Н У Х Т

Гастрономічний експіріенс від стейкхолдера для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

11 грудня 2019

Гастрономічний експіріенс від стейкхолдера для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

9 грудня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулася неймовірна зустріч студентів зі стейкхолдером і випускником, талановитим і натхненим шеф-кухарем «Semifreddo Ristorante» Андрієм Клюсом. Він поділився своїм досвідом у відкритті трендових закладів ресторанного господарства в Україні та Словаччині (шеф-кухар «Urban Bistro» і «Caio Papa»), участі у кулінарних змаганнях і майстер-класах, організації гастрошоу і гастровечерь, а також презентував свій власний стиль сучасної української кухні «Modern Gastro Nostalgia», що викликало жваве обговорення та безліч запитань у студентів.

Андрій Клюс організував для присутніх справжній авторський десерт-бар, у меню якого були морозиво з квасу з квасною карамеллю та ґрунтом із бородинського хліба і «Бабусина гречана каша з грибами» з цибулевою піною, морозивом на основі білих грибів, гречаним попкорном і зеленим мохом. Група з активних слухачів допомагала шефу порціонувати і оформляти автентичні солодкі страви, натхненні українською традиційною кухнею та доведені до досконалості з використанням технік сучасної деструктивної кулінарії. Дегустація екстраординарних десертів вразила всіх присутніх, не залишивши байдужим нікого.

Під час нетворкінгу зі студентами гість наголошував на важливості невпинного навчання, розвитку і самовдосконалення у професіях сфери гостинності, ділився власною надихаючою історією успіху і деякими лайфхаками професії.

Студенти вдячні спікеру за нові знання і гастрономічний досвід, інсайти ресторанного бізнесу і мотивацію до професійного розвитку.

А викладачі пишаються досягненнями свого випускника, бажають грандіозних звершень і не мають сумнівів щодо його успішності у майбутньому!

Опублікований: 11-12-2019
Читайте також:
Профком співробітників НУХТ вітає з Великоднем

Вітаємо всіх зі світлим і радісним святом – Великоднем. Бажаємо щастя і радості, віри і благополуччя! Нехай це чудесне свято принесе любов та світло у ваші родини, щирість та добро у взаємини, а головне – здоров'я і мир. Нехай господня ласка вас зігріває і навчає щастя. Христос Воскрес! Члени профкому НУХТ

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком співробітників НУХТ вітає з Великоднем 30 квітня 2021

Вивчаємо мову – вивчаємо традиції її народу

Зима асоціюється у кожного не лише з холодом, снігом, морозами, а і з веселими зимовими святами, які у кожного народу супроводжуються своїми власними, часом неповторними традиціями і обрядами. Здобувачі освіти різних груп другого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, які вивчають...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вивчаємо мову – вивчаємо традиції її народу 23 грудня 2021

Кращі доповідачі секції «Іноземні мови професійного спрямування» 85-ї наукової конференції відзначені дипломами

На урочистому засіданні кафедри іноземних мов професійного спрямування відбулося нагородження учасників секції «Іноземні мови професійного спрямування» 85-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті». В.о. завідувача кафедри Олена Галинська...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі доповідачі секції «Іноземні мови професійного спрямування» 85-ї наукової конференції відзначені дипломами 19 квітня 2019

Залучення магістрантів до командної роботи є важливим для їхньої подальшої кар’єри

Після успішного захисту колективних робіт з дисципліни «Природознавча мікробіологія» здобувачі групи ПФБ-1-1М виявили бажання поділитися своїми враженнями: Марія Дзюба: «Як ми всі знаємо, важливими навичками для здобувача є робота в команді та презентація результатів. Самостійна робота з дисципліни «Природознавча мікробіологія» була націлена на р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Залучення магістрантів до командної роботи є важливим для їхньої подальшої кар’єри 29 грудня 2023