Н У Х Т

З європейськими підходами до оподаткування познайомила гостьова лекторка

31 березня 2025

З європейськими підходами до оподаткування познайомила гостьова лекторка

Гостьових лекцій багато не буває, особливо на актуальні теми та з чудовими і компетентними спікерами. Щойно завершилася зустріч на тему «Європейські підходи до оподаткування та податкова культура країн ЄС» із к.е.н., доценткою кафедри адміністрування податків Державного податкового університету Тетяною Тучак.

Лекція відбулася в рамках виконання Модуля Жана Моне «Формування стійкого інтересу до податкової культури ЄС шляхом запровадження освітніх, наукових та комунікативних просвітницьких заходів, орієнтованих на українське суспільство».

Слухачі дізналися про податкову культуру країн ЄС, сучасні європейські підходи до оподаткування та ключові відмінності у податкових системах. Багато уваги спікеркою було приділено реальним випадкам змін податкового навантаження та впливу на окремі регіони, країни, галузі.

Такі зустрічі корисні для здобувачів освіти різних ступенів освіти, саме тому залученими були бакалаври, магістри та аспіранти кафедри економіки і права спеціальності 051 «Економіка». Протягом лекції у них виникали запитання, на які слухачі отримували вичерпні відповіді експертки на основі статистичної, наукової та практичної інформації.

Вдячні пані Тетяні Тучак за цікаві факти, глибокий аналіз і непересічну інформацію. Викладачі кафедри відзначили високий інтерес слухачів, тож у подальшому планується продовжити практику організації подібних зустрічей.

Опублікований: 31-03-2025
Читайте також:
Магістранти отримають найактуальнішу інформацію щодо органічного сектору в Україні

6-7 червня доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш взяла участь в онлайн-тренінгу «Органічний модуль (UA)», присвяченому законодавству України у сфері органічного виробництва, обігу та маркуванню органічної продукції. Захід був організований Міністерством аграрної політики та продовольства України, Держ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти отримають найактуальнішу інформацію щодо органічного сектору в Україні 08 червня 2023

Наші викладачі підсумували свою участь у Другій Пан Кавказькій літній школі

Протягом тижня у жовтні 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доценти Людмила Дейниченко, Ірина Корецька, Ігор Устименко та асистент Володимир Польовик брали участь у Другій Пан Кавказькій літній школі за напрямом виноробного бізнесу (Second Pan Caucasian Summer School Wine Business), орг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі підсумували свою участь у Другій Пан Кавказькій літній школі 01 грудня 2021

Успішний фініш бакалаврів заочної форми навчання

17 лютого 2021 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася важлива подія для 52 здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» заочної форми навчання – атестаційний екзамен. Перед початком екзамену тепло привітала здобувачів вищої освіти в.о. декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віта Цирульнікова, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний фініш бакалаврів заочної форми навчання 19 лютого 2021

Фіналісти конкурсу на кращу академічну групу НУХТ від факультету автоматизації і комп’ютерних систем повернулися з харчових підприємств Донеччини

Нещодавно група АК-3-2, що стали фіналістами конкурсу на кращу академічну групу НУХТ від факультету автоматизації і комп’ютерних систем, повернулась із екскурсії на провідні українські підприємства Донецької області. Організаторами було запропоноване відвідування: «АПК-Інвест», що реалізує свою продукцію під брендом «М’ясна лавка», Артемівського з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фіналісти конкурсу на кращу академічну групу НУХТ від факультету автоматизації і комп’ютерних систем повернулися з харчових підприємств Донеччини 29 травня 2018