Н У Х Т

Практичні лайфхаки від фахівців компанії Global-Mediator

28 жовтня 2024

Практичні лайфхаки від фахівців компанії Global-Mediator

Фахівці компанії Global-Mediator продовжують ділитися практичним досвідом зі здобувачами освітніх програм «Менеджмент», «Менеджмент персоналу» і «Менеджмент та адміністрування» і викладачами кафедри економіки праці та менеджменту.

Наприкінці жовтня здобувачі ступенів бакалавра, магістра і доктора філософії мали одразу дві цікаві й корисні для професійного розвитку зустрічі.

21 жовтня інтерактивна зустріч із співзасновником компанії Євгенієм Буряком була присвячена особливостям створення власного ІТ-бізнесу на прикладі компанії Global-Mediator (Set up of your own IT business, GM example).

Євген розповів, як відбувалося становлення і розвиток Global-Mediator; означив сучасну структуру компанії; навів етапи створення власного ІТ-бізнесу; зосередив увагу на основних помилках, які супроводжують кожний етап розвитку бізнесу; обґрунтував необхідність ефективної комунікації для продуктивної роботи; відзначив потребу бути готовим для змін.

Здобувачі отримали знання про актуальні практичні підходи щодо старту та розвитку бізнесу в ІТ-сфері й дізналися, які необхідні навики повинні мати для ефективної роботи в ІТ-сфері.

23 жовтня відбулася гостьова лекція «Цифрова грамотність і безпека: чому цифрова грамотність важлива і до чого тут безпека», яку прочитала менеджерка з маркетингу Оксана Помазанко.

Лекторка надала характеристику сучасним цифровим інструментам і платформам, зосередила увагу на основних концепціях цифрової грамотності, особливостях застосування ШІ в роботі, прийнятті рішень на основі даних, цифровій етиці та інших актуальних питаннях, що стосуються кібербезпеки.

Фахівчиня наголосила, що цифрова грамотність і дотримання правил кібербезпеки допомагають забезпечити зручність і безпеку для всіх учасників цифрового середовища, мінімізуючи можливі загрози та ризики, які можуть виникнути через необачність або недбалість користувачів.

Здобувачі отримали знання про актуальні практичні підходи щодо забезпечення кібербезпеки у цифровому середовищі та боротьби із дезінформацією.

Також жваво обговорили особливості роботи в компанії Global-Mediator, необхідні навички та компетенції для ефективної роботи з клієнтами.

Викладачі кафедри економіки праці та менеджменту висловлюють подяку фахівцям компанії Global-Mediator за цікаві доповіді та ґрунтовні відповіді на запитання здобувачів освіти й чекають на нові зустрічі.

Опублікований: 28-10-2024
Читайте також:
Постійно професійно вдосконалюються та розвиваються викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

9 квітня 2025 р. у рамках WorldFood GastroDays у Міжнародному виставковому центрі відбулася конференція «Бекстейдж закладу громадського харчування», яка об’єднала керівників, управлінців, шефів, фахівців-практиків і власників бізнесу сфери HoReCa. Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи, професорка Тетяна Сильчук, старша викладачка Олена Тищ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Постійно професійно вдосконалюються та розвиваються викладачі кафедри готельно-ресторанної справи 14 квітня 2025

Кваліфікований електронний підпис: рекомендації вступникам від Приймальної комісії НУХТ

Триває подання документів для вступу на навчання у закладах вищої освіти. Щойно вступники побачать себе у списках рекомендованих до зарахування, вони мають виконати вимоги до зарахування – подати оригінали документів до вишу, який обрали для навчання. Цього року подання оригіналів необхідних документів для зарахування на навчання може здійснюватис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кваліфікований електронний підпис: рекомендації вступникам від Приймальної комісії НУХТ 17 серпня 2020

Кулінарні тренди від молодого фахівця НУХТ у прямому етері національного телебачення

Наші викладачі – часті гості найрізноманітніших медіа, де виступають експертами, членами журі або головними дійовими особами. Вони діляться з глядачами, читачами і слухачами важливими порадами щодо вибору якісних і смачних харчових продуктів, привідкривають таємниці технологій виготовлення улюблених смаколиків, демонструють корисні лайфхаки та знай...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кулінарні тренди від молодого фахівця НУХТ у прямому етері національного телебачення 21 серпня 2025

Виїзний воркшоп в інтерактивному Театрі стародавньої їжі для викладачів кафедри готельно-ресторанної справи

30 червня 2025 р. відбувся виїзний воркшоп для викладачів кафедри готельно-ресторанної справи в інтерактивному Театрі стародавньої їжі, центрі нутриціології Наталії Калиновської-Саргсян. Гостинно зустріли кафедрян подружжя Арам Саргсян і Наталія Калиновська-Саргсян, засновники Театру стародавньої їжі. Двохгодинне дійство Театру стародавньої їжі п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзний воркшоп в інтерактивному Театрі стародавньої їжі для викладачів кафедри готельно-ресторанної справи 01 липня 2025