Н У Х Т

Колектив Науково-технічної бібліотеки університету вітає з новорічними святами

27 грудня 2019

Колектив Науково-технічної бібліотеки університету вітає з новорічними святами

Колектив Науково-технічної бібліотеки університету щиро вітає з Новим роком і Різдвом Христовим!

Нехай прийдешній рік наповнить ваше життя новими задумами та яскравими подіями, гармонією, благополуччям і щастям!

Бажаємо вам у Новому році міцного здоров'я, любові, добра, вірних друзів, турботи й підтримки близьких людей.

Нехай наступний рік буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги!

Опублікований: 27-12-2019
Читайте також:
Обласне засідання методичного об`єднання викладачів інформатики та комп’ютерної техніки…

7  листопада 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулося засідання обласного методичного об’єднання ЗВО Івано-Франківської області, які здійснюють підготовку  за освітньо-кваліфікаційним рівнем «молодший спеціаліст». Презентувала роботу навчального закладу директор коледжу Віра Кузнецова. Г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обласне засідання методичного об`єднання викладачів інформатики та комп’ютерної техніки… 08 листопада 2019

Насичене планове засідання вченої ради університету

26 жовтня 2023 року відбулося планове засідання  вченої ради університету. Розпочали з приємного – ректор Олександр Шевченко вручив низку нагород і відзнак працівникам університету і нашим партнерам-стейкхолдерам. Зокрема, нагрудним знаком «Відмінник освіти України» нагороджена заступниця директорки Навчально-наукового інституту харчових технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичене планове засідання вченої ради університету 26 жовтня 2023

Представники кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів підвищили кваліфікацію на семінарі компанії «Leko Style»

Компанія «Leko Style» є провідною із надання  косметичних інгредієнтів на ринку України. Окрім постачання сировини, компанія проводить різноманітні тренінги, майстер-класи, консультації, а також розробляє інноваційні косметичні засоби. Цього року компанія започаткувала серію семінарів, які проводила у різних регіонах України. Завершальний семінар ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів підвищили кваліфікацію на семінарі компанії «Leko Style» 12 листопада 2018

Завершилося стажування аспірантки кафедри технології молока і молочних продуктів у Республіці Польща

З 1 по 31 липня 2022 р. аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів Вікторія Сапіга, яка здобуває освітній ступінь «Доктор філософії» за спеціальністю 181 «Харчові технології» (керівниця – професорка Галина Поліщук), пройшла наукове стажування в Університеті природничих наук в Любліні на запрошення члена комісії харчових наук Польсько...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилося стажування аспірантки кафедри технології молока і молочних продуктів у Республіці Польща 02 серпня 2022