Н У Х Т

Фінальна гостьова лекція від міжнародного агроіндустріального холдингу «МХП»

05 квітня 2021

Фінальна гостьова лекція від міжнародного агроіндустріального холдингу «МХП»

У рамках співпраці кафедри економіки і права з міжнародним агроіндустріальним холдингом «МХП» 1 квітня 2021 р. відбулася п’ята гостьова лекція «Організація аудиту в «МХП». Практика та стажування» для здобувачів вищої освіти спеціальностей 051 «Економіка», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та 071 «Облік і оподаткування». На цій зустрічі був встановлений рекорд присутності – 76 осіб знайшли час і бажання підвищити кваліфікацію дистанційно.

Спікерка, керівниця управління внутрішнього аудиту Анна зазначила, що професія аудитора різноманітна і передбачає ознайомлення з усіма процесами в компанії, а кожний проєкт – це нова робота, яка вимагає нових знань і навиків. Аудит здійснює нагляд над бізнесом згори, проводиться з дотриманням принципів об’єктивності і незалежності. Мета аудиту полягає у консультуванні керівників департаментів щодо інструментів управління ризиками і здійсненні внутрішнього контролю. Для роботи у відділі аудиту найкращими претендентами будуть студенти, які отримують задоволення від виконання складних процесів, дивляться на світ позитивно, помічаючи можливості та глибину у кожному процесі,  критично мислять, уважно слухають і вміють підтримати комунікацію, володіють англійською мовою, готові до відряджень і складання звітів.

Завершувала зустріч менеджерка проєктів по роботі з молодими спеціалістами «МХП» Марія Островська. Вона акцентувала увагу, що в «МХП» робиться все для того, щоб працівники відчували себе щасливими, адже на думку СЕО «МХП», випускника НУХТ Юрія Косюка щасливий працівник здатний виконувати одночасно декілька справ, не думаючи про обід і не відволікаючись на сторонні подразники. Таким чином, компанії зі щасливими співробітниками на 37% продуктивніші за інших. Реалізація концепції Well-being у «МХП», а також Work-Life-Balance дозволяють залучати найкращих співробітників до компанії і формувати відповідну культуру, цінностями якої є: відкритість, підтримка будь-яких ідей, які можна відправити на розгляд до банку ідей, перспективи в будь-якій кар’єрній сфері, відповідальність за розвиток регіонів та інвестиції в молоді таланти – проактивних людей із високою особистою мотивацією.

Бачення CEO «МХП» щодо успішної реалізації молодого покоління в Україні обумовило наявність програм практики та стажування найкращих здобувачів вищої освіти спеціальностей «Економіка», «Маркетинг», «Облік і аудит», «Менеджмент», «Фінанси», «Інформаційні технології», резюме яких очікують на пошту student@mhp.com.ua.

Кандидатом мрії «МХП» є освічений, мотивований, відкритий, проактивний, мобільний студент, який знає як свою ціну, так і свою цінність. Для визначення останньої потрібно чітко визначити сильні та слабкі сторони, обрати інструменти для перетворення слабких сторін у сильні та вміти презентувати Soft&Hard Skills.

Як завжди зустріч видалася цікавою та атмосферною. Учасники щиро дякували фахівчині за безцінний досвід, яким вона ділилася зі студентами та викладачами на гостьових лекціях. Попереду чекає плідна співпраця з фахівцями «МХП» щодо удосконалення змісту освітніх компонентів  навчальних планів підготовки бакалаврів і магістрів Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ.

Національний університет харчових технологій висловлює подяку СЕО «МХП» Юрію Косюку за впровадження та поширення інформації щодо найсучасніших концепцій управління компаніями, завдяки чому стало можливим проведення гостьових лекцій із фахівцями бірюзового типу мислення, зразковими морально-етичними якостями, такими як Марія Островська та її колеги.

Опублікований: 05-04-2021
Читайте також:
Практичні поради з дотримання пожежної безпеки отримали викладачі кафедри екологічної безпеки та охорони праці

Провідне видання в галузі охорони праці та пожежної безпеки, журнал «ОХОРОНА ПРАЦІ І ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА», ставлячи за мету надати якісну консультативно-інформаційну підтримку спеціалістам, зайнятим у галузі охорони праці та пожежної безпеки щодо широкого кола професійних питань, щороку проводить Всеукраїнський Форум «Пожежна і техногенна безпека». Цьо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні поради з дотримання пожежної безпеки отримали викладачі кафедри екологічної безпеки та охорони праці 15 жовтня 2019

Перша зустріч із НУХТ дев’ятикласників київської школи №92

11 квітня до університету завітали чергові гості – учні 9-го класу загальноосвітньої школи №92 м. Києва. Цікаву й пізнавальну програму знайомства з нашим навчальним закладом для них організували фахівці Підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету. Завідувач Підготовчого відділення Валентина Ку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша зустріч із НУХТ дев’ятикласників київської школи №92 11 квітня 2019

Презентація найгостинніших спеціальностей від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

28 березня випускові кафедри факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу гостинно зустрічали учнів шкіл м. Києва і Київської області, щоб презентувати їм найгостинніші спеціальності – 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» і 181 «Харчові технології». Цього дня завітали до навчального підрозділу також іноземці-слухачі підготовчи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація найгостинніших спеціальностей від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 30 березня 2019

Проблеми біодоступності та біоеквівалентності лікарських препаратів роз’яснила магістрам-біотехнологам фахівець корпорації «Артеріум»

Магістри першого року навчання, що навчаються за спеціальністю «Фармацевтична біотехнологія», задалися питаннями, який «життєвий шлях» проходить та чи інша таблетка, спрей для носа чи бризкалка для горла або ж вакцина, антибіотик чи будь-який інший лікарський препарат, який ми купуємо в аптеці і вживаємо; як лікарський препарат потрапляє на прилавк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблеми біодоступності та біоеквівалентності лікарських препаратів роз’яснила магістрам-біотехнологам фахівець корпорації «Артеріум» 12 березня 2019