Н У Х Т

Готувати солодкі сінабони навчилися наші здобувачі

25 жовтня 2022

Готувати солодкі сінабони навчилися наші здобувачі

Цю всесвітньо відому булочку з корицею сьогодні може спекти кожна людина, що любить готувати на своїй кухні та оздоблювати  страву різними начинками: горіхами, соусами і карамеллю. Вирішили опанувати мистецтво приготування сінабонів і студенти групи 41-ТХ Полтавського фахового коледжу НУХТ і звернулися за допомогою до викладачки Оксани Палаш, яка провела для них майстер-клас із приготування цієї смакоти і розкрила декілька секретів.

Готуючи смаколики, студенти послухали історію появи цієї смачної булочки з корицею. Вони дізналися, що у 1985 році у сім'ї з Сієтлу (США) батько Річ і син Грег Комени вирішили розробити унікальний рецепт здобної булочки, яка стане найкращою у світі. Вони перепробували багато варіантів, і, нарешті, їм це вдалося. Вони почали  випікати булочки у вигляді невеликих рулетів, приправлених корицею та сирною начинкою.

Студенти були дуже задоволені отриманим результатом. Наступного разу вони запрошують усіх бажаючих відвідати майстер-клас, бо прагнуть бути професіоналами своєї справи! 

Опублікований: 25-10-2022
Читайте також:
Вчена рада-2020: перші рішення

6 лютого відбулося перше у 2020 році засідання вченої ради університету. Позапланово вченій раді довелося зібратися, щоб розглянути питання про оголошення конкурсу на заміщення посади ректора університету. Та спершу, традиційно, присутні привітали колег, що відсвяткували дні народження між засіданнями. Щодо першого питання порядку денного доповіли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчена рада-2020: перші рішення 06 лютого 2020

Наукові досягнення попри усе

Презентувати світу науки та ділитися з колегами-однодумцями власними науковими експериментальними дослідженнями не втрачають жодної нагоди учасники гуртка «BIOTECH» – здобувач освітнього ступеня «доктор філософії» Микита Іванов, здобувачка освітнього ступеня «магістр» Марія Парфенюк і здобувачка освітнього ступеня «бакалавр» Дар'я Благодир, які під...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові досягнення попри усе 04 листопада 2022

Гості кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв – учні та викладачі Київського центру професійно-технічної освіти

У гостях кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв побували учні та викладачі Київського центру професійно-технічної освіти. Цей навчальний заклад уже понад 70 років готує кваліфікованих спеціалістів-робітників у галузях машинобудування, автотранспорту, інформаційно-комунікативних технологій. Професійний колектив закладу працює ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гості кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв – учні та викладачі Київського центру професійно-технічної освіти 03 лютого 2020

Нові надходження до нашої бібліотеки

Відкрийте для себе нові знання разом із книжковими надходженнями до Науково-технічної бібліотеки університету! На вас чекає література, що охоплює актуальні теми з питань алгоритмізації та програмування, аналізу даних, веб-дизайну, адміністрування комп’ютерних систем і мереж. Ознайомитися з виданнями можна у читальному залі для студентів. Фахівці ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові надходження до нашої бібліотеки 28 серпня 2024