Н У Х Т

Гостьова онлайн-лекція на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

31 жовтня 2023

Гостьова онлайн-лекція на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-туристичного та ресторанного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка продовжує добру традицію щодо проведення гостьових лекцій у онлайн-форматі.

У рамках вивчення здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчування» освітньої компоненти «Організація ресторанного господарства» відбулася гостьова онлайн-лекція «Особливості формування асортименту меню піцерій в сучасних умовах ведення ресторанного бізнесу». Її прочитав висококваліфікований фахівець, практикуючий технолог ресторацій «Mamamia», к.т.н, доцент Олександр Сабіров.

Знайомство з особливостями, факторами , які безпосередньо враховують фахівці під час розроблення меню в нинішніх реаліях, використання АВС-аналізу меню як одного із самих ефективних інструментів вибору окремих позицій в асортименті продукції, ціноутворення та аналізу виручки закладу викликало особливу зацікавленість та активність учасників онлайн-заходу.

Олександр Сабіров з перших хвилин зміг зацікавити онлайн-аудиторію способом подання, доступністю представлених матеріалів та лояльною комунікацією.

Формат проведення гостьової онлайн-лекції сприяв розвитку у здобувачів як професійних навичок і знань (hard skills), так і здатності до комунікацій (soft skills), що нині є визначальним під час майбутнього працевлаштування та кар’єрного зростання.

Активність присутніх на онлайн-лекції, їх зацікавленість мотивує колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції і надалі продовжувати практику гостьових онлайн-лекцій.

Викладачі висловлюють подяку пану Олександру за те, що у такі складні часи знайшов час для зустрічі з нашими здобувачами й сподіваються на подальшу плідну співпрацю.

Опублікований: 31-10-2023
Читайте також:
Наші на Ukraine Cheese Awards Day 2021

2 жовтня 2021 року у виставковому центрі ВДНГ у рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» відбувся фестиваль сиру Ukraine Cheese Awards Day 2021.  Такий цікавий захід, звичайно, не залишився без уваги студентів, які вивчають харчові технології, готельно-ресторан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші на Ukraine Cheese Awards Day 2021 05 жовтня 2021

Національне агентство із забезпечення якості освіти прийняло рішення акредитувати у НУХТ освітньо-професійну програму «Туризм»

Як відомо, Національне агентство із забезпечення якості освіти запропонувало принципово нову систему акредитації освітніх програм у закладах вищої освіти, за якою мають акредитуватися програми, терміни акредитації яких закінчилися, інакше заклад освіти втрачає право видавати дипломи державного зразка за такою спеціальністю. У нашому університеті у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Національне агентство із забезпечення якості освіти прийняло рішення акредитувати у НУХТ освітньо-професійну програму «Туризм» 18 серпня 2020

Лабораторна з випускницею

На лабораторну роботу з дисципліни «Світові технології борошняних та кондитерських виробів», що виконували здобувачі освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», завітала випускниця цієї освітньої програми, кондитерка пекарні «Leilia Bakery» Аліна Перелигіна. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторна з випускницею 23 квітня 2024

Профорієнтація від студентів: Юрковецька ЗЗСО

До активної профорієнтаційної роботи факультету біотехнології та екологічного контролю долучився магістрант І року навчання за освітньою спеціальністю «Фармацевтична біотехнологія» Богдан Стефанюк. Він відвідав свою рідну Юрковецьку ЗЗСО, де поспілкувався з учнями 10 та 11 класів, які сьогодні перебувають на роздоріжжі перед вибором майбутньої проф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація від студентів: Юрковецька ЗЗСО 06 листопада 2019