Н У Х Т

Київські гімназисти побували на лабораторній з фізики першокурсників факультету автоматизації і комп’ютерних систем

30 березня 2019

Київські гімназисти побували на лабораторній з фізики першокурсників факультету автоматизації і комп’ютерних систем

У рамках проведення Днів гостинності в університеті до студентів першого курсу спеціальності «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» на лабораторну роботу з фізики завітали десятикласники київської гімназії. Тема лабораторної роботи –«Електромагнітні коливання та хвилі» важлива для студентів даної спеціальності, оскільки як майбутні фахівці, вони повинні розуміти, що передача інформації на відстані, основи роботи багатьох приладів базуються на використанні електромагнітного поля та електромагнітних хвиль. Гарна підготовка до пари дозволила студентам самим, без допомоги викладачів продемонструвати та пояснити роботу лабораторних установок, показати школярам фігури Ліссажу та згасаючі електромагнітні коливання на екранах осцилографів.

Викладачі Наталія Медвідь та Інна Гуцало звернули увагу учнів, як майбутніх вступників на перспективність даної спеціальності, її затребуваність у майбутньому та хороші умови засвоєння цієї спеціальності у нашому університеті, як одному із найстарших навчальних закладів України із потужною лабораторною базою та прекрасним викладацьким складом.

Далі відбулась екскурсія та ознайомлення школярів із університетом. Її провела методист підготовчого відділення Маргарита Панасевич. Після екскурсії на гостей чекав солодкий стіл на кафедрі фізики. У невимушеній та дружній обстановці учні переглянули презентацію «Оптичні явища в атмосфері» із детальними поясненнями, які надавала Наталія Медвідь. Виявилося, що багато учнів цікавляться цими явищами, вони задавали питання, намагалися пояснити, вступали у дискусію. Викладач відзначила хороший рівень знань учнів з фізики й висловила побажання побачити їх нашими студентами, а керівників групи попросила передати вдячність за підготовку вчителю фізики.  

Опублікований: 30-03-2019
Читайте також:
Захист кваліфікаційних робіт: натхнення, інновації, емоції

17 червня 2025 року на кафедрі технології консервування відбулося засідання екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» студентами четвертого курсу освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» (спеціальність 181 «Харчові технології») денної форми навчання. Роботу екзаменаційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист кваліфікаційних робіт: натхнення, інновації, емоції 18 червня 2025

Вкотре доведено позитивний взаємозв’язок між університетом і представниками зовнішніх стейхолдерів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів під патронатом представників мережі супермаркетів «Сільпо» відбулася гостьова лекція на тему «Система управління якості. Міжнародні стандарти» від керівниці відділу контролю якості виробництва FOZZY Group Ольги Мручковської. Питання, що були висвітлені на лекції, зацікавили здобувачів і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вкотре доведено позитивний взаємозв’язок між університетом і представниками зовнішніх стейхолдерів 02 квітня 2025

Thanksgiving Day на засіданні мовного клубу кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок провела разом із американським гостем Stuart Snuggs захід, присвячений святу Thanksgiving Day, зі студентами першого курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління й факультету автоматизації і комп’ютерних систем. День подяки – одне з найулюбленіших свят...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Thanksgiving Day на засіданні мовного клубу кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 25 листопада 2021

Приємний сюрприз від здобувачів заочної форми навчання кафедри технології оздоровчих продуктів

З 14 по 17 лютого на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулися захисти дипломних проєктів за освітнім рівнем «бакалавр» заочної форми навчання. На захист були представлені вісім дипломних проєктів, тематика яких охоплює найбільш актуальні питання різних галузей харчової промисловості, орієнтовані на виробництво продуктів оздоровчого признач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приємний сюрприз від здобувачів заочної форми навчання кафедри технології оздоровчих продуктів 21 лютого 2022