Н У Х Т

Кіноклуб: що обереш ти – м'ясо чи шоколад?

20 січня 2022

Кіноклуб: що обереш ти – м'ясо чи шоколад?

Перегляд  фільмів англійською мовою – чудовий і веселий спосіб покращити свої англомовні навички.  Саме тому у рамках традиційного Movie club, організованого кафердрою іноземних мов професійного спрямування, здобувачі першого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом із доценткою Галиною Лук’янець дивились фільми.

Студенти мали можливість обрати фільм на свій смак – «Чарлі і шоколадна фабрика» чи «Хмарно, можливі опади у вигляді фрикадельок». Перевагу віддали шоколаду.

Опрацювавши навчальні вправи та обговоривши цікаві сцени з фільмів, студенти не лише практикували свої комунікативні навички, але й дізналися більше про вподобання один одного. 

Опублікований: 20-01-2022
Читайте також:
Цікавий погляд на синтезування нових одиниць мехатронних модулів у дисертації докторанта кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Сучасний розвиток пакувальної галузі, як і інших сучасних виробництв, неможливий без застосування мехатронних модулів. Вони являють собою синергетичне поєднання надточних механічних вузлів, електротехнічних елементів і комп’ютерних (програмованих) компонентів. Відповідно данні модулі мають складну конструкцію і синтезування нових одиниць пов’язане ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікавий погляд на синтезування нових одиниць мехатронних модулів у дисертації докторанта кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 20 квітня 2019

Завершилося стажування викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування у Литві

З 3 січня по 1 лютого 2025 р. доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ольга Нежива пройшла стажування за програмою «Lithuanian Language and Culture Winter Course for Foreigners», що включало розвиток і функціонування системи вищої освіти Литви. Стажування проходило в Клайпедському університеті (м. Клайпед, Литва) за підтримки Литовс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилося стажування викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування у Литві 06 лютого 2025

Урочисте вручення дипломів у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

З 26 по 29 січня 2018 р. студенти групи 4-ХП-05 Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ складали державний комплексний екзамен. Випускники виявили добрі знання щодо сучасного стану науки про харчування, принципів раціонального та адекватного харчування, використання безвідходних і ресурсоощадних технологій. Студенти продемонстрували вміння ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Урочисте вручення дипломів у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 31 січня 2018

Успішний захист дисертаційної роботи аспіранткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Ганна Вовк успішно захистила дисертаційну роботу «Удосконалення технології пресового вилучення гарбузової олії за допомогою ферментних препаратів», представлену на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології». Робота, пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний захист дисертаційної роботи аспіранткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 11 грудня 2023