Н У Х Т

Флешмоб до 135-річчя НУХТ у Кам’янець-Подільському коледжі харчових технологій нашого у університету

04 жовтня 2019

Флешмоб до 135-річчя НУХТ у Кам’янець-Подільському коледжі харчових технологій нашого у університету

У 2019 році наш університет відзначає 135-ту річницю з дня заснування. Колектив Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ започаткував флешмоб з цієї нагоди і закликає інші структурні підрозділи навчально-наукового комплексу НУХТ приєднатися до нього.

https://www.youtube.com/watch?v=wJtgyu5cQqo&feature=youtu.be

 

 

Опублікований: 04-10-2019
Читайте також:
Нагадуємо, як правильно розрахувати середній бал атестата

Для того, щоб подати заяву на вступ до вишу, як в електронному, так і в паперовому вигляді, вступнику необхідно порахувати середній бал додатка до документа про повну загальну середню освіту (свідоцтва). Він обчислюється за 12-бальною шкалою з округленням до десятих частин. Бал розраховується як середнє арифметичне усіх зазначених у додатку до сві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нагадуємо, як правильно розрахувати середній бал атестата 07 серпня 2020

Творчість, що надихає…

Ми – сильні духом! Нас не подолати! Навіть за умов війни ми робимо те, що любимо. Хоч під звуки сирен чи у непроглядній темряві – мистецтво кличе… Учасники художньої самодіяльності Вінницького фахового коледжу НУХТ разом зі своїми творчими наставниками відвідали Вінницьку обласну філармонію ім. М. Д. Леонтовича. Зібрав усіх мистецький проєкт «Хор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Творчість, що надихає… 12 січня 2023

Нестандартне заняття у формі конкурсу на кафедрі фінансів

Уже стало доброю традицією, що кафедра фінансів щорічно разом зі студентами проводить різні заходи – олімпіади, конференції, вікторини, круглі столи. Нестандартне заняття у формі конкурсу разом зі студентами-фінансистами третього курсу провела викладач кафедри Світлана Еш. Дві команди змагалися між собою, хто краще представить себе на фінансовому ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нестандартне заняття у формі конкурсу на кафедрі фінансів 23 листопада 2018

Здорове харчування – принцип життя

Сьогодні на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулась відкрита лекція «Зернові та бобові. Їх використання в аюрведі», яку прочитала професорка Наталія Фролова з дисципліни «Технології аюрведичної харчової продукції». На початку заняття викладачка продемонструвала здобувачам освіти завдання для самостійного опрацювання додатк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здорове харчування – принцип життя 24 жовтня 2023