Н У Х Т

Засідання маркетологів-інтелектуалів в умовах пандемії

18 вересня 2020

Засідання маркетологів-інтелектуалів в умовах пандемії

На кафедрі маркетингу відбулося засідання наукового гуртка «Інтелектуал», присвячене секретам успішного копірайтингу. Зустріч відбувалася у форматі відеоконференції, тож навіть в умовах пандемії здобувачі змогли зібратися та обговорити цікаву інформацію.

Із першою доповіддю «Копірайтинг як професійна і творча діяльність» виступила Віка Грунська, розвіявши міфи про походження терміну «копірайтер» і висвітливши розмаїття напрямів копірайтингу. Студенти дізналися, чим займається UX-копірайтер, що криється під поняттям «рекламщик» і чим цікава професія SMM-копірайтера, а наприкінці доповіді Вікторія запропонувала своїм друзям перелік книг, які стануть в нагоді копірайтеру та маркетологу.

Далі слово взяла Віка Шиліна. У доповіді «Прийоми створення ефективних рекламних текстів» студентка висвітлила сім чарівних правил  успішного копірайтингу. Цікавим було й те, що розглядалися три типи підсвідомого сприйняття інформації, до кожного з яких копірайтер повинен знайти особливий підхід. Крім того, доповідь була проілюстрована прикладами вдалих і невдалих рекламних текстів, у яких студенти мали віднайти переваги та помилки.

Доповіді викликали зацікавленість і переросли у жваве обговорення. Сподіваємось,  віртуальне засідання гуртка стане для наших студентів-маркетологів поштовхом до нових ідей та професійних звершень.

Опублікований: 18-09-2020
Читайте також:
Вирішення важливих питань сьогодення сфери гостинності під час виїзного засідання кафедри готельно-ресторанної справи

Важливою складовою освітнього процесу з підготовки здобувачів вищої освіти зі спеціальності J2/241 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»/«Готельно-ресторанна справа» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» є плідна співпраця викладачів кафедри готельно-ресторанної справи з фахівцями-практиками сфери гостинності у різних напрямках. Зокрема при ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вирішення важливих питань сьогодення сфери гостинності під час виїзного засідання кафедри готельно-ресторанної справи 14 жовтня 2025

Зустріч після переддипломної практики – більше, ніж захист

Після завершення переддипломної практики на підприємствах студенти та викладачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки традиційно збираються не лише для захисту практики та отримання оцінки. Це, насамперед, змістовна розмова, під час якої обговорюються матеріали, зібрані під час практики, які стануть основою для написання кваліфікаційної робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч після переддипломної практики – більше, ніж захист 09 травня 2025

ІІ етап (обласної) X Всеукраїнської олімпіади з української мови відбувся на базі Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

20 лютого на базі Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ відбувся ІІ етап (обласної) X Всеукраїнської олімпіади з української мови та методичне об’єднання викладачів гуманітарних дисциплін ЗФПО Сумської області. Учасників заходу вітали директор коледжу Юрій Барилюк, голова журі, кандидат педагогічних наук, викладач Полтавського кооперативно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ІІ етап (обласної) X Всеукраїнської олімпіади з української мови відбувся на базі Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ 21 лютого 2020

Магістр кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції ділиться професійним досвідом з молодшими колегами

9 квітня на кафедрі технології ресторанної та аюрведичної продукції у рамках дисципліни «Барна справа і робота сомельє» для студентів груп ХЧ-4-1 і ХЧ-4-2ск відбувся майстер-клас із практичних основ роботи бартендера. Його для своїх молодших товаришів проводив магістр групи АЮ-1-2М, бармен закладу «Pink Freud» та бар-менеджер закладу «Дімъ Трибеля»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістр кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції ділиться професійним досвідом з молодшими колегами 10 квітня 2019