Н У Х Т

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації вітає доповідачів-переможців

15 квітня 2021

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації вітає доповідачів-переможців

15 квітня 2021 р. кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації у дистанційному режимі провела ранкове засідання 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті».

Як і щороку, у роботі секції взяли участь найдопитливіші здобувачі Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ і факультету автоматизації і комп'ютерних систем. Попри те, що доповіді робилися англійською мовою, учасники продемонстрували обізнаність у тематиці конференції, зацікавленість сучасною наукою та запропонували власні відповіді на виклики часу.

Викладацьке журі визначило доповідачів-переможців:

1 місце посіла Анастасія Столярська (група МА-2-3).

2 місце присуджено Юлії Дідашко (група МН-4-7а).

3 місце виборола Віра Кучерина (група МА-1-3).

Усі переможниці – здобувачки Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ.

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації також відзначила Анастасію Лободіну за відмінні навички презентації, а також Миколу Карпенка за креативність у вирішенні проблем харчування. 

Вітаємо молодих науковців!

Опублікований: 15-04-2021
Читайте також:
У Науково-технічній бібліотеці університету розпочала роботу тематична виставка

2017 рік оголошений Міжнародним роком стійкого туризму в інтересах розвитку. Генеральна Асамблея ООН прийняла резолюцію про важливість міжнародного туризму, який сприяє кращому взаєморозумінню між народами в усьому світі, підвищує обізнаність про багату спадщину різних цивілізацій і допомагає кращому розумінню цінностей, властивих різним культурам,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Науково-технічній бібліотеці університету розпочала роботу тематична виставка 20 лютого 2017

Онлайн-лекція для другокурсників-харчовиків від фахівців кафедри біотехнології і мікробіології

Сьогодні професія технолога харчових виробництв є однією з найбільш затребуваних на ринку праці. Адже люди споживають їжу щодня, а якісні продукти харчування та напої є одними з основних факторів, які впливають на здоров’я та самопочуття людини. Саме з їжею організм отримує необхідну кількість поживних речовин, мікроелементів і вітамінів, необхідни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-лекція для другокурсників-харчовиків від фахівців кафедри біотехнології і мікробіології 08 травня 2020

Відбувся перший випуск магістрів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого

2 березня відбулося вручення дипломів магістрам Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого. Інститут був створений у липні 2017 року, тож це було перше вручення дипломів, що додало хвилювання урочистостям, адже адміністрація прагнула подарувати своїм першим випускникам по-справжньому тепле сімейне й незабутнє свято. І ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся перший випуск магістрів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого 02 березня 2018

Забезпечення якості онлайн-освіти: поради від фахівців Quality Matters

Викладачі університету долучилися до вебінару «Забезпечення якості онлайн-освіти», організованого Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти спільно з глобальною організацією із забезпечення якості Quality Matters (QM). Спікерки з QM надали поради з дизайну та структури онлайн-занять, розповіли про шляхи залучення здобувачів освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Забезпечення якості онлайн-освіти: поради від фахівців Quality Matters 02 травня 2023