Н У Х Т

Майбутні магістранти почали отримувати рекомендації на контракт

29 серпня 2024

Майбутні магістранти почали отримувати рекомендації на контракт

28 серпня розпочалося надання рекомендацій на контракт на відкриті та фіксовані конкурсні пропозиції (на яких є і бюджетні, і контрактні місця) для вступників до магістратури.

Після того як вступник/ця отримає рекомендацію, статус заяви у е-кабінеті змінюється з «Допущено до конкурсу» на «Рекомендовано (навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб)».

На контракт можна отримати необмежену кількість рекомендацій.

Дедлайн виконання вимог до зарахування – не пізніше 10:00 30 серпня.

Для зарахування вступники мають:

- підтвердити вибір місця навчання через накладання КЕП (це можна зробити онлайн у електронному кабінеті чи особисто у відбірковій комісії в університеті) або завантажити сканкопію підписаної власноруч заяви (для окремих категорій вступників)
- надати відбірковій комісії копії необхідних документів (онлайн або особисто)
- укласти з університетом договір про навчання

Зарахування до магістратури на контракт відбудеться 30 серпня.

Також у вересні ми проведемо додатковий набір вступників на небюджетні конкурсні пропозиції.

Вся оперативна інформація щодо вступу – на нашому сайті.

Опублікований: 29-08-2024
Читайте також:
До «Грудневих читань-2019» долучилися науковці кафедри фінансів

Завідувач кафедри фінансів Лада Шірінян, доцент Михайло Арич та аспірант Олександр Шашенко взяли участь у ХІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «ГРУДНЕВІ ЧИТАННЯ 2019», присвяченій 10-річчю кафедри страхування, банківської справи та ризик-менеджменту КНУ імені Тараса Шевченка. На конференції обговорили актуальні питання щодо розвитку рин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До «Грудневих читань-2019» долучилися науковці кафедри фінансів 09 грудня 2019

«Курс уважного сировара» від біотехнолога НУХТ

Крафтове сироваріння стає популярним в Україні серед фермерів і поціновувачів сиру. Все більше господарів молочних ферм і невеликих господарств, користуючись досвідом європейських колег, намагаються не здавати молоко на заводи, а переробляти самостійно. Основним продуктом перероблення молока в даному випадку є сир. Для навчання охочих опанувати то...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Курс уважного сировара» від біотехнолога НУХТ 16 жовтня 2018

Магістрантки-біотехнологині презентували результати досліджень на міжнародній конференції

24-25 жовтня 2024 року на базі Миколаївського національного аграрного університету відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Біологічні, біотехнологічні та генетичні аспекти інтенсифікації аграрного виробництва». Наш університет – співорганізатор цієї конференції, а модератором такої наукової колаборації виступив завідувач кафедри біотехн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрантки-біотехнологині презентували результати досліджень на міжнародній конференції 28 жовтня 2024

Новий навчальний посібник колективу авторів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка

Викладацький колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка активно працює над виданням якісної навчальної літератури для здобувачі вищої освіти. Нещодавно вийшов друком новий навчальний посібник «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства» колективу авторів кафедри технології ресторанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний посібник колективу авторів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка 20 липня 2023