Н У Х Т

Гостьові лекції від фахівців-практиків тривають

16 травня 2025

Гостьові лекції від фахівців-практиків тривають

13 травня 2025 р. у рамках лекційних занять із дисциплін «Конструювання технологічного обладнання харчових виробництв» і «Високоефективні процеси і обладнання галузі» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» освітньої програми «Інжиніринг харчових виробництв» і освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» освітньо-наукової програми «Машини та апарати харчових, мікробіологічних і фармацевтичних виробництв» відбувся онлайн-лекторій від технічного директора компанії кліматичного обладнання ERKUL (м. Варшава, Польща) Ярослава Олішевського. Модераторами зустрічі були доцент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Євген Бабко і професор Валентин Олішевський. На зустрічі були також присутні викладачі кафедри.

На лекції було розглянуто будову, принципи роботи та перспективи застосування сучасних кліматичних систем (кондиціювання, теплові насоси й ін.) для забезпечення мікроклімату виробничих та адміністративних приміщень. Матеріал лекції доповнює тематики навчальних дисциплін та розкриває перспективи застосування сучасного обладнання для забезпечення мікроклімату технологічних приміщень харчових виробництв.

Протягом лекторію Ярослав Олішевський підтримував активну комунікацію з аудиторією, ґрунтовно, з візуалізацією, відповідав на запитання здобувачів освіти. Широкий спектр запитань від здобувачів засвідчує про зацікавленість тематикою та представленим матеріалом. Здобувачі освіти і колектив кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування вдячні Ярославу Олішевському за теплу, мотивовану й креативну зустріч.

Опублікований: 16-05-2025
Читайте також:
Онлайн-лекція маркетологині ТРЦ «Гулівер» для студентів кафедри маркетингу: цікаво та пізнавально

Здобувачі освіти кафедри маркетингу спеціальностей «Маркетинг», «Підприємництво торгівля та біржова діяльність», «Реклама та зв’язки з громадськістю» відвідали гостьову лекцію стейкхолдерки, менеджерки з маркетингу ТРЦ «Гулівер» Наталії Білодідової. Наталія Білодідова – маркетологиня з досвідом реалізації ефективних проєктів, випускниця спеціально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-лекція маркетологині ТРЦ «Гулівер» для студентів кафедри маркетингу: цікаво та пізнавально 12 листопада 2021

Розширення сприйняття харчових продуктів шляхом розкриття їх ароматичних складових

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції тісно співпрацює з колегами із закладів вищої освіти України. На запрошення професорки Наталії Фролової доцентка кафедри харчових технологій Полтавського державного аграрного  університету Галина Дубова прочитала гостьову лекцію « Нові аспекти застосування рослинних ферментів в природн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширення сприйняття харчових продуктів шляхом розкриття їх ароматичних складових 01 квітня 2024

До вершин uniRank

Згідно з черговим uniRank University Ranking  (4 International Colleges&Universities) наш навчальний заклад у 2024 році посідає 35 місце серед українських і 4754-е  місце серед світових університетів. Однойменна австралійська компанія 4ICU публікує свій рейтинг з 2005 року, оцінюючи понад 11 тисяч закладів вищої освіти світу за популярністю їх...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До вершин uniRank 26 серпня 2024

Мехатроніка та пакування: драйв інновацій у твоїх руках

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки за підтримки директора Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Сергія Блаженка продовжує активну співпрацю з ВСП «Київський фаховий коледж комп’ютерних технологій та економіки НАУ». Черговий профорієнтаційний семінар для майбутніх вступників до нашого університету мав тему...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мехатроніка та пакування: драйв інновацій у твоїх руках 15 лютого 2024