Н У Х Т

Колектив кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації готується до чергового Дня відкритих дверей НУХТ

30 вересня 2019

Колектив кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації готується до чергового Дня відкритих дверей НУХТ

Напередодні Дня відкритих дверей НУХТ викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації здійснили профорієнтаційний рейд по загальноосвітніх навчальних закладах Києва.

Зокрема, старший викладач Ольга Никитенко відвідала гімназію №178, старший викладач Світлана Бебко побувала у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 78 Печерського району, а старший викладач Наталія Дужик поспілкувалася зі старшокласниками спеціалізованої школи №216.

Під час зустрічі із учнями викладачі розповіли про переваги навчання в університеті, про факультети та спеціальності, форми підготовки, умови вступу на навчання, особливості освітнього процесу, перспективи майбутнього працевлаштування та останні досягнення нашого колективу. Зверталася увага присутніх на те, що наші студенти мають широкі можливості для практичної підготовки, занять науково-дослідною роботою, спортом, художньою самодіяльністю. В університеті створені всі умови для розвитку обдарованої молоді. НУХТівці є неодноразовими переможцями міжнародних, всеукраїнських і регіональних олімпіад, творчих конкурсів і спортивних змагань. Щоб уможливити успіх в усіх сферах, університет розробив гнучкі програми, а також зручний розклад занять.

Запорукою успішного опанування майбутньої професії є використання новітніх технологій, наукових досягнень і досвіду найкращих світових університетів. Студенти НУХТ можуть здобувати освіту англійською мовою з окремих спеціальностей, брати участь у проектах академічної мобільності, а також отримати другий диплом одного з університетів США, Канади чи Європейського Союзу.

Як показує практика, у випускників Національного університету харчових технологій немає проблем із працевлаштуванням. Університет налагодив надійні контакти з роботодавцями, регулярно проводить ярмарки вакансій, мастер-класи, а також здійснює професійне навчання за унікальними сертифікатними програмами. 

Майбутні вступники зацікавилися перспективою навчання у різних підрозділах університету, адже навчальний заклад є визнаним лідером із підготовки фахівців для харчової промисловості, а також розширює напрями вищої освіти відповідно до вимог часу (менеджмент, маркетинг, міжнародні економічні відносини, комп’ютерні науки та ін.).

Майбутні вступники отримали рекламно-інформаційні матеріали та запрошення відвідати НУХТ разом із батьками на День відкритих дверей, що відбудеться 5 жовтня 2019 року. 

Опублікований: 30-09-2019
Читайте також:
У Odessa wine week взяла участь професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

З 18 по 23 травня 2021 року в Одесі вперше відбулася масштабна виноробна подія  Odessa wine week – майданчик, який об’єднав заходи різної спрямованості – наукові, туристичні, просвітницькі та масові. На запрошення співорганізаторів захід відвідала професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько. Винний форум налічув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Odessa wine week взяла участь професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 24 травня 2021

Випускник кафедри теплоенергетики та холодильної техніки прочитав гостьову лекцію

Інженер, випускник магістратури та просто добрий друг кафедри теплоенергетики та холодильної техніки, директор ТОВ «КЕЛТЕ» Тарас Минко 7 грудня 2022 року прочитав гостьову лекцію «Особливості та реалії ринку проєктування фруктоовочесховищ в Україні». Лекція читалась для здобувачів освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» спеціальності 142 «Енергет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускник кафедри теплоенергетики та холодильної техніки прочитав гостьову лекцію 08 грудня 2022

Продовжується проєкт «Кулінарна школа «Франківські кухарики»

Викладачі і студенти відокремленого структурного підрозділу «Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» продовжують заходи в рамках кулінарної школи «Франківські кухарики» для діток, якими опікується Івано-Франківська служба у справах дітей. Долучення малюків і підлітків до кулінарних традицій другий рік поспіль відбувається на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжується проєкт «Кулінарна школа «Франківські кухарики» 20 червня 2024

Профорієнтаційний весняний марафон триває

На дворі буяє весна, а ми проводимо вже четвертий тиждень в стані карантину. Наші грандіозні плани на проведення профорієнтаційних заходів зазнали кардинальних змін і на даний час вся профорієнтаційна робота перейшла у веб-режим. Основними інструментами наразі стали соціальні мережі та засоби віддаленого спілкування, про що ще поговоримо незабаром,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний весняний марафон триває 08 квітня 2020