Н У Х Т

Фінальна гостьова лекція від міжнародного агроіндустріального холдингу «МХП»

05 квітня 2021

Фінальна гостьова лекція від міжнародного агроіндустріального холдингу «МХП»

У рамках співпраці кафедри економіки і права з міжнародним агроіндустріальним холдингом «МХП» 1 квітня 2021 р. відбулася п’ята гостьова лекція «Організація аудиту в «МХП». Практика та стажування» для здобувачів вищої освіти спеціальностей 051 «Економіка», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та 071 «Облік і оподаткування». На цій зустрічі був встановлений рекорд присутності – 76 осіб знайшли час і бажання підвищити кваліфікацію дистанційно.

Спікерка, керівниця управління внутрішнього аудиту Анна зазначила, що професія аудитора різноманітна і передбачає ознайомлення з усіма процесами в компанії, а кожний проєкт – це нова робота, яка вимагає нових знань і навиків. Аудит здійснює нагляд над бізнесом згори, проводиться з дотриманням принципів об’єктивності і незалежності. Мета аудиту полягає у консультуванні керівників департаментів щодо інструментів управління ризиками і здійсненні внутрішнього контролю. Для роботи у відділі аудиту найкращими претендентами будуть студенти, які отримують задоволення від виконання складних процесів, дивляться на світ позитивно, помічаючи можливості та глибину у кожному процесі,  критично мислять, уважно слухають і вміють підтримати комунікацію, володіють англійською мовою, готові до відряджень і складання звітів.

Завершувала зустріч менеджерка проєктів по роботі з молодими спеціалістами «МХП» Марія Островська. Вона акцентувала увагу, що в «МХП» робиться все для того, щоб працівники відчували себе щасливими, адже на думку СЕО «МХП», випускника НУХТ Юрія Косюка щасливий працівник здатний виконувати одночасно декілька справ, не думаючи про обід і не відволікаючись на сторонні подразники. Таким чином, компанії зі щасливими співробітниками на 37% продуктивніші за інших. Реалізація концепції Well-being у «МХП», а також Work-Life-Balance дозволяють залучати найкращих співробітників до компанії і формувати відповідну культуру, цінностями якої є: відкритість, підтримка будь-яких ідей, які можна відправити на розгляд до банку ідей, перспективи в будь-якій кар’єрній сфері, відповідальність за розвиток регіонів та інвестиції в молоді таланти – проактивних людей із високою особистою мотивацією.

Бачення CEO «МХП» щодо успішної реалізації молодого покоління в Україні обумовило наявність програм практики та стажування найкращих здобувачів вищої освіти спеціальностей «Економіка», «Маркетинг», «Облік і аудит», «Менеджмент», «Фінанси», «Інформаційні технології», резюме яких очікують на пошту student@mhp.com.ua.

Кандидатом мрії «МХП» є освічений, мотивований, відкритий, проактивний, мобільний студент, який знає як свою ціну, так і свою цінність. Для визначення останньої потрібно чітко визначити сильні та слабкі сторони, обрати інструменти для перетворення слабких сторін у сильні та вміти презентувати Soft&Hard Skills.

Як завжди зустріч видалася цікавою та атмосферною. Учасники щиро дякували фахівчині за безцінний досвід, яким вона ділилася зі студентами та викладачами на гостьових лекціях. Попереду чекає плідна співпраця з фахівцями «МХП» щодо удосконалення змісту освітніх компонентів  навчальних планів підготовки бакалаврів і магістрів Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ.

Національний університет харчових технологій висловлює подяку СЕО «МХП» Юрію Косюку за впровадження та поширення інформації щодо найсучасніших концепцій управління компаніями, завдяки чому стало можливим проведення гостьових лекцій із фахівцями бірюзового типу мислення, зразковими морально-етичними якостями, такими як Марія Островська та її колеги.

Опублікований: 05-04-2021
Читайте також:
Студентська допомога волонтерам

Літні канікули з користю проводять студенти групи КТМ21 Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ. Зокрема, вони допомогли волонтерам ГФ «Смілянська самооборона «Січ» підготувати до капітального ремонту повнопривідний «Jeep» українського виробництва 1979 року випуску. Автомобіль волонтери не тільки відремонтують, а й обладнають всім необхі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентська допомога волонтерам 09 серпня 2024

Нові тренди розвитку обговорила вчена рада університету

12 грудня відбулося позапланове засідання вченої ради університету. Оскільки питань і, зокрема кадрових, накопичилося чимало, було прийняте рішення зібратися у цьому місяці двічі. Та перш, ніж перейти до питань порядку денного ректор Анатолій Українець і члени ради тепло поздоровили колег, що відсвяткували дні народження між засіданнями. Претенден...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові тренди розвитку обговорила вчена рада університету 12 грудня 2019

Важливий етап професійного зростання завершили бакалаври кафедри технології оздоровчих продуктів

З 12 по 19 червня 2018 р. на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулися захисти дипломних проектів випускників-бакалаврів за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія». Державну екзаменаційну комісію очолила завідувач кафедри технології оздоровчих продуктів, професор, д.т.н Галина Сімахіна. До складу комісії також увійшли доценти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливий етап професійного зростання завершили бакалаври кафедри технології оздоровчих продуктів 20 червня 2018

Виробнича практика магістрантів

Відповідно до графіка навчального процесу розпочалася виробнича практика магістрантів освітньо-професійної програми «Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв». Однією з баз практики, що гостинно прийняли наших здобувачів освіти, є компанія «Інтерагропак» – підприємство, яке працює на ринку полімерної упаковки України та країн ближнього з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробнича практика магістрантів 11 червня 2025