Н У Х Т

Розпочала роботу Міжнародна Весняна Школа «Європейські виміри сталого розвитку»

24 квітня 2019

Розпочала роботу Міжнародна Весняна Школа «Європейські виміри сталого розвитку»

23 квітня 2019 року розпочала роботу Міжнародна Весняна Школа «Європейські виміри сталого розвитку» в рамках проекту програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+Жан Моне Кафедра FoodPro (#587488-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-CHAIR) та Жан Моне Модуль EcoPro (# 574796-EPP-1-2016-1-UA-EPPJMO-MODULE).

З вітальним словом виступили проректор з наукової роботи НУХТ Олександр Шевченко, декан факультету біотехнології та екологічного контролю НУХТ Наталія Грегірчак, менеджер Національного Еразмус+ Офісу в Україні Петро Крайнік, побажавши плідної роботи учасникам Міжнародної Весняної Школи.

Професор кафедри екологічної безпеки та охорони праці НУХТ, координатор проектів FoodPro та EcoPro Ігор Якименко окреслив сучасні виміри стратегії сталого розвитку ЄС.

Учасник проекту FoodPro, асистент-професор Міжнародного інституту промислової  екологічної економіки Лундського університету (Швеція) Юлія Войтенко-Палган висвітлила інформацію про стале споживання, його принципи та проблематику в країнах ЄС та інших країнах світу.

Керівник відділу тестування Науково-дослідного центру незалежних споживчих експертиз «Тест» Ніна Кільдій проаналізувала стан захисту прав споживачів в Україні .

Учасник проекту EcoPro, директор Національного центру токсичних сполук у навколишньому середовищі Університету Масарика (Брно, Чеська Республіка) Катерина Себкова висвітлила перспективи циклічної економіки в аспекті сталого розвитку у ЄС та світі.

Координатор проекту Жан Моне Модуль «Контроль безпечності харчових продуктів у ЄС», доцент кафедри ветеринарно-санітарної експертизи НУБіП Марія Галабурда надала інформацію про вимоги щодо розроблення, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР про безпечність харчових продуктів у ЄС.

Керівник ПрАТ «Українська технологічна компанія» Євгеній Лукашевич ознайомив слухачів із основними технологічними можливостями українського бізнесу в сфері мінімізації впливу підприємств на навколишнє середовище.

24 квітня Міжнародна Весняна Школа продовжує свою роботу – вперше в рамках проекту в університеті започаткований формат міжнародної конференції.

Чекаємо всіх небайдужих до майбутнього нашої планети!

 

Опублікований: 24-04-2019
Читайте також:
Лекція іноземною мовою на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки відповідно до плану заходів на поточний навчальний рік організувала лекцію-зустріч у режимі онлайн-трансляції з європейською компанією-лідером у галузі пневмоавтоматики – CAMOZZI Аutomation. Починаючи із 2006 року, фахівці компанії активно спонсорують і підтримують розвиток освітніх програм НУХТ і кафедри,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція іноземною мовою на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки 28 вересня 2021

Дорогами вина та смаку України подорожують наші здобувачі спеціальності «Туризм»

20 квітня 2021 р. здобувачі спеціальності 242 «Туризм», які вивчають дисципліну «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України», разом із викладачкою Тетяною Мірзодаєвою взяли участь у роботі Міжнародної конференції «Дороги вина та смаку України: досвід розбудови, виклики та партнерська взаємодія», що є підсумком роботи Проєкту Європейсько...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дорогами вина та смаку України подорожують наші здобувачі спеціальності «Туризм» 20 квітня 2021

Відзначили День туризму велопробігом

Всесвітній день туризму відзначається щорічно 27 вересня з метою пропаганди туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти, розвитку зв’язків між народами різних країн. Студенти спеціальностей «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа» Свалявського технічного фахового коледжу НУХТ уже вшосте відзначили його у мальовничому Буковеллю т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відзначили День туризму велопробігом 29 вересня 2020

Про барвники та пігменти в декоративній косметиці розповіла здобувачам-хімтехнологам фахівчиня ТОВ «Астра-Косметик»

Здобувачі спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» 2-го та 3-го року навчання поспілкувалися з головним колористом ТОВ «Астра-Косметик» Іриною Івченко на тему «Барвники та пігменти в декоративній косметиці». Зустріч була організована доценткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталією ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про барвники та пігменти в декоративній косметиці розповіла здобувачам-хімтехнологам фахівчиня ТОВ «Астра-Косметик» 24 травня 2021