Н У Х Т

Гостьова онлайн-лекція на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

31 жовтня 2023

Гостьова онлайн-лекція на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-туристичного та ресторанного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка продовжує добру традицію щодо проведення гостьових лекцій у онлайн-форматі.

У рамках вивчення здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчування» освітньої компоненти «Організація ресторанного господарства» відбулася гостьова онлайн-лекція «Особливості формування асортименту меню піцерій в сучасних умовах ведення ресторанного бізнесу». Її прочитав висококваліфікований фахівець, практикуючий технолог ресторацій «Mamamia», к.т.н, доцент Олександр Сабіров.

Знайомство з особливостями, факторами , які безпосередньо враховують фахівці під час розроблення меню в нинішніх реаліях, використання АВС-аналізу меню як одного із самих ефективних інструментів вибору окремих позицій в асортименті продукції, ціноутворення та аналізу виручки закладу викликало особливу зацікавленість та активність учасників онлайн-заходу.

Олександр Сабіров з перших хвилин зміг зацікавити онлайн-аудиторію способом подання, доступністю представлених матеріалів та лояльною комунікацією.

Формат проведення гостьової онлайн-лекції сприяв розвитку у здобувачів як професійних навичок і знань (hard skills), так і здатності до комунікацій (soft skills), що нині є визначальним під час майбутнього працевлаштування та кар’єрного зростання.

Активність присутніх на онлайн-лекції, їх зацікавленість мотивує колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції і надалі продовжувати практику гостьових онлайн-лекцій.

Викладачі висловлюють подяку пану Олександру за те, що у такі складні часи знайшов час для зустрічі з нашими здобувачами й сподіваються на подальшу плідну співпрацю.

Опублікований: 31-10-2023
Читайте також:
Leaders Day від UGEN демонструє студентські таланти та інновації

Здобувачка четвертого курсу спеціальності «Теплоенергетика» Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого Софія Бойко взяла участь у Leaders Day від UGEN – престижному заході, який об'єднує студентську молодь і провідних роботодавців з усієї України. Цього року захід зібрав 50 студентських активістів, які об'єднали зуси...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Leaders Day від UGEN демонструє студентські таланти та інновації 11 вересня 2023

Методи конструювання якісного програмного забезпечення опановують здобувачі освіти

Викладачка Смілянського технологічного фахового коледжу нашого університету Вікторія Сєразєєва провела відкрите заняття «Конструювання якісного програмного забезпечення» з дисципліни «Технологія створення програмних продуктів» для здобувачів освіти 4 курсу спеціальності «Комп’ютерні науки» (група ПСК18).  Тема є актуальною, тому що в сучасному сві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методи конструювання якісного програмного забезпечення опановують здобувачі освіти 18 січня 2022

Усе про тайм-менеджмент: викладачі кафедри економіки і права долучають здобувачів освіти до цікавих заходів

10 грудня 2020 року 28 студентів 2-го курсу, що навчаються за освітніми програмами «Економіка підприємства», «Міжнародна економіка», «Менеджмент» та «Менеджмент персоналу», у Навчально-науковому інституті економіки і управління НУХТ разом із доценткою кафедри економіки і права Оксаною Відоменко долучилися до онлайн-тренінгу «Тайм-менеджмент для учн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про тайм-менеджмент: викладачі кафедри економіки і права долучають здобувачів освіти до цікавих заходів 11 грудня 2020

Участь кафедри маркетингу у World Food Ukraine-2024

29-31 жовтня 2024 року у Міжнародному виставковому центрі відбулася значна подія для шанувальників ритейлу – виставка World Food Ukraine 2024. Крім великої експозиції, форум мав насичену ділову й наукову програми, до участі у яких були запрошені фахівці нашого університету. Зокрема доцентка кафедри маркетингу Оксана Данкеєва взяла участь у якості ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Участь кафедри маркетингу у World Food Ukraine-2024 31 жовтня 2024