Н У Х Т

Колектив Науково-технічної бібліотеки університету вітає з новорічними святами

27 december 2019

Колектив Науково-технічної бібліотеки університету вітає з новорічними святами

Колектив Науково-технічної бібліотеки університету щиро вітає з Новим роком і Різдвом Христовим!

Нехай прийдешній рік наповнить ваше життя новими задумами та яскравими подіями, гармонією, благополуччям і щастям!

Бажаємо вам у Новому році міцного здоров'я, любові, добра, вірних друзів, турботи й підтримки близьких людей.

Нехай наступний рік буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги!

Published on: 27-12-2019
Read also:
Соціологічні підходи до процесів адаптації та інтеграції в умовах вимушеної міграції зацікавили студентів-фінансистів

За ініціативи доцентів кафедри фінансів Наталії Климаш і Михайла Арича студенти-фінансисти третього та четвертого курсів вивчали на базі Київської школи економіки соціологічні підходи до процесів адаптації та інтеграції в умовах вимушеної міграції. Проблеми внутрішньо-перемішених осіб сьогодні заслуговують особливої уваги, адже в умовах воєнної аг...

READ YOURSELF

Соціологічні підходи до процесів адаптації та інтеграції в умовах вимушеної міграції зацікавили студентів-фінансистів 01 november 2019

П’ята Міжнародна літня школа Жана Моне зібрала близько 120 учасників із різних країн

П’ятий рік поспіль у червні наш університет стає осередком спілкування,  збагачення новими даними, ідеями, викликами, знайомств із новими друзями, партнерами, колабораторами у рамках Міжнародної літньої школи Жана Моне. Її тема 2021 року – Європейська Зелена Угода та Економіка Замкненого Циклу: Виклики для України. Школа працює в рамках проєктів пр...

READ YOURSELF

П’ята Міжнародна літня школа Жана Моне зібрала близько 120 учасників із різних країн 22 june 2021

Кулінарний конкурс «Смачно. FOOD» серед магістрантів спеціальності  «Готельно-ресторанна справа»

У рамках навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» за ініціативи старости групи, відмінника навчання й активіста Ігоря Радька відбувся кулінарний конкурс «Смачно. FOOD» серед магістрантів академічної групи ГС-1-4М спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». У технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи учасник...

READ YOURSELF

Кулінарний конкурс «Смачно. FOOD» серед магістрантів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 24 may 2019

Продукцію вітчизняних виробників пива і безалкогольних напоїв оцінюють наші фахівці

5-6 серпня 2021 року відбувся ХХІV професійний Міжнародний конкурс пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, зброджених напоїв, мінеральних і питних вод, солоду пивоварного, який щорічно у серпні проводить Приватне акціонерне товариство «УКРПИВО». У конкурсі взяли участь 32 підприємства галузі, які подали 128 зразків своєї продукції, в т.ч. п...

READ YOURSELF

Продукцію вітчизняних виробників пива і безалкогольних напоїв оцінюють наші фахівці 09 august 2021