Н У Х Т

Гаранти освітніх програм долучилися до обговорення ключових питань їх акредитації

06 вересня 2024

Гаранти освітніх програм долучилися до обговорення ключових питань їх акредитації

Викладачі кафедр технології оздоровчих продуктів, експертизи харчових продуктів, технології ресторанної і аюрведичної продукції, технології м’яса і м’ясних продуктів 5 вересня долучилися до обговорення ключових питань у сфері якості вищої освіти, відвідавши спільний захід ГО «Прогресильні» та Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти «Акредитація освітніх програм: які новації та виклики для ЗВО?».

Провідні експерти – голова Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Андрій Бутенко, заступниця голови НАЗЯВО Олена Єременко та заступник голови НАЗЯВО, голова Апеляційного комітету Іван Назаров розповіли, якою буде акредитація по-новому; які зміни відбудуться у процедурі здійснення акредитації освітніх програм за Положенням 2024 року та як здійснюватиметься постакредитаційний моніторинг.

Учасники зустрічі обговорили впровадження рекомендацій, отриманих внаслідок акредитації, та можливі проблеми, з якими можна стикнутися під час нових процесів оцінювання.

Наші гаранти освітніх програм вдячні організаторам за надзвичайно корисну інформацію.

Опублікований: 06-09-2024
Читайте також:
Першокурсники спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» попрацювали з фінансовим тренажером

Не так давно відбулася посвята у першокурсники, а здобувачі першого року навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» 5 жовтня 2022 року вже поринули у світ фінансів. Кураторка групи Ганна Роганова організувала для здобувачів зустріч, під час якої вони намагалися стати фінансово незалежними за допомогою фінансового тренажера ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» попрацювали з фінансовим тренажером 06 жовтня 2022

Нові перспективи для сфери освіти

Доцентка кафедри маркетингу Аліна Бергер взяла участь у Всеукраїнській онлайн-конференції від Genesis «Інтерактивне навчання. Результати наймасштабнішої співпраці ІТ-бізнесу та освіти 2022», про що отримала відповідний сертифікат. Конференція включала лекції від представників Genesis про особливості співпраці IT-бізнесу та освіти, можливості для п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові перспективи для сфери освіти 30 грудня 2022

Затверджено обсяг держзамовлення для НУХТ на підготовку фахівців у 2020 році

Міністерством освіти і науки України погоджені максимальні обсяги та кваліфікаційний мінімум державного замовлення на прийом у 2020 році до Національного університету харчових технологій для відкритих конкурсних пропозицій, що створені для вступників на основі повної загальної середньої освіти. Окрім цього, затверджена кількість осіб, які зможе пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Затверджено обсяг держзамовлення для НУХТ на підготовку фахівців у 2020 році 28 липня 2020

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетики» аспіранта Миколи Петренка. Науковий керівник – професор кафедри Антонела Дорохович. Автором розроблена і застосована на практиці модель «х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи 27 грудня 2017