Н У Х Т

Гастрономічний експіріенс від стейкхолдера для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

11 december 2019

Гастрономічний експіріенс від стейкхолдера для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

9 грудня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулася неймовірна зустріч студентів зі стейкхолдером і випускником, талановитим і натхненим шеф-кухарем «Semifreddo Ristorante» Андрієм Клюсом. Він поділився своїм досвідом у відкритті трендових закладів ресторанного господарства в Україні та Словаччині (шеф-кухар «Urban Bistro» і «Caio Papa»), участі у кулінарних змаганнях і майстер-класах, організації гастрошоу і гастровечерь, а також презентував свій власний стиль сучасної української кухні «Modern Gastro Nostalgia», що викликало жваве обговорення та безліч запитань у студентів.

Андрій Клюс організував для присутніх справжній авторський десерт-бар, у меню якого були морозиво з квасу з квасною карамеллю та ґрунтом із бородинського хліба і «Бабусина гречана каша з грибами» з цибулевою піною, морозивом на основі білих грибів, гречаним попкорном і зеленим мохом. Група з активних слухачів допомагала шефу порціонувати і оформляти автентичні солодкі страви, натхненні українською традиційною кухнею та доведені до досконалості з використанням технік сучасної деструктивної кулінарії. Дегустація екстраординарних десертів вразила всіх присутніх, не залишивши байдужим нікого.

Під час нетворкінгу зі студентами гість наголошував на важливості невпинного навчання, розвитку і самовдосконалення у професіях сфери гостинності, ділився власною надихаючою історією успіху і деякими лайфхаками професії.

Студенти вдячні спікеру за нові знання і гастрономічний досвід, інсайти ресторанного бізнесу і мотивацію до професійного розвитку.

А викладачі пишаються досягненнями свого випускника, бажають грандіозних звершень і не мають сумнівів щодо його успішності у майбутньому!

Published on: 11-12-2019
Read also:
День матері на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

День матері – одне з найзворушливіших свят. У ці складні для всієї країни часи здобувачі вищої освіти груп ТІ-1-6, ТІ-2-5, ТХ-3-4, ТХ-3-5+ск, наставницями яких є доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Лариса Михонік, Олена Кохан, Юлія Бондаренко та Анна Грищенко, не забули привітати своїх матусь і бабусь з Днем матері. ...

READ YOURSELF

День матері на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 09 may 2022

Наукова школа кафедри технології молока і молочних продуктів поповнилася ще однією докторкою філософії!

23 червня ще одна аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів успішно захистила дисертацію на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Своє дослідження за темою «Удосконалення технології йогурту питного з крохмалепрдуктами» Ольга Іващенко виконала під ...

READ YOURSELF

Наукова школа кафедри технології молока і молочних продуктів поповнилася ще однією докторкою філософії! 25 june 2025

Стейкхолдери-випускники читають лекції нинішнім здобувачам своїх кафедр

Активну участь в житті кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства беруть стейкхолдери, випускники кафедри. Один із них, засновник пивоварні «Волинський Бровар» Микола Іващишин на запрошення доцента кафедри Романа Мукоїда прочитав лекцію для студентів третього курсу з дисципліни «Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 1. Технол...

READ YOURSELF

Стейкхолдери-випускники читають лекції нинішнім здобувачам своїх кафедр 20 november 2020