Н У Х Т

На День відкритих дверей НУХТ запрошує кафедра іноземних мов професійного спрямування

01 жовтня 2021

На День відкритих дверей НУХТ запрошує кафедра іноземних мов професійного спрямування

У 2021-22 н. р. викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування продовжують активно проводити профорієнтаційну роботу серед учнів випускних класів м. Києва, Київської, Черкаської, Чернігівської та інших областей.

Доцентка кафедри Світлана Мусійчук зустрілася з учнями Європейського колегіуму м. Києва. Викладачка презентувала майбутнім вступникам університет, зокрема факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, розповіла про спеціальності, які він пропонує, та правила вступу на них. Крім того, вона звернула увагу на навчально-методичне, матеріально-технічне забезпечення навчального процесу, практичну підготовку студентів у порівнянні з іншими закладами освіти.

Школярі цікавилися предметами, які викладаються на факультеті, культурними і спортивно-масовими заходами, перспективами працевлаштування після закінчення університету. Особливо їх зацікавила можливість навчання в англомовних групах, участі у міжнародних програмах і грантах, оскільки в колегіумі поглиблено вивчаються іноземні мови.

На завершення зустрічі школярі були запрошені на День відкритих дверей НУХТ, що відбудеться 2 жовтня. Також на інформаційному стенді розміщені матеріали про університет, а адміністрація навчального закладу розмістила запрошення на цю подію на платформі учнів школи і їхніх батьків «School Today».

Також за ініціативи старшої викладачки Олени Сподинюк здобувачка групи ХЕ 1-11 Анна Дев’яткіна відвідала Чернігівську загальноосвітню школу 1-3 ступенів №3, де розповіла учням 11-х класів про День відкритих дверей у НУХТ, зробила оголошення щодо цієї події у інстаграм-групі школи та на шкільній сторінці у фейсбук, а студентка групи ХЕ-1-1 Поліна Озійчук побувала у ПМЛ «Елітар» м. Рівного, де поспілкувалася з учнями 11-го фізико-математичного класу, розповіла про університет і роздала кожному QR код із посиланням на сторінку з інформацією про НУХТ.

Такі зустрічі є важливими і необхідними для визначення майбутніх вступників щодо їхнього подальшого навчання, тож сподіваємося побачити їх незабаром у лавах наших студентів.

Опублікований: 01-10-2021
Читайте також:
У формі цікавої і корисної дискусії відбуваються захисти магістрантів кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

На кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв тривають захисти здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «магістр». Магістранти з інжинірингу фармацевтичних і біотехнологічних виробництв представили вирішення актуальних питань фармацевтичної галузі – виробництва ін’єкційних препаратів, мазей і паст, підготовки води, особливих ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У формі цікавої і корисної дискусії відбуваються захисти магістрантів кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв 15 лютого 2020

Магістранти-маркетологи на Media Challenge by Dentsu Aegis Network Ukraine

Студенти 1-го курсу магістратури спеціальності «Маркетинг» Катерина Москаленко, Вікторія Савчук та Олександр Червоний взяли участь у медіа-челенджі, який відбувся у бізнес центрі «Європасаж» за підтримки студентської організації STUD-POINT та компанії Dentsu Aegis Network Ukraine. Медіа-захід відбувався у декілька етапів: реєстрація учасників і ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти-маркетологи на Media Challenge by Dentsu Aegis Network Ukraine 08 травня 2018

Кафедра технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів готує фахівців для олійно-жирової галузі Республіки Бєларусь

Кафедра технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів готує фахівців для олійно-жирової галузі Республіки Бєларусь. Так, 16 лютого дипломний проект на здобуття освітнього рівня «спеціаліст» захистила Катерина Кузьміч - інженер з якості ООО «Агропродукт» (м. Брест). Це одне з найпотужніших підприємств республіки з перероблення насіння олійних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів готує фахівців для олійно-жирової галузі Республіки Бєларусь 17 лютого 2017

Здобувачі відвідали Кулінарний центр МХП: сучасні технології – на власні очі

Нещодавно викладачі кафедри експертизи харчових продуктів – доценти Оксана Вашека, Оксана Петруша, Богдан Пащенко та асистентка Анна Логінова разом зі здобувачами освіти груп ХЕ-2-7 та ХЕ-2-8 здійснили навчальну екскурсію до Кулінарного центру МХП – одного з найсучасніших виробничих комплексів в Україні у сфері готової продукції та кулінарії. На п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі відвідали Кулінарний центр МХП: сучасні технології – на власні очі 12 червня 2025