Н У Х Т

Гаранти освітніх програм долучилися до обговорення ключових питань їх акредитації

06 вересня 2024

Гаранти освітніх програм долучилися до обговорення ключових питань їх акредитації

Викладачі кафедр технології оздоровчих продуктів, експертизи харчових продуктів, технології ресторанної і аюрведичної продукції, технології м’яса і м’ясних продуктів 5 вересня долучилися до обговорення ключових питань у сфері якості вищої освіти, відвідавши спільний захід ГО «Прогресильні» та Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти «Акредитація освітніх програм: які новації та виклики для ЗВО?».

Провідні експерти – голова Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Андрій Бутенко, заступниця голови НАЗЯВО Олена Єременко та заступник голови НАЗЯВО, голова Апеляційного комітету Іван Назаров розповіли, якою буде акредитація по-новому; які зміни відбудуться у процедурі здійснення акредитації освітніх програм за Положенням 2024 року та як здійснюватиметься постакредитаційний моніторинг.

Учасники зустрічі обговорили впровадження рекомендацій, отриманих внаслідок акредитації, та можливі проблеми, з якими можна стикнутися під час нових процесів оцінювання.

Наші гаранти освітніх програм вдячні організаторам за надзвичайно корисну інформацію.

Опублікований: 06-09-2024
Читайте також:
На п’єдесталі першого в історії Чемпіонату Києва з текболу!

22-23 травня на базі спортивного комплексу МАУП відбувся перший в історії відкритий Чемпіонат Києва з текболу серед студентів закладів вищої освіти. Текбол або настільний футбол – динамічний вид спорту з м’ячем, у якому грають на вигнутому столі, поєднуючи елементи футболу та настільного тенісу. Гравці можуть торкатися м’яча будь-якою частиною тіла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На п’єдесталі першого в історії Чемпіонату Києва з текболу! 30 травня 2025

Перша апробація магістерських робіт на секції «Біотехнологія і мікробіологія» 87-ї Міжнародної наукової конференції

Участь у конференції – завжди прекрасна можливість для здобувачів поділитися з широкою аудиторією результатами своєї кропіткої праці у написанні дипломних робіт як наукового, так і інженерного спрямування. А для магістрантів І року навчання – це також і чудова нагода пройти першу апробацію майбутніх кваліфікаційних робіт. 15 квітня у онлайн-режимі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша апробація магістерських робіт на секції «Біотехнологія і мікробіологія» 87-ї Міжнародної наукової конференції 16 квітня 2021

Головний технолог австрійської компанії прочитав лекцію нашим здобувачам освіти

Відбулася гостьова лекція «Листкове тісто. Вершковий пландер» головного технолога австрійської компанії «Pfahnl» Ернста Денка. До лекції долучилися здобувачі Навчально-наукового інституту харчових технологій 4 курсу та магістранти, які навчаються на освітньо-професійних програмах «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Головний технолог австрійської компанії прочитав лекцію нашим здобувачам освіти 07 жовтня 2021

Про правила міжнародних перевезень дізналися здобувачі освітньої програми «Економіка і правове забезпечення бізнесу»

23 лютого 2023 року учасники круглого столу – здобувачі другого курсу спеціальності 051 «Економіка», освітньої програми «Економіка і правове забезпечення бізнесу» разом із докторкою філософії у галузі «Право» Оленою Негодою обговорювали актуальні питання правового регулювання матеріально-технічного постачання та збуту. Надзвичайно цікаву доповідь ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про правила міжнародних перевезень дізналися здобувачі освітньої програми «Економіка і правове забезпечення бізнесу» 27 лютого 2023