Н У Х Т

Відбувся другий етап конкурсу «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв»

26 березня 2018

Відбувся другий етап конкурсу «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв»

Відбувся другий етап конкурсу «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» серед студентів 4 курсу та 2 курсу скороченого терміну навчання спеціальності 181 «Харчові технології», організованого кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів за підтримки ректорату.

На цьому етапі випробувань студенти мали у виробничих умовах підтвердити здобуті під час навчання теоретичні знання. Для цього у виробничому цеху № 7 ПАТ «Київхліб» і на підприємстві ТОВ «Сузір’я солодощів» переможцям першого туру конкурсу були надані для вирішення виробничі ситуаційні й розрахункові задачі, складені фахівцями галузі.

Під час вирішення поставлених задач студенти показали високий рівень практичної і теоретичної підготовки.

Опублікований: 26-03-2018
Читайте також:
Викладачі НУХТ діляться своїм досвідом під час тренінгів

Доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва взяла участь у тренінгу «Створення конкурентоспроможного культурного туристичного продукту та фестивалів Приазов’я», який проводила у Генічеську за підтримки програми USAID «Економічна підтримка Східної України» експертка розвитку туризму, представниця правління Асоціації гостиннос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі НУХТ діляться своїм досвідом під час тренінгів 21 серпня 2020

Майстер-клас «Екологічна безпека води» для старшокласників Технічного ліцею м. Києва

Уже почався останній семестр шкільного життя випускників та їх батьків, яких все більше хвилює питання вступу до закладу вищої освіти. Щоб допомогти з вибором спеціальності та скоординувати дії старшокласників для 10-11 класів Технічного ліцею м. Києва доценти кафедри екологічної безпеки та охорони праці Наталія Володченкова, В'ячеслав Харченко та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас «Екологічна безпека води» для старшокласників Технічного ліцею м. Києва 30 січня 2019

Освітні й наукові новації інших країн вивчають наші викладачі

Доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін узяв участь в українській панелі «Освіта та наука у глобальному конкурентному лідерстві Китаю» в рамках VII Міжнародного азіатського конгресу, яка відбулася 22 жовтня 2020 року. Серед офіційних співорганізаторів конгресу – Центр українсько-європейського наукового співробітн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітні й наукові новації інших країн вивчають наші викладачі 26 жовтня 2020

Реконструкція лабораторії холодильної техніки триває

У лабораторії холодильної техніки кафедри теплоенергетики і холодильної техніки нарешті встановлені теплообмінники фірми «Thermofin». Це обладнання було спроектоване, виготовлене та люб’язно передане кафедрі фірмою «Thermofin» для покращення навчального процесу. Активну участь у доставці обладнання взяла фірма-дистриб’ютор холодильного обладнання Д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Реконструкція лабораторії холодильної техніки триває 10 березня 2020