Н У Х Т

Конструювання технологічного обладнання харчових виробництв з гостьовим лектором

31 березня 2025

Конструювання технологічного обладнання харчових виробництв з гостьовим лектором

На кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування відбулася гостьова лекція з дисципліни «Конструювання технологічного обладнання харчових виробництв» для студентів групи ОХ-1-2М. Спікером заходу став інженер з продажу компанії «Альфа Лаваль» Віталій Оковита.

«Альфа Лаваль» – світовий лідер у сфері теплообмінного, сепараційного та потокопровідного обладнання. Компанія має понад 130-річний досвід і була заснована у 1883 році інженером Густавом де Лавалем, який розробив і запатентував сепаратор для відділення вершків із молока. З часом діяльність компанії розширилася до виробництва теплообмінного обладнання.

Під час лекції студенти ознайомилися з принципом роботи сучасного обладнання, дізналися про його технічні характеристики та особливості налагодження, познайомилися з програмними продуктами, що використовуються при проєктуванні теплообмінного обладнання, а також побачили зразки елементів обладнання та процес їх монтажу на практиці.

Колектив кафедри вдячний Віталію Оковиті та компанії «Альфа Лаваль» за цікаву та інформативну лекцію й сподівається на подальшу співпрацю та нові зустрічі.

Опублікований: 31-03-2025
Читайте також:
Здобувачам НУХТ призначені Президентські стипендії

Відповідно до Указу Президента України наказом Міністерства освіти і науки України №959 призначені академічні стипендії Президента України студентам закладів вищої освіти на І семестр 2023/2024 навчального року. Серед відзначених і студенти-відмінники нашого університету: Софія Бойко, Юлія Кучеренко (обидві – Навчально-науковий інженерно-технічний...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачам НУХТ призначені Президентські стипендії 20 вересня 2023

Новий навчальний рік – нові серйозні дисципліни

Магістратура – це як новий челендж у сфері знань. У розкладі магістрантів-біотехнологів першого року навчання з’явилися нові серйозні дисципліни, серед яких і «Системи менеджменту якості у виробництві». Ця дисципліна хоч і цікава, однак опанувати її самостійно досить важко. Слід зазначити, що у межах курсу магістранти мають змогу розглянути такі ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний рік – нові серйозні дисципліни 25 вересня 2020

Усе про аудит системи HACCP: викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – учасники двотижневого інтенсиву

Фахівці кафедр готельно-ресторанної справи і технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка не втрачають нагоди прокачати свої знання й постійно долучаються до заходів, що дозволяють тримати руку на пульсі новацій та підвищувати свою обізнаність. Наразі вони беруть уч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про аудит системи HACCP: викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – учасники двотижневого інтенсиву 21 листопада 2022

Доцент кафедри автоматизації та інтелектуальних систем керування очолив експертну комісію МОН

Доцент кафедри автоматизації та інтелектуальних систем керування В’ячеслав Іващук очолив експертну комісію Міністерства освіти і науки України з проведення акредитаційної експертизи за спеціальністю 5.05020201 «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва» у Вільногірському коледжі (Дніпровська обл.). Він скорис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри автоматизації та інтелектуальних систем керування очолив експертну комісію МОН 13 лютого 2018