Н У Х Т

Про менеджмент в умовах VUCA-світу від віце-президента з фінансів «Unilever»

15 травня 2020

Про менеджмент в умовах VUCA-світу від віце-президента з фінансів «Unilever»

Студенти англомовної групи ТУ-2-12а спеціальності «Туризм» взяли участь у семінарі «Management in VUCA days», проведеному віце-президентом з фінансів із нідерландського штабу «Unilever» Крістіаном Кауфманом.

Говорили про те, як реагувати на мінливість економіки і людського життя, про менеджмент компаній в умовах карантину.

10 лайфхаків, записаних нашими студентами: 1. Make cleanliness commonplace. 2. Protect the environment. 3. Make sustainable living commonplace. 4. A new way of doing business: -the planet protected for future generations; -sustainably sourced raw materials; – access to water sanitation and hygiene for all; -equal opportunity and sustainable livelihoods. 5. Driving innovation. 6. Employees driving change. 7. Finding solutions. 8. Staying on course. 9. Managing trough Covid-19: Five work-streams: people, supply, demand, community, cash.10. Protect extended workforce from drops in pay for up to three months.

Опублікований: 15-05-2020
Читайте також:
Вітаємо переможців інтелектуального марафону

Цікавою традицією на кафедрі міжнародної економіки стало проведення інтелектуального марафону для здобувачів освітньої програми «Міжнародна економіка». П’ятиденний марафон був організований завідувачкою кафедри, докторкою економічних наук, професоркою Світланою Гуткевич. Умови марафону – протягом доби з 12:00 до 12:00 створювати асоціативний ряд ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо переможців інтелектуального марафону 25 листопада 2022

Успішна підсумкова атестація здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» заочної форми навчання

16 лютого на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася підсумкова атестація здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» заочної та заочної скороченої форм навчання у формі атестаційного екзамену. Привітали студентів і побажали їм успішно продемонструвати здобуті теоретичні знання та практичні навички...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішна підсумкова атестація здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» заочної форми навчання 18 лютого 2021

Бізнес-івент від четвертокурсниці для молодших колег

Здобувачка освіти четвертого курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління Анна Бойко, що навчається на скороченій формі за освітньою програмою «Менеджмент», побувала у своїй першій альма матер – Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ, де провела бізнес-івент для студентів випускових груп, що опановують фах менеджерів і марк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бізнес-івент від четвертокурсниці для молодших колег 27 квітня 2023

Нове поповнення навчальної літератури на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Вийшли з друку навчальний посібник і робочий зошит з дисципліни «Технологічні основи технологій харчових виробництв», співавторками якого є завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Олександра Неміріч та старша викладачка циклової випускової комісії виробництва та технологій Відокремленого структурного підрозділ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення навчальної літератури на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 17 квітня 2024