Н У Х Т

Київські ліцеїсти отримали запрошення на День вступника від кафедри експертизи харчових продуктів

18 вересня 2024

Київські ліцеїсти отримали запрошення на День вступника від кафедри експертизи харчових продуктів

18 вересня 2024 року асистентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Божко відвідала школу І-ІІІ ступенів № 190 Деснянського району міста Києва, де зустрілася з учнями 11 класу.  

Викладачка ознайомила школярів зі структурою нашого університету, спеціальностями та освітніми програмами, яким надається особлива підтримка держави. Більш детально розповіла про Навчально-науковий інститут харчових технологій та перспективність навчання за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Обговорила з учнями важливість НМТ та зазначила про можливість проходження підготовчих курсів в НУХТ для успішного складання тесту та отримання додаткових балів під час вступу.

Учні отримали  буклети з корисними посиланнями від НУХТ і переліком спеціальностей для детального ознайомлення.

Наприкінці викладачка запросила учнів відвідати День вступника НУХТ, що відбудеться 21 вересня 2024 року, де вони зможуть поспілкуватися з представниками приймальної комісії і викладачами, а також ближче познайомитися з університетом.

Кафедра експертизи харчових продуктів висловлює щиру подяку за співпрацю адміністрації школи І-ІІІ ступенів № 190 Деснянського району міста Києва.

Опублікований: 18-09-2024
Читайте також:
Чудовий результат наших учасниць на конкурсі молодих виноробів у Парижі!

Неймовірний результат продемонстрували здобувачки освітнього ступеня «бакалавр» освітньої програми «Харчові технології та інженерія» – третьокурсниця Надія Бризгалова (група ТБ-3-8) і четвертокурсниця Анастасія Похиленко (група ТБ-4-8) на конкурсі молодих виноробів у Парижі! Надія виборола шосте місце, а Анастасія – чотирнадцяте з 70 конкурсантів,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чудовий результат наших учасниць на конкурсі молодих виноробів у Парижі! 01 березня 2024

Науковий шлях, осяяний благородною метою

Уже почався відлік днів до нового року, який обов’язково має принести нові наукові досягнення для студентів кафедри біотехнології і мікробіології. Але вже зараз вони долучаються до розв’язування актуальних проблем сільського господарства. Для годівлі промислово важливих тварин у холодну пору неможливо заготувати свіжі рослинні корми, тому підприєм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий шлях, осяяний благородною метою 04 грудня 2019

Декларацію про дотримання академічної доброчесності здобувачами магістерської програми підписано!

У перший тиждень нового навчального року традиційно відбулася онлайн-зустріч здобувачів першого курсу магістерського рівня освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» з гаранткою освітньої програми та викладачами кафедри експертизи харчових продуктів. Гарантка, доцентка Світлана Усатюк ознайомила здобувачі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Декларацію про дотримання академічної доброчесності здобувачами магістерської програми підписано! 15 вересня 2025

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відзначили Всесвітній день туризму

Традиційно 27 вересня 2018 року студенти спеціальності «Туризм» та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу разом із друзями, партерами, випускниками та усіма, хто любить подорожувати, відзначали професійне свято – Всесвітній день туризму. Для майбутніх фахівців були організовані зустрічі з їх колегами, які вже зробили успішну кар’єру ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відзначили Всесвітній день туризму 01 жовтня 2018