Н У Х Т

Вітаємо з Днем Української Державності!

15 липня 2025

Вітаємо з Днем Української Державності!

вітання

Опублікований: 15-07-2025
Читайте також:
Тренінг для персоналу підприємства провів доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

Не тільки виробничники включаються у навчальний процес, читаючи лекції чи проводячи майстер класи і воркшопи для наших здобувачів освіти, викладачі НУХТ у свою чергу часто виступають розробниками чи консультантами технічних переоснащень підприємств або проводять виїзні навчальні інтенсиви для їх співробітників. Доцент кафедри теплоенергетики та хо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренінг для персоналу підприємства провів доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 09 квітня 2024

Фахівці кафедри міжнародної економіки долучилися до роботи VI Київського міжнародного економічного форуму

Завідувач кафедри міжнародної економіки, доктор економічних наук, професор Світлана Гуткевич, доктор економічних наук, професор Юрій Сафонов, доктор економічних наук Ігор Гужва, аспірантка Оксана Пулій взяли участь у VI Київському міжнародному економічному форумі (КМЕФ). Київський міжнародний економічний форум (Kyiv International Economic Forum, K...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри міжнародної економіки долучилися до роботи VI Київського міжнародного економічного форуму 12 листопада 2019

Майстер-клас з приготування кави та капінг на кафедрі готельно-ресторанної справи

На запрошення голови культурно-мистецького сектору студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка і студентки 4 курсу кафедри готельно-ресторанної справи Діани Милки до університету завітав топ-бариста. Олександр Климчук – півфіналіст престижного чемпіонату «Ukrainian Nationals Cup Tasters’25», ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас з приготування кави та капінг на кафедрі готельно-ресторанної справи 01 листопада 2024

Виробнича практика здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування» завершена

З 20 по 22 червня 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист виробничої практики здобувачами освітнього ступеню «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» 3 курсу денної та 1 курсу денної скороченої форм навчання освітньо-професійної програми «Технології харчування». Виробнича практика тривала з 3...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробнича практика здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування» завершена 23 червня 2022