Викладацький колектив кафедри готельно-ресторанної справи продовжує активно залучати фахівців-практиків до навчального процесу. 16 жовтня 2023 року на запрошення лекторки дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства», доцентки Оксани Кирпіченкової фахівчиня з розвитку персоналу мережі ресторанів «Євразія» (м. Київ) Ольга Зілінська провела для другокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» гостьовий лекторій «Особливості забезпечення технологічного процесу в ресторан».
Фахівчиня ознайомила здобувачів освіти з практичними кейсами побудови технологічного процесу в ресторані, дала поради, які професійні навички має розвивати молодий фахівець для успішного працевлаштування, навела життєві приклади ситуацій, із якими стикається працівник закладу харчування.
Колектив кафедри висловлює подяку пані Ользі за цікавий і надихаючий лекторій, а лекторці навчальної дисципліни Оксані Кирпіченковій – за залучення фахівця-практика до освітнього процесу підготовки бакалаврів за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа».