Н У Х Т

Кафедра гуманітарних дисциплін провела заходи до 32-ї річниці Чорнобильської трагедії

27 квітня 2018

Кафедра гуманітарних дисциплін провела заходи до 32-ї річниці Чорнобильської трагедії

26 квітня кафедра гуманітарних дисциплін провела заходи до 32-ї річниці Чорнобильської трагедії. У групах і на потоках викладачі кафедри читали лекції, проводили бесіди та круглі столи, приурочені до річниці Чорнобильської катастрофи.

Зокрема, у групах факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу професор Світлана Буравченкова та доцент Артем Курас провели бесіди «Їх подвиг не можна забути», «Вони врятували людство», професор Надія Левицька на засіданні історичного гуртка провела круглий стіл «Атомне століття раною горить», доцент Олена Пивоваренко – тематичні семінари: «Чорнобиль – це набат і біль», доцент Ольга Коцюбанська – бесіду «Дзвони Чорнобиля», доцент Сергій Береговий – круглий стіл «Вони пішли в безсмертя...».

У свою чергу студенти виступили з презентацією «Ми пам’ятаємо».

Асистент Людмила Приблуда розповіла про свою родину переселенців, яка мешкала у 30-кілометровій зоні та була переселена у інший регіон України.

Опублікований: 27-04-2018
Читайте також:
З перспективами навчання у НУХТ ознайомила ліцеїстів Житомирщини доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів

Одним із основних аспектів виховної роботи кафедри технології молока і молочних продуктів є професійна орієнтація, що передбачає заходи, спрямовані на допомогу молоді у виборі майбутньої професії. Головною метою цієї роботи є популяризація нашого університету харчових технологій та вищої освіти загалом. Важливою частиною профорієнтаційних заходів є...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З перспективами навчання у НУХТ ознайомила ліцеїстів Житомирщини доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів 13 травня 2024

Науковий Олімп підкорено аспіранткою кафедри технології цукру і підготовки води

25 січня 2024 року відбувся захист дисертації «Технологія модифікованого крохмалю з інкапсулюванням біологічно активних речовин для збагачення харчових продуктів» Аліною Авраменко на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Дисертаційне дослідження виконане під науко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий Олімп підкорено аспіранткою кафедри технології цукру і підготовки води 26 січня 2024

Навички наукової комунікації – в теорії та на практиці

Нову дисципліну «Іноземна мова: практичні навички наукової комунікації» введено до навчальних планів магістрів НУХТ лише цього року. Її викладачі (Наталія Науменко, Яна Окопна, Олена Сподинюк, Богдана Кукса, а надалі цей список тільки збільшуватиметься…) мають на меті допомогти магістрантам – майбутнім виробничникам, науковцям, експериментаторам і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навички наукової комунікації – в теорії та на практиці 06 листопада 2018

Викладачі та студенти кафедри готельно-ресторанної справи вивчають інновації для сфери гостинності

Студенти кафедри готельно-ресторанної справи, майбутні ресторатори і готельєри, під керівництвом викладачів відвідали наймасштабнішу подію осені сфери HoReCa – Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2018 у Міжнародному Виставковому Центрі. ЕкспоФорум – це 3 дні інтерактиву і майстер-класів із топовими шеф-кухарями ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі та студенти кафедри готельно-ресторанної справи вивчають інновації для сфери гостинності 19 листопада 2018