Н У Х Т

Розпочала роботу Міжнародна Весняна Школа «Європейські виміри сталого розвитку»

24 april 2019

Розпочала роботу Міжнародна Весняна Школа «Європейські виміри сталого розвитку»

23 квітня 2019 року розпочала роботу Міжнародна Весняна Школа «Європейські виміри сталого розвитку» в рамках проекту програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+Жан Моне Кафедра FoodPro (#587488-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-CHAIR) та Жан Моне Модуль EcoPro (# 574796-EPP-1-2016-1-UA-EPPJMO-MODULE).

З вітальним словом виступили проректор з наукової роботи НУХТ Олександр Шевченко, декан факультету біотехнології та екологічного контролю НУХТ Наталія Грегірчак, менеджер Національного Еразмус+ Офісу в Україні Петро Крайнік, побажавши плідної роботи учасникам Міжнародної Весняної Школи.

Професор кафедри екологічної безпеки та охорони праці НУХТ, координатор проектів FoodPro та EcoPro Ігор Якименко окреслив сучасні виміри стратегії сталого розвитку ЄС.

Учасник проекту FoodPro, асистент-професор Міжнародного інституту промислової  екологічної економіки Лундського університету (Швеція) Юлія Войтенко-Палган висвітлила інформацію про стале споживання, його принципи та проблематику в країнах ЄС та інших країнах світу.

Керівник відділу тестування Науково-дослідного центру незалежних споживчих експертиз «Тест» Ніна Кільдій проаналізувала стан захисту прав споживачів в Україні .

Учасник проекту EcoPro, директор Національного центру токсичних сполук у навколишньому середовищі Університету Масарика (Брно, Чеська Республіка) Катерина Себкова висвітлила перспективи циклічної економіки в аспекті сталого розвитку у ЄС та світі.

Координатор проекту Жан Моне Модуль «Контроль безпечності харчових продуктів у ЄС», доцент кафедри ветеринарно-санітарної експертизи НУБіП Марія Галабурда надала інформацію про вимоги щодо розроблення, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР про безпечність харчових продуктів у ЄС.

Керівник ПрАТ «Українська технологічна компанія» Євгеній Лукашевич ознайомив слухачів із основними технологічними можливостями українського бізнесу в сфері мінімізації впливу підприємств на навколишнє середовище.

24 квітня Міжнародна Весняна Школа продовжує свою роботу – вперше в рамках проекту в університеті започаткований формат міжнародної конференції.

Чекаємо всіх небайдужих до майбутнього нашої планети!

 

Published on: 24-04-2019
Read also:
Цікава наукова розвідка нашої професорки оприлюднена у колективній монографії

Днями вийшла у світ довгоочікувана наукова розвідка – колективна монографія «Російсько-українська війна 2014-2022 років: історичні, політичні, культурно-освітні, релігійні, економічні та правові аспекти», ініційована науковцями Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка. Під однією обкладинкою зібралися понад сотня авто...

READ YOURSELF

Цікава наукова розвідка нашої професорки оприлюднена у колективній монографії 15 august 2022

Вчаться весело учасники Movie Club

Вивчати іноземну мову, дивлячись фільм! Що може бути краще? Вивчення мови буде ефективним тоді, коли воно буде цікавим як для викладачів, так і для студентів. Реалізувати цю мету допомагає створений в минулому році при кафедрі іноземних мов професійного спрямування Movie Club. Фільми поєднують у собі задоволення та навчання, розповідаючи історію, ...

READ YOURSELF

Вчаться весело учасники Movie Club 07 november 2019

Проблемна науково-дослідна лабораторія університету дивує своїми можливостями здобувачів-біотехнологів

Зазвичай у середині жовтня в Києві відбувалися визначні події – Міжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості «PHARMATechExpo» та Міжнародний конгрес фармацевтичної промисловості. Здобувачі освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» нашого університету в рамках ...

READ YOURSELF

Проблемна науково-дослідна лабораторія університету дивує своїми можливостями здобувачів-біотехнологів 20 october 2023

Патріотичний флешмоб студентів і викладачів Вінницького коледжу НУХТ

В історії становлення незалежності і соборності України особливе місце займає 22 січня 1919 року, коли Директорія Української Народної Республіки проголосила Злуку усіх українських земель в єдину Українську державу. Саме цей день об’єднання Західноукраїнської Народної Республіки з Українською Народною Республікою прийнято відзначати як свято – День...

READ YOURSELF

Патріотичний флешмоб студентів і викладачів Вінницького коледжу НУХТ 23 january 2019