Н У Х Т

Фінальна гостьова лекція від міжнародного агроіндустріального холдингу «МХП»

05 квітня 2021

Фінальна гостьова лекція від міжнародного агроіндустріального холдингу «МХП»

У рамках співпраці кафедри економіки і права з міжнародним агроіндустріальним холдингом «МХП» 1 квітня 2021 р. відбулася п’ята гостьова лекція «Організація аудиту в «МХП». Практика та стажування» для здобувачів вищої освіти спеціальностей 051 «Економіка», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та 071 «Облік і оподаткування». На цій зустрічі був встановлений рекорд присутності – 76 осіб знайшли час і бажання підвищити кваліфікацію дистанційно.

Спікерка, керівниця управління внутрішнього аудиту Анна зазначила, що професія аудитора різноманітна і передбачає ознайомлення з усіма процесами в компанії, а кожний проєкт – це нова робота, яка вимагає нових знань і навиків. Аудит здійснює нагляд над бізнесом згори, проводиться з дотриманням принципів об’єктивності і незалежності. Мета аудиту полягає у консультуванні керівників департаментів щодо інструментів управління ризиками і здійсненні внутрішнього контролю. Для роботи у відділі аудиту найкращими претендентами будуть студенти, які отримують задоволення від виконання складних процесів, дивляться на світ позитивно, помічаючи можливості та глибину у кожному процесі,  критично мислять, уважно слухають і вміють підтримати комунікацію, володіють англійською мовою, готові до відряджень і складання звітів.

Завершувала зустріч менеджерка проєктів по роботі з молодими спеціалістами «МХП» Марія Островська. Вона акцентувала увагу, що в «МХП» робиться все для того, щоб працівники відчували себе щасливими, адже на думку СЕО «МХП», випускника НУХТ Юрія Косюка щасливий працівник здатний виконувати одночасно декілька справ, не думаючи про обід і не відволікаючись на сторонні подразники. Таким чином, компанії зі щасливими співробітниками на 37% продуктивніші за інших. Реалізація концепції Well-being у «МХП», а також Work-Life-Balance дозволяють залучати найкращих співробітників до компанії і формувати відповідну культуру, цінностями якої є: відкритість, підтримка будь-яких ідей, які можна відправити на розгляд до банку ідей, перспективи в будь-якій кар’єрній сфері, відповідальність за розвиток регіонів та інвестиції в молоді таланти – проактивних людей із високою особистою мотивацією.

Бачення CEO «МХП» щодо успішної реалізації молодого покоління в Україні обумовило наявність програм практики та стажування найкращих здобувачів вищої освіти спеціальностей «Економіка», «Маркетинг», «Облік і аудит», «Менеджмент», «Фінанси», «Інформаційні технології», резюме яких очікують на пошту student@mhp.com.ua.

Кандидатом мрії «МХП» є освічений, мотивований, відкритий, проактивний, мобільний студент, який знає як свою ціну, так і свою цінність. Для визначення останньої потрібно чітко визначити сильні та слабкі сторони, обрати інструменти для перетворення слабких сторін у сильні та вміти презентувати Soft&Hard Skills.

Як завжди зустріч видалася цікавою та атмосферною. Учасники щиро дякували фахівчині за безцінний досвід, яким вона ділилася зі студентами та викладачами на гостьових лекціях. Попереду чекає плідна співпраця з фахівцями «МХП» щодо удосконалення змісту освітніх компонентів  навчальних планів підготовки бакалаврів і магістрів Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ.

Національний університет харчових технологій висловлює подяку СЕО «МХП» Юрію Косюку за впровадження та поширення інформації щодо найсучасніших концепцій управління компаніями, завдяки чому стало можливим проведення гостьових лекцій із фахівцями бірюзового типу мислення, зразковими морально-етичними якостями, такими як Марія Островська та її колеги.

Опублікований: 05-04-2021
Читайте також:
В університеті відбувся День відкритих дверей

24 лютого в університеті відбувся День відкритих дверей. Цього дня дружна громада НУХТ зустрічала учнів загальноосвітніх навчальних закладів і студентів технікумів і коледжів та їх батьків зі всієї України традиційно цікавою насиченою програмою, щоб допомогти молоді зробити по-справжньому свідомий і зважений вибір майбутнього. Відвідувачі отримува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбувся День відкритих дверей 24 лютого 2018

Здобувачі-технологи підкорюють вершини «Black Sea Science-2024»

Здобувачі випускової кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вразили інноваційністю журі Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science», що відбувся на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association. Їх наукова робота «Improvement of...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-технологи підкорюють вершини «Black Sea Science-2024» 09 квітня 2024

Підсумки технологічної практики підводять у навчально-науковому комплексі НУХТ

У Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ за підсумками технологічної практики відбулася науково-практична конференція «Збагачення хлібобулочних і кондитерських виробів нетрадиційною сировиною». У заході взяли участь студенти групи ХМК-4 та викладачі циклової комісії технології хлібопекарського і кондитерського виро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки технологічної практики підводять у навчально-науковому комплексі НУХТ 25 жовтня 2018

Ще два успішних захисти кандидатських дисертацій у спецраді Д 26.058.06

26 квітня 2021 року на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 в онлайн-режимі відбулися захисти двох кандидатських дисертацій. Очолив роботу спеціалізованої ради її голова, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса. Дисертаційну роботу «Розроблення комплексних хлібопекарських поліпшувачів для...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще два успішних захисти кандидатських дисертацій у спецраді Д 26.058.06 28 квітня 2021