Н У Х Т

Практичні лайфхаки від фахівців компанії Global-Mediator

28 жовтня 2024

Практичні лайфхаки від фахівців компанії Global-Mediator

Фахівці компанії Global-Mediator продовжують ділитися практичним досвідом зі здобувачами освітніх програм «Менеджмент», «Менеджмент персоналу» і «Менеджмент та адміністрування» і викладачами кафедри економіки праці та менеджменту.

Наприкінці жовтня здобувачі ступенів бакалавра, магістра і доктора філософії мали одразу дві цікаві й корисні для професійного розвитку зустрічі.

21 жовтня інтерактивна зустріч із співзасновником компанії Євгенієм Буряком була присвячена особливостям створення власного ІТ-бізнесу на прикладі компанії Global-Mediator (Set up of your own IT business, GM example).

Євген розповів, як відбувалося становлення і розвиток Global-Mediator; означив сучасну структуру компанії; навів етапи створення власного ІТ-бізнесу; зосередив увагу на основних помилках, які супроводжують кожний етап розвитку бізнесу; обґрунтував необхідність ефективної комунікації для продуктивної роботи; відзначив потребу бути готовим для змін.

Здобувачі отримали знання про актуальні практичні підходи щодо старту та розвитку бізнесу в ІТ-сфері й дізналися, які необхідні навики повинні мати для ефективної роботи в ІТ-сфері.

23 жовтня відбулася гостьова лекція «Цифрова грамотність і безпека: чому цифрова грамотність важлива і до чого тут безпека», яку прочитала менеджерка з маркетингу Оксана Помазанко.

Лекторка надала характеристику сучасним цифровим інструментам і платформам, зосередила увагу на основних концепціях цифрової грамотності, особливостях застосування ШІ в роботі, прийнятті рішень на основі даних, цифровій етиці та інших актуальних питаннях, що стосуються кібербезпеки.

Фахівчиня наголосила, що цифрова грамотність і дотримання правил кібербезпеки допомагають забезпечити зручність і безпеку для всіх учасників цифрового середовища, мінімізуючи можливі загрози та ризики, які можуть виникнути через необачність або недбалість користувачів.

Здобувачі отримали знання про актуальні практичні підходи щодо забезпечення кібербезпеки у цифровому середовищі та боротьби із дезінформацією.

Також жваво обговорили особливості роботи в компанії Global-Mediator, необхідні навички та компетенції для ефективної роботи з клієнтами.

Викладачі кафедри економіки праці та менеджменту висловлюють подяку фахівцям компанії Global-Mediator за цікаві доповіді та ґрунтовні відповіді на запитання здобувачів освіти й чекають на нові зустрічі.

Опублікований: 28-10-2024
Читайте також:
Відбулася звітно-виборча профспілкова конференція первинної профспілкової організації співробітників університету

4 грудня 2024 року відбулася звітно-виборча профспілкова конференція первинної профспілкової організації співробітників університету. Необхідний кворум забезпечили 61 делегат із 72 обраних. На конференції був присутній голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки Олександр Яцунь, який відзначив активність профспілки с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася звітно-виборча профспілкова конференція первинної профспілкової організації співробітників університету 09 грудня 2024

До активного обговорення розвитку пакувальної індустрії в Україні долучилися науковці НУХТ

У Києві відбулася ХІV науково-практична конференція «Пакувальна індустрія», організована Клубом пакувальників. Захід зібрав кращих фахівців пакувальної галузі для обговорення нагальних питань розвитку та інновацій пакувальної техніки. Наш університет представляли фахівці кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, професор Людмила Кривопляс-Волод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До активного обговорення розвитку пакувальної індустрії в Україні долучилися науковці НУХТ 02 жовтня 2020

Успішне завершення практик здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Практика є невід’ємною складовою навчання як бакалаврів, так і магістрів, оскільки сприяє підготовці конкурентоспроможних на українському та європейському ринках праці амбітних фахівців, здатних вирішувати практичні проблеми та складні спеціалізовані задачі, що характеризуються комплексністю та невизначеністю умов у сфері професійного харчування. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне завершення практик здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 27 червня 2024

Виробнича практика четвертокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Студенти 4 курсу кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відповідно до навчального плану з 2 по 29 вересня 2019 року проходять виробничу практику. Для проходження практики їх прийняли кращі заклади ресторанного господарства та готельні підприємства України, зокрема кафе «Аюрведа», ресторани «Tbiliso», «Trattoria № 5», «McDonald’s», ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробнича практика четвертокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 09 вересня 2019