Н У Х Т

Колектив кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації готується до чергового Дня відкритих дверей НУХТ

30 вересня 2019

Колектив кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації готується до чергового Дня відкритих дверей НУХТ

Напередодні Дня відкритих дверей НУХТ викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації здійснили профорієнтаційний рейд по загальноосвітніх навчальних закладах Києва.

Зокрема, старший викладач Ольга Никитенко відвідала гімназію №178, старший викладач Світлана Бебко побувала у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 78 Печерського району, а старший викладач Наталія Дужик поспілкувалася зі старшокласниками спеціалізованої школи №216.

Під час зустрічі із учнями викладачі розповіли про переваги навчання в університеті, про факультети та спеціальності, форми підготовки, умови вступу на навчання, особливості освітнього процесу, перспективи майбутнього працевлаштування та останні досягнення нашого колективу. Зверталася увага присутніх на те, що наші студенти мають широкі можливості для практичної підготовки, занять науково-дослідною роботою, спортом, художньою самодіяльністю. В університеті створені всі умови для розвитку обдарованої молоді. НУХТівці є неодноразовими переможцями міжнародних, всеукраїнських і регіональних олімпіад, творчих конкурсів і спортивних змагань. Щоб уможливити успіх в усіх сферах, університет розробив гнучкі програми, а також зручний розклад занять.

Запорукою успішного опанування майбутньої професії є використання новітніх технологій, наукових досягнень і досвіду найкращих світових університетів. Студенти НУХТ можуть здобувати освіту англійською мовою з окремих спеціальностей, брати участь у проектах академічної мобільності, а також отримати другий диплом одного з університетів США, Канади чи Європейського Союзу.

Як показує практика, у випускників Національного університету харчових технологій немає проблем із працевлаштуванням. Університет налагодив надійні контакти з роботодавцями, регулярно проводить ярмарки вакансій, мастер-класи, а також здійснює професійне навчання за унікальними сертифікатними програмами. 

Майбутні вступники зацікавилися перспективою навчання у різних підрозділах університету, адже навчальний заклад є визнаним лідером із підготовки фахівців для харчової промисловості, а також розширює напрями вищої освіти відповідно до вимог часу (менеджмент, маркетинг, міжнародні економічні відносини, комп’ютерні науки та ін.).

Майбутні вступники отримали рекламно-інформаційні матеріали та запрошення відвідати НУХТ разом із батьками на День відкритих дверей, що відбудеться 5 жовтня 2019 року. 

Опублікований: 30-09-2019
Читайте також:
Студенти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – кращі доповідачі наукової конференції НУБіП

У Національному університеті біоресурсів і природокористування України (м. Київ) відбулася ХІІ Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства», присвячена 15-річчю факультету харчових технологій та упра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – кращі доповідачі наукової конференції НУБіП 29 квітня 2024

Один день із життя сервісного відділу…

Лідер ринку лабораторного обладнання ТОВ «Хімлаборреактив» запросив наших студентів на свої виробничі потужності, де вони занурилися у роботу сервісного відділу. Роботу обладнання та його налагодження демонстрували наші ж магістранти, які успішно поєднують роботу у компанії та навчання в університеті за освітнтіми програмами «Інжиніринг харчових ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Один день із життя сервісного відділу… 27 березня 2024

Коло партнерів-виробничників розширює колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських  виробів

Завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських  виробів Володимир Ковбаса, професори Віра Дробот і Віра Юрчак, доценти Лариса Михонік, Юлія Бондаренко та Анна Грищенко відвідали одне з підприємств холдингу «Хлібні інвестиції», завод «Chanta Mount». Це нове підприємство,  одне з найбільших в Європі з виробництва заморожених хлібобулочн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Коло партнерів-виробничників розширює колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 19 липня 2019

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти бакалаврів 2021 року денної форми навчання

8 червня розпочали серію захистів кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, професор Василь Пасічний очолив Екзаменаційну комісію, до складу якої увійшли доценти Оксана Топчій, Олексан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти бакалаврів 2021 року денної форми навчання 09 червня 2021