Н У Х Т

Книжкова онлайн-виставка до дня кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

18 січня 2022

Книжкова онлайн-виставка до дня кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

До дня кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв фахівці Науково-технічної бібліотеки НУХТ підготували онлайн-виставку видань із галузевого машинобудування, інжинірингу харчових і біотехнологічних виробництв, технологічного обладнання харчових і фармацевтичних виробництв за період з 2000-2021 рр., що знаходяться у фондах бібліотеки.

Сучасні підприємства харчової та фармацевтичної промисловості оснащені різними апаратами, в яких здійснюються складні технологічні процеси. Щоб керувати цими процесами й апаратами, потрібні глибокі знання методів розрахунку технологічних процесів і обладнання. Апаратурне оформлення харчових виробництв досягло значної технічної досконалості на базі останніх наукових досліджень, загального технічного прогресу та автоматизації виробничих процесів; особливо широко стали використовуватись у харчовій технології досягнення фізики. Техніка високих тисків, високого вакууму, глибокого охолодження, ультразвуку, струмів НВЧ, мембранного розділення міцно зайняла місце в харчовій промисловості.

Наука про процеси та апарати – наукова дисципліна, яка відіграє велику роль у розвитку технології харчових, мікробіологічних і фармацевтичних продуктів. Вона розвивається завдяки появі нових процесів і розвитку обчислювальної техніки і дає змогу майбутньому фахівцю працювати на апаратах у закладах по виробництву харчової продукції різного плану.

На виставці представлені підручники, посібники, монографії, навчально-методична література авторства і викладачів та науковців нашого університету, й інших провідних фахівців галузі. 

Радимо студентам випускних курсів врахувати цю літературу у дипломних проєктах і магістерських роботах. Сучасний список літератури у дипломі виглядатиме круто, доведе вміння аналізувати сучасну інформацію і забезпечить позитивні враження екзаменаційної комісії.

Опублікований: 18-01-2022
Читайте також:
Про екологічні проблеми, безпеку продуктів харчування та новітні технології дізналися наші студенти на лекції від виробничників

Студенти спеціальності «Технологія консервування, зберігання і переробки м’яса» зустрілися з представниками ТОВ «Пріоріті Інтернешенл», що спеціалізується на виробництві та дистрибуції харчових інгредієнтів для м’ясної промисловості (комбі-суміші, тваринні білки, емульгатори, загусники, натуральні барвники, продукти для копчення, ферменти, крохмалі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про екологічні проблеми, безпеку продуктів харчування та новітні технології дізналися наші студенти на лекції від виробничників 04 липня 2019

Студентка і учениця Волинського коледжу НУХТ – переможці обласного етапу VII Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка

4 лютого у Луцьку відбулися церемонія вручення нагород за підсумками обласного етапу та фінальний етап VII Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка. Волинський коледж НУХТ представляли студентка ІІ курсу Юлія Романюк та учениця ІІ курсу Наталія Яричин. Грамотами управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка і учениця Волинського коледжу НУХТ – переможці обласного етапу VII Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка 07 лютого 2017

Успішна акредитаційна експертиза відразу трьох освітньо-професійних програм відбулася у Волинському коледжі НУХТ

Відповідно до наказів Міністерства освіти і науки України №№799-л, 800-л від 10.06.2019 р. та 870-л від 12.06.2019 р. у Волинському коледжі нашого університету відбувалася первинна акредитаційна експертиза освітньо-професійних програм «Фінанси, банківська справа та страхування», «Інженерія програмного забезпечення», «Облік і оподаткування». До екс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішна акредитаційна експертиза відразу трьох освітньо-професійних програм відбулася у Волинському коледжі НУХТ 09 липня 2019

Цифрові профілі викладачів в ORCID – шлях до міжнародного наукового спілкування

Долучатися до світового кола наукового спілкування вкрай важливо для українських вчених сьогодні. Знайомитись з іншими та демонструвати свої наукові досягнення можна в ORCID – відкритому ідентифікаторі дослідників і співавторів. Тож 26 вересня викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування мали чудову можливість дізнатися про особливості...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цифрові профілі викладачів в ORCID – шлях до міжнародного наукового спілкування 27 вересня 2023