Н У Х Т

Фінальна гостьова лекція від міжнародного агроіндустріального холдингу «МХП»

05 квітня 2021

Фінальна гостьова лекція від міжнародного агроіндустріального холдингу «МХП»

У рамках співпраці кафедри економіки і права з міжнародним агроіндустріальним холдингом «МХП» 1 квітня 2021 р. відбулася п’ята гостьова лекція «Організація аудиту в «МХП». Практика та стажування» для здобувачів вищої освіти спеціальностей 051 «Економіка», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та 071 «Облік і оподаткування». На цій зустрічі був встановлений рекорд присутності – 76 осіб знайшли час і бажання підвищити кваліфікацію дистанційно.

Спікерка, керівниця управління внутрішнього аудиту Анна зазначила, що професія аудитора різноманітна і передбачає ознайомлення з усіма процесами в компанії, а кожний проєкт – це нова робота, яка вимагає нових знань і навиків. Аудит здійснює нагляд над бізнесом згори, проводиться з дотриманням принципів об’єктивності і незалежності. Мета аудиту полягає у консультуванні керівників департаментів щодо інструментів управління ризиками і здійсненні внутрішнього контролю. Для роботи у відділі аудиту найкращими претендентами будуть студенти, які отримують задоволення від виконання складних процесів, дивляться на світ позитивно, помічаючи можливості та глибину у кожному процесі,  критично мислять, уважно слухають і вміють підтримати комунікацію, володіють англійською мовою, готові до відряджень і складання звітів.

Завершувала зустріч менеджерка проєктів по роботі з молодими спеціалістами «МХП» Марія Островська. Вона акцентувала увагу, що в «МХП» робиться все для того, щоб працівники відчували себе щасливими, адже на думку СЕО «МХП», випускника НУХТ Юрія Косюка щасливий працівник здатний виконувати одночасно декілька справ, не думаючи про обід і не відволікаючись на сторонні подразники. Таким чином, компанії зі щасливими співробітниками на 37% продуктивніші за інших. Реалізація концепції Well-being у «МХП», а також Work-Life-Balance дозволяють залучати найкращих співробітників до компанії і формувати відповідну культуру, цінностями якої є: відкритість, підтримка будь-яких ідей, які можна відправити на розгляд до банку ідей, перспективи в будь-якій кар’єрній сфері, відповідальність за розвиток регіонів та інвестиції в молоді таланти – проактивних людей із високою особистою мотивацією.

Бачення CEO «МХП» щодо успішної реалізації молодого покоління в Україні обумовило наявність програм практики та стажування найкращих здобувачів вищої освіти спеціальностей «Економіка», «Маркетинг», «Облік і аудит», «Менеджмент», «Фінанси», «Інформаційні технології», резюме яких очікують на пошту student@mhp.com.ua.

Кандидатом мрії «МХП» є освічений, мотивований, відкритий, проактивний, мобільний студент, який знає як свою ціну, так і свою цінність. Для визначення останньої потрібно чітко визначити сильні та слабкі сторони, обрати інструменти для перетворення слабких сторін у сильні та вміти презентувати Soft&Hard Skills.

Як завжди зустріч видалася цікавою та атмосферною. Учасники щиро дякували фахівчині за безцінний досвід, яким вона ділилася зі студентами та викладачами на гостьових лекціях. Попереду чекає плідна співпраця з фахівцями «МХП» щодо удосконалення змісту освітніх компонентів  навчальних планів підготовки бакалаврів і магістрів Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ.

Національний університет харчових технологій висловлює подяку СЕО «МХП» Юрію Косюку за впровадження та поширення інформації щодо найсучасніших концепцій управління компаніями, завдяки чому стало можливим проведення гостьових лекцій із фахівцями бірюзового типу мислення, зразковими морально-етичними якостями, такими як Марія Островська та її колеги.

Опублікований: 05-04-2021
Читайте також:
Про хімічні методи оброблення крохмалю від данського фахівця

Доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш організувала зустріч із інженером-технологом данської компанії «SiccaDania» Євгеном Ребенком, який прочитав гостьову лекцію «Технологія модифікованого крохмалю. Хімічні методи оброблення». Лекцію відвідали директорка Навчально-наукового і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про хімічні методи оброблення крохмалю від данського фахівця 21 липня 2023

Останній бар’єр  на шляху присвоєння кваліфікаційного рівня

Днями четвертокурсники технологічного відділення Свалявського технічного фахового коледжу нашого університету, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», подолали останній бар’єр  на шляху присвоєння їм кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст». Студенти-винороби підтверджували відповідність вимогам стандартів вищої освіти шляхом ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останній бар’єр на шляху присвоєння кваліфікаційного рівня 08 лютого 2022

До пошуку інноваційних рішень у HoReCa долучаються викладачі університету

3 грудня 2025 року викладачі кафедр готельно-ресторанної справи та технології ресторанної і аюрведичної продукції Віта Цирульнікова, Лариса Шаран, Наталія Бондар, Оксана Кирпіченкова, Ірина Корецька, Людмила Мамченко, Володимир Польовик, Ірина Силка, Наталія Стукальська взяли участь у науковому семінарі у форматі Круглого столу на тему «Відродження...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До пошуку інноваційних рішень у HoReCa долучаються викладачі університету 04 грудня 2025

Програми та гранти підтримки академічних проєктів у Міжнародній Зимовій Школі Жана Моне «Менеджмент академічних проєктів та ефективна комунікація»

5 грудня розпочала роботу Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Менеджмент академічних проєктів та ефективна комунікація». Захід відбувається в рамках проєктів програми ЄС Еразмус+ «Політика та кращі практики Європейського Союзу з управління академічними проєктами» (101085243 – ProEU – ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH) і «Екоменеджмент та екокомунікація ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Програми та гранти підтримки академічних проєктів у Міжнародній Зимовій Школі Жана Моне «Менеджмент академічних проєктів та ефективна комунікація» 06 грудня 2023