Н У Х Т

На День відкритих дверей НУХТ запрошує кафедра іноземних мов професійного спрямування

01 жовтня 2021

На День відкритих дверей НУХТ запрошує кафедра іноземних мов професійного спрямування

У 2021-22 н. р. викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування продовжують активно проводити профорієнтаційну роботу серед учнів випускних класів м. Києва, Київської, Черкаської, Чернігівської та інших областей.

Доцентка кафедри Світлана Мусійчук зустрілася з учнями Європейського колегіуму м. Києва. Викладачка презентувала майбутнім вступникам університет, зокрема факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, розповіла про спеціальності, які він пропонує, та правила вступу на них. Крім того, вона звернула увагу на навчально-методичне, матеріально-технічне забезпечення навчального процесу, практичну підготовку студентів у порівнянні з іншими закладами освіти.

Школярі цікавилися предметами, які викладаються на факультеті, культурними і спортивно-масовими заходами, перспективами працевлаштування після закінчення університету. Особливо їх зацікавила можливість навчання в англомовних групах, участі у міжнародних програмах і грантах, оскільки в колегіумі поглиблено вивчаються іноземні мови.

На завершення зустрічі школярі були запрошені на День відкритих дверей НУХТ, що відбудеться 2 жовтня. Також на інформаційному стенді розміщені матеріали про університет, а адміністрація навчального закладу розмістила запрошення на цю подію на платформі учнів школи і їхніх батьків «School Today».

Також за ініціативи старшої викладачки Олени Сподинюк здобувачка групи ХЕ 1-11 Анна Дев’яткіна відвідала Чернігівську загальноосвітню школу 1-3 ступенів №3, де розповіла учням 11-х класів про День відкритих дверей у НУХТ, зробила оголошення щодо цієї події у інстаграм-групі школи та на шкільній сторінці у фейсбук, а студентка групи ХЕ-1-1 Поліна Озійчук побувала у ПМЛ «Елітар» м. Рівного, де поспілкувалася з учнями 11-го фізико-математичного класу, розповіла про університет і роздала кожному QR код із посиланням на сторінку з інформацією про НУХТ.

Такі зустрічі є важливими і необхідними для визначення майбутніх вступників щодо їхнього подальшого навчання, тож сподіваємося побачити їх незабаром у лавах наших студентів.

Опублікований: 01-10-2021
Читайте також:
Фінішували захисти кваліфікаційних магістерських робіт на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися захисти кваліфікаційних робіт магістрів денної та заочної форм навчання. Представлені для публічного захисту магістерські роботи були не тільки цікавими по змісту, а також і у практичному сенсі. Кожна з них обов’язково містила сукупність актуальних результатів і нових наукових п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішували захисти кваліфікаційних магістерських робіт на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 22 лютого 2019

Разом до формування профільної освіти: у колі партнерів університету – ліцей №33 м. Києва

На початку нового навчального року до кола наших партнерів доєднався ще один заклад загальної середньої освіти – ліцей №33 Голосіївського району м. Києва. 30 серпня в університеті відбулася спільна нарада, у якій взяли участь ректор Олександр Шевченко, проректори, директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвинен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Разом до формування профільної освіти: у колі партнерів університету – ліцей №33 м. Києва 02 вересня 2024

Академічна доброчесність у наукових дослідженнях у фокусі уваги четвертокурсників освітньої програми «Технології харчування»

Здобувачі-бакалаври четвертого курсу освітньої програми «Технології харчування», разом із гарантом програми, професором Олегом Кузьміним і викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у вебінарі «Академічна доброчесність в наукових дослідженнях», що відбувся за сприяння Полтавського державного аграрного університе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна доброчесність у наукових дослідженнях у фокусі уваги четвертокурсників освітньої програми «Технології харчування» 29 квітня 2024

Широкий спектр продуктів оздоровчої дії запропонували здобувачі-четвертокурсники у своїх кваліфікаційних роботах

На кафедрі технології оздоровчих продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ завершилися захисти кваліфікаційних робіт випускників-бакалаврів денної форми навчання за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія». Екзаменаційну комісію очолила завідувачка кафедри, професорка, д.т.н Галина Сімахіна. До складу комісії та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Широкий спектр продуктів оздоровчої дії запропонували здобувачі-четвертокурсники у своїх кваліфікаційних роботах 24 червня 2021