Н У Х Т

Футзалісти НУХТ – бронзові призери Чемпіонату України

09 грудня 2022

Футзалісти НУХТ – бронзові призери Чемпіонату України

У Львові 5 та 6 грудня відбувся фінал чотирьох Чемпіонату України з фузалу серед закладів вищої освіти. Склад учасників фінальної стадії – Національний університет харчових технологій (Київ), Національний університет «Львівська політехніка» (Львів), Івано-Франківський коледж фізичного виховання (Івано-Франківськ) та Сумський державний університет (Суми).

Жереб у півфіналі звів наших студентів із найсильнішою на даний момент командою України з футзалу. Студенти Івано-Франківського коледжу фізичного виховання виступають за професійну команду екстра-ліги України «Ураган» (Івано-Франківськ) і захищають честь української збірної з футзалу, але наші спортсмени гідно протистояли майбутньому чемпіону. Пропустивши на перших хвилинах м’яч із розіграшу штрафного суперника, наші футзалісти створили безліч моментів для взяття воріт, але воротар суперників у цьому матчі був бездоганним і залишив свої ворота на замку. У підсумку – болюча і не заслужена поразка 0:1, у результаті якої наша збірна могла претендувати лише на третє місце.

У протистоянні за третє місце наші студенти були фаворитами матчу проти команди з Сумщини. Уже з перших хвилин вони тримали м’яч під контролем і мали низку моментів для взяття воріт. У середині першого тайму індивідуальним проходом відзначився Андрій Пашко, але вже за кілька хвилин ми пропустили м’яч після контратаки суперника. Наприкінці першого тайму той же Андрій Пашко вивів нашу команду вперед, та у наступній атаці після розіграшу кутового наш воротар вдруге припустився помилки, і на перерву команди пішли з рівним рахунком 2:2.

Другий тайм повністю контролювали наші футзалісти, за що й були нагороджені двома м’ячами, які забив наш капітан Богдан Корольчук і поставив крапку у цьому матчі перемогою 4:2.

Окремо відзначимо нашого воротаря Олексія Кириченка, якого визнано кращим воротарем Чемпіонату України серед студентів 2022 року.

Вітаємо нашу збірну з перемогою та її головного тренера Вадима Степанюка!

Опублікований: 09-12-2022
Читайте також:
Першокурсники-хімтехнологи завітали до Водно-інформаційного центру столиці

Підвищення рівня інформованості про водні ресурси, усвідомлення необхідності їх збереження та раціонального використання – завдання першорядної важливості і є стратегічним для України. Тож першокурсники-хімтехнологи разом із наставницею групи, доценткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тетяною Б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники-хімтехнологи завітали до Водно-інформаційного центру столиці 24 вересня 2021

Закордонне стажування викладачів

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук, Олександр Люлька, В’ячеслав Губеня, Ольга Пушка, Оксана Кирпіченкова, Асьят Абрамова пройшли закордонне стажування в Університеті фінансів, професійної діяльності та підприємництва (м. Софія, Республіка Болгарія) за темою «Сучасні методи навчання та інноваційні технології у вищій освіті:...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Закордонне стажування викладачів 26 листопада 2021

Стартував прийом заяв від вступників на освітній ступінь «бакалавр»

Сьогодні о 9-й ранку почався прийом заяв у виші для вступу на бакалавра та наскрізного магістра – більшість вступників мають подавати їх в електронній формі через власні кабінети на сайті https://ez.osvitavsim.org.ua/ Нагадуємо, що після подання першої заяви в електронному кабінеті вже нічого, жодні дані, змінити не можна. Тому перед поданням перш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартував прийом заяв від вступників на освітній ступінь «бакалавр» 10 липня 2019