Н У Х Т

Гостьова лекція для магістрантів від виконавчого директора Федерації органічного руху України

05 вересня 2025

Гостьова лекція для магістрантів від виконавчого директора Федерації органічного руху України

Для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що розпочали навчання за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів», відбулася гостьова лекція з дисципліни «Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів». На запрошення лекторки дисципліни, доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталії Фалендиш лекцію прочитав виконавчий директор Федерації органічного руху України Андрій Коняшин.

Здобувачі освіти ознайомилися із розвитком органічного виробництва в Україні та світі, основними принципами і вимогами до органічного виробництва сировини та готової продукції. Андрій Коняшин розповів про важливість сертифікації органічного виробництва й чіткого дотримання всіх вимог відповідно до законодавства. Магістранти також дізналися про обсяги виробництва органічної продукції в Україні та світі.

Представлений матеріал викликав зацікавленість здобувачів освіти, які ще раз переконалися у перспективності органічного виробництва та обраної професії.

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів щиро вдячний Андрію Коняшину за багаторічну співпрацю та підтримку і сподівається на подальшу співпрацю із Федерацією органічного руху України.

Опублікований: 05-09-2025
Читайте також:
Як мрія про власний бізнес може стати реальністю дізналися магістранти освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві»

Здобувачі освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» 27 вересня мали унікальну можливість відвідати онлайн-лекторій у межах вивчення навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології», який проводила співвласниця компанії «Дідо Джозеф» Іванна Бейдель за участі професорки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як мрія про власний бізнес може стати реальністю дізналися магістранти освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» 28 вересня 2021

Університет Stekom (Індонезія) запрошує  до співпраці!

У рамках договору про співпрацю Університет Stekom (Індонезія) запрошує викладачів НУХТ провести кілька онлайн-семінарів. Для кожного доповідача надається 30 хвилин. Тематика доповідей: 18 вересня: Думайте швидко, говоріть розумно: Техніка спілкування під час публічних виступів (Think Fast, Talk Smart: Communication Techniques for Public Speaking...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет Stekom (Індонезія) запрошує до співпраці! 17 серпня 2023

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки розширює коло партнерів-роботодавців

19 квітня 2024 року для кафедри теплоенергетики та холодильної техніки стало одним із найплідніших днів у контексті роботи з роботодавцями. Відбулися успішні перемовини про працевлаштування здобувачів і випускників освітньо-професійної програми «Холодильні техніка та технології» та про системну роботу зі здобувачами в процесі їх навчання з власник...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки розширює коло партнерів-роботодавців 22 квітня 2024

«Смачний» movie club: Lemon tzatziki chicken Jamie's Plum Tarte Tatin

Увага! Бажано не приходити на заняття голодним, бо «Курка цацикі з лимоном» або «Сливовий Тарт Татен» – навіть назви звучать дуже смачно. А ще коли про них розповідає Джеймі Олівер – відомий шеф-повар, ресторатор, автор популярних у світі книг і телепрограм на теми кулінарії. Саме його презентацію рецептів дивилися здобувачі групи ГС-1-9а з виклада...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Смачний» movie club: Lemon tzatziki chicken Jamie's Plum Tarte Tatin 22 вересня 2023