Н У Х Т

Безцінний практичний досвід здобувачів під час виїзних занять в умовах реального виробництва

15 жовтня 2025

Безцінний практичний досвід здобувачів під час виїзних занять в умовах реального виробництва

За ініціативи завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи, лекторки дисципліни «Кулінарна етнологія», доцентки Лариси Шаран лабораторне заняття для третьокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відбулося у виробничих умовах закладу ресторанного господарства сімейного спрямування Kitchen Polly.

Гостей щиро привітали керуюча-партнерка закладу Жанна Іванова та випускниці факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка, які успішно реалізують себе у професії – банкетна менеджерка Людмила Грузін, старша офіціантка Наталія Невмержицька (спеціальність «Готельно-ресторанна справа») і шеф-кухарка Ольга Кокіна (спеціальність «Харчові технології»).

Пані Жанна ознайомила здобувачів освіти з викликами сьогодення ресторанного бізнесу, історією виникнення закладу, його концепцією, особливостями організації роботи, правилами формування «успішного» меню з одночасним упровадженням страв різних країн світу та можливостями кар’єрного зростання працівників ресторану на власному досвіді.

Випускниці факультету наголосили студентам на важливості здобуття знань в університеті та цінності практичної підготовки, зокрема допомогли зануритися у кожний етап технологічного процесу приготування кулінарних  виробів, відпрацювати навички з приготування різних напоїв за барною стійкою та спробувати себе у ролі менеджера з організації бенкетів.

Заняття пройшло у затишній, доброзичливій та активній атмосфері, продемонструвавши високу ефективність виїзного формату для формування практичних навичок і детального вивчення організаційних процесів у реальному виробничому середовищі.

Здобувачі освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» та викладачі кафедри щиро вдячні колективу закладу ресторанного господарства за теплий прийом, професіоналізм і сподіваються на подальшу плідну співпрацю, що сприятиме якісній підготовці майбутніх фахівців галузі.

Опублікований: 15-10-2025
Читайте також:
Новий науковий рік на кафедрі технології жирів, хімічних технологій та косметичних засобів розпочався!

Цього року із дотриманням особливих вимог безпеки у Міжнародному виставковому центрі працює Міжнародна виставка «InterCHARM Україна-2020», де представлені останні новинки інгредієнтів для косметики, нові косметичні засоби, упаковка, а також компанії, що надають послуги з косметології, макіяжу, перукарського мистецтва тощо. У рамках виставки відбул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий науковий рік на кафедрі технології жирів, хімічних технологій та косметичних засобів розпочався! 17 вересня 2020

Профорієнтація кафедри іноземних мов професійного спрямування

4 жовтня доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Бойко зустрілася з учнями старших класів середньої школи І-ІІІ ступенів № 245 Оболонського району міста Києва. Майбутні вступники дізналися про переваги професії фахівця з харчових технологій, у тому числі в умовах війни, про спеціальності, за якими здійснюється підготовка здоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація кафедри іноземних мов професійного спрямування 05 жовтня 2023

Біотехнологи – у боротьбі з проблемою світового масштабу

Не зважаючи на те, що новорічні свята вже не за горами, і студентів та викладачів переповнює святковий настрій, магістранти кафедри біотехнології і мікробіології Назар Видасов і Сергій Вискірко, не покладаючи рук, продовжують дослідження в сфері онкологічних захворювань на базі Інституту експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи – у боротьбі з проблемою світового масштабу 13 грудня 2019

Удосконалено порядок розподілу видатків державного бюджету між закладами вищої освіти

Для підготовки здобувачів вищої освіти за державним замовленням Уряд вдосконалив порядок розподілу видатків державного бюджету на освіту між закладами вищої освіти. Відповідні зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 24 грудня 2019 р.№1146 «Про розподіл видатків державного бюджету між закладами вищої освіти на основі показників їх освітньо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Удосконалено порядок розподілу видатків державного бюджету між закладами вищої освіти 12 липня 2021