Н У Х Т

Профком НУХТ вітає всіх із Великоднем!

24 квітня 2022

Профком НУХТ вітає всіх із Великоднем!

Христос Воскрес! У це світле і чисте свято бажаємо у ваш будинок добра і благодаті. Нехай на душі завжди буде спокійно, над головою – мирне і ясне небо, а поруч – надійні і вірні друзі. Бажаємо, щоб Великдень приніс вам теплоту і радість у серці. Нехай Господь дарує всім свою любов і міцну віру в душі. Зі святом! 

Опублікований: 24-04-2022
Читайте також:
Майстер-клас від відомого шеф-кухаря для студентів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

Продовжується низка майстер-класів у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ. 16 березня до коледжу завітав шеф-кухар ресторану «Шафран» Максим Беседа. Цей ресторан відомий у м. Суми та за його межами своєю щирою східною гостинністю, розкішно декорованим залом, багатою винною картою і, звичайно, кулінарними шедеврами середньоазіатської, украї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас від відомого шеф-кухаря для студентів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ 16 березня 2018

Магістранти опановують інноваційні методи досліджень із запрошеною фахівчинею

На запрошення викладачок кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олени Білик та Юлії Бондаренко лабораторне заняття з дисципліни «Науково-дослідницький практикум» для магістрантів освітніх програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» та «Технології органічних харчових продуктів» провела постд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти опановують інноваційні методи досліджень із запрошеною фахівчинею 14 березня 2025

Як і куди зростати українським педагогам з’ясовувала доцент кафедри іноземних мов професійного спрямування

Зміни не завжди швидкі й не легко даються освітянам наразі, але вони можливі й в нашій державі. Про це засвідчує чергова масштабна подія для викладачів англійської мови в Україні – Ed Camp Linguist, до участі в якій долучилася кандидат педагогічних наук, доцент кафедри іноземних мов професійного спрямування Яна Окопна. Вперше компанія Лінгвіст спі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як і куди зростати українським педагогам з’ясовувала доцент кафедри іноземних мов професійного спрямування 01 березня 2019

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочата підготовка магістрів за новою освітньою програмою

3 вересня 2018 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів вперше розпочато навчання студентів освітнього ступеню «Магістр» за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів». Із особливостями органічного виробництва в Україні та світі студентів ознайомили спеціальний гість – виконавчий директор Федерації органі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочата підготовка магістрів за новою освітньою програмою 04 вересня 2018