Н У Х Т

Інноваційні технології кулінарної продукції розробили магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

05 червня 2020

Інноваційні технології кулінарної продукції розробили магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

4 червня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» магістрантами першого року навчання  спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання.

Захід організований лектором дисципліни, завідувачкою кафедри, професоркою Олександрою Нєміріч та доцентом Іриною Корецькою і відбувся у форматі онлайн за допомогою програми ZOOM.

Тематика курсових робіт охоплювала розроблення інноваційних технологій  кулінарної продукції за рахунок використання нетрадиційної сировини та харчових добавок.

Під час захистів магістранти продемонстрували навички самостійної роботи з елементами творчого пошуку; уміння працювати зі спеціальною літературою та довідниковими матеріалами; узагальнювати теоретичні матеріали, аналізувати практичну інформацію; уміння використовувати сучасні методи досліджень і чинне законодавство для оформлення та захисту інтелектуальної власності; формулювати власні висновки, чітку аргументацію, обґрунтовувати прийняті рішення та пропозиції.

За результатами захисту усі магістранти отримали позитивні оцінки.

Отримані магістрантами при виконанні курсової роботи навички будуть використані при виконанні кваліфікаційної магістерської роботи.

Вітаємо магістрантів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції із успішним захистом курсових робіт!

Опублікований: 05-06-2020
Читайте також:
Zero Waste Fest – крок до екологічного майбутнього

Здобувачі освіти та викладачі Волинського фахового коледжу нашого університету взяли активну участь у Zero Waste Fest, що відбувся днями у Луцькому бізнес-просторі. Програма фестивалю поєднала панельні дискусії, лекції та майстер-класи. Найбільший інтерес викликала лекційна частина, де говорили про майбутнє Луцька як міста нуль відходів, розвінчув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Zero Waste Fest – крок до екологічного майбутнього 12 вересня 2025

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи – на масштабній гастрономічній події PRO TISTO FORUM 2025

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи стали учасниками масштабної гастрономічний події в Україні для всіх, хто працює з тістом – PRO TISTO FORUM 2025, яка відбулася у КВЦ «Парковий». Колектив кафедри завітав на PRO TISTO 2025 на запрошення ідеолога проєкту – шеф-кухаря та піцайоло з 18-річним досвідом Віталія Колошиця. Серед спікерів – пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи – на масштабній гастрономічній події PRO TISTO FORUM 2025 23 вересня 2025

В уряді пропонують перейти до формування держзамовлення з урахуванням потреб ринку

Міністерством економічного розвитку і торгівлі запропонований проект постанови Кабінету Міністрів, яким пропонується змінити механізм здійснення державного замовлення на підготовку фахівців у 2018 році. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Мінекономрозвитку. Зокрема, проектом постанови передбачена заборона здійснення перерозподілу обсягів зам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В уряді пропонують перейти до формування держзамовлення з урахуванням потреб ринку 09 липня 2018

Магістранти-біотехнологи прослухали лекцію від міжнародних експертів з біоенергетики

Днями магістрантам-біотехнологам, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Промислова біотехнологія», випала нагода взяти участь у міжнародній події – експертній онлайн-дискусії з провідними спеціалістами у сфері виробництва біогазу, президентом американської компанії Unconventional Gas Solutions (UGS) Марком Страубом, головою правління Біо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти-біотехнологи прослухали лекцію від міжнародних експертів з біоенергетики 30 січня 2023