Н У Х Т

Ще одна сходинка до здобуття професійних знань майбутніх спеціалістів туристичної та екскурсійної справи

07 листопада 2019

Ще одна сходинка до здобуття професійних знань майбутніх спеціалістів туристичної та екскурсійної справи

У рамках вивчення дисципліни «Історія України» 5 листопада 2019 року студенти 1 курсу спеціальності «Туризм» відвідали Кирилівську церкву – унікальну пам’ятку сакрально-фортифікаційної архітектури XII ст.

Зауважимо, що це другий після Софії Київської храм у Києві, що зберігся до наших днів із часів Київської Русі в справжніх стінах і, на додачу, зберігає давньоруський живопис.

Цікава і пізнавальна екскурсія стала ще однією сходинкою до здобуття професійних знань і навичок майбутніх спеціалістів туристичної та екскурсійної справи.

 

Опублікований: 07-11-2019
Читайте також:
Як проводиться засідання кафедри на карантині? Звісно, дистанційно!

Що робити, якщо карантинні заходи не дозволяють спілкуватися у колективі, а поточні питання роботи кафедри все більше накопичуються і потребують нагального колективного обговорення? Виявляється, вихід є! 1 квітня 2020 року відбулося засідання кафедри біотехнології і мікробіології у форматі онлайн-конференції з використанням платформи Zoom. Між вик...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як проводиться засідання кафедри на карантині? Звісно, дистанційно! 02 квітня 2020

Аспірант кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів з Республіки Ірак успішно захистив дисертаційне дослідження

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології м’ясних продуктів з використанням м’яса перепелів» аспіранта кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Аль-Хашімі Хайдера Мохаммеда Тахера (науковий керівник – доктор технічних наук, професор Василь Пасічний). Членами вченої ради ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірант кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів з Республіки Ірак успішно захистив дисертаційне дослідження 26 липня 2019

Бакалаври-експерти знайомляться з виробництвом м’ясо-ковбасних виробів

Асистентки кафедри експертизи харчових продуктів Катерина Золотоверх та Анастасія Божко в межах навчальної дисципліни «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» провели виїзне лабораторне заняття в умовах підприємства ТОВ «Сосновський Продукт» для здобувачів 4 курсу освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-експерти знайомляться з виробництвом м’ясо-ковбасних виробів 27 листопада 2023

Надані роз’яснення щодо блоку НМТ з української мови

7 квітня 2022 року команда Українського центру оцінювання якості освіти оприлюднила роз’яснення про зміст, структуру й оцінювання блоку національного мультипредметного тестування (НМТ) з української мови. Протягом наступних двох тижнів з’являться роз'яснення про блоки з математики та історії України, а наприкінці квітня можна буде ознайомитися з д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Надані роз’яснення щодо блоку НМТ з української мови 08 квітня 2022