Н У Х Т

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації вітає доповідачів-переможців

15 квітня 2021

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації вітає доповідачів-переможців

15 квітня 2021 р. кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації у дистанційному режимі провела ранкове засідання 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті».

Як і щороку, у роботі секції взяли участь найдопитливіші здобувачі Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ і факультету автоматизації і комп'ютерних систем. Попри те, що доповіді робилися англійською мовою, учасники продемонстрували обізнаність у тематиці конференції, зацікавленість сучасною наукою та запропонували власні відповіді на виклики часу.

Викладацьке журі визначило доповідачів-переможців:

1 місце посіла Анастасія Столярська (група МА-2-3).

2 місце присуджено Юлії Дідашко (група МН-4-7а).

3 місце виборола Віра Кучерина (група МА-1-3).

Усі переможниці – здобувачки Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ.

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації також відзначила Анастасію Лободіну за відмінні навички презентації, а також Миколу Карпенка за креативність у вирішенні проблем харчування. 

Вітаємо молодих науковців!

Опублікований: 15-04-2021
Читайте також:
Успішні захисти бакалаврів-експертів

17 червня 2024 року на кафедрі експертизи харчової продукції розпочалися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр», спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» денної форми здобуття освіти. Здобувачів привітала та побажала успішних захист...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішні захисти бакалаврів-експертів 18 червня 2024

Розширюємо академічну співпрацю

Активна й плідна співпраця нашого університету з вітчизняними і зарубіжними закладами вищої освіти триває. Наразі до кола наших партнерів уже офіційно додався ще один добрий друг – Львівський національний університет імені Івана Франка, з яким днями була укладена угода про співпрацю. Угодою передбачено на засадах партнерства, взаємовигоди та спіль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо академічну співпрацю 28 листопада 2023

Про супернову історію шампанського в Україні дізналися здобувачі спеціальності  «Готельно-ресторанна справа» від професійного сомельє

У межах вивчення навчальних дисциплін «Барна справа та організація роботи сомельє» й «Етнічні кухні» лекторки, доцентки Ольга Пушка і Лариса Шаран організували для здобувачів вищої освіти 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» online-лекторій «Супернова історія шампанського в Україні». Гостьовий спікер – професійний сомельє, член А...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про супернову історію шампанського в Україні дізналися здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від професійного сомельє 15 грудня 2023