Н У Х Т

Практичні лайфхаки від фахівців компанії Global-Mediator

28 жовтня 2024

Практичні лайфхаки від фахівців компанії Global-Mediator

Фахівці компанії Global-Mediator продовжують ділитися практичним досвідом зі здобувачами освітніх програм «Менеджмент», «Менеджмент персоналу» і «Менеджмент та адміністрування» і викладачами кафедри економіки праці та менеджменту.

Наприкінці жовтня здобувачі ступенів бакалавра, магістра і доктора філософії мали одразу дві цікаві й корисні для професійного розвитку зустрічі.

21 жовтня інтерактивна зустріч із співзасновником компанії Євгенієм Буряком була присвячена особливостям створення власного ІТ-бізнесу на прикладі компанії Global-Mediator (Set up of your own IT business, GM example).

Євген розповів, як відбувалося становлення і розвиток Global-Mediator; означив сучасну структуру компанії; навів етапи створення власного ІТ-бізнесу; зосередив увагу на основних помилках, які супроводжують кожний етап розвитку бізнесу; обґрунтував необхідність ефективної комунікації для продуктивної роботи; відзначив потребу бути готовим для змін.

Здобувачі отримали знання про актуальні практичні підходи щодо старту та розвитку бізнесу в ІТ-сфері й дізналися, які необхідні навики повинні мати для ефективної роботи в ІТ-сфері.

23 жовтня відбулася гостьова лекція «Цифрова грамотність і безпека: чому цифрова грамотність важлива і до чого тут безпека», яку прочитала менеджерка з маркетингу Оксана Помазанко.

Лекторка надала характеристику сучасним цифровим інструментам і платформам, зосередила увагу на основних концепціях цифрової грамотності, особливостях застосування ШІ в роботі, прийнятті рішень на основі даних, цифровій етиці та інших актуальних питаннях, що стосуються кібербезпеки.

Фахівчиня наголосила, що цифрова грамотність і дотримання правил кібербезпеки допомагають забезпечити зручність і безпеку для всіх учасників цифрового середовища, мінімізуючи можливі загрози та ризики, які можуть виникнути через необачність або недбалість користувачів.

Здобувачі отримали знання про актуальні практичні підходи щодо забезпечення кібербезпеки у цифровому середовищі та боротьби із дезінформацією.

Також жваво обговорили особливості роботи в компанії Global-Mediator, необхідні навички та компетенції для ефективної роботи з клієнтами.

Викладачі кафедри економіки праці та менеджменту висловлюють подяку фахівцям компанії Global-Mediator за цікаві доповіді та ґрунтовні відповіді на запитання здобувачів освіти й чекають на нові зустрічі.

Опублікований: 28-10-2024
Читайте також:
Майбутні екологи вчаться досліджувати якість води та гранулометричний склад осадів

Проблемна науково-дослідна лабораторія університету має унікальне сучасне обладнання, яким можуть користуватися як знані науковці, так і молоді дослідники та здобувачі освіти. Також у здобувачів освіти НУХТ є можливість користуватися потужностями Центру колективного користування науковим обладнанням «Лабораторія біобезпеки, якості харчової продукці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні екологи вчаться досліджувати якість води та гранулометричний склад осадів 08 листопада 2024

Мистецька мандрівка здобувачів

Сонячним вересневим днем здобувачі групи ТХ-3-5ск разом зі своєю  наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Оленою Кохан відвідали виставковий простір PinchukArtCentre, що розташований в самому серці столиці України, неподалік від НУХТ. По дорозі до локації здобувачі натрапили на ще один арт-об’єкт – мініатю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецька мандрівка здобувачів 25 вересня 2023

Нові досягнення студентського гуртка «Мехатроніка та робототехніка»

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки під керівництвом професора Миколи Якимчука активно працює студентський гурток «Мехатроніка та робототехніка».  Новим напрямком функціонування студентського гуртка є розвиток та створення керованих робототехнічних платформ. Цей напрямок очолює магістр Олексій Корсун, що має великий досвід у створенні і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові досягнення студентського гуртка «Мехатроніка та робототехніка» 12 листопада 2019

Кафедра технології цукру і підготовки води вітає бакалаврів-заочників із успішними захистами!

19 лютого 2025 року на кафедрі технології цукру і підготовки води відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181«Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» заочної форми здобуття освіти. Екзаменаційна комісія працювала у складі в.о. завідувача кафедри техно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології цукру і підготовки води вітає бакалаврів-заочників із успішними захистами! 20 лютого 2025