Н У Х Т

Фахівці університету розширюють коло партнерів-виробничників

04 липня 2018

Фахівці університету розширюють коло партнерів-виробничників

Колективи випускових кафедр нашого університету завжди велику увагу приділяють тісній співпраці з виробничниками. Адже це дає змогу бути в курсі всіх інновацій галузі, знайомити студентів із новітнім обладнанням і сучасними технологіями, надавати їм можливість практичного опанування своєї спеціальності. Долучаються наші фахівці й до модернізації технологічних процесів та технічного устаткування підприємств, розробляючи та впроваджуючи енергоощадні технології й обладнання. Тому представники наших кафедр – часті гості на провідних підприємствах країни, близького й дальнього зарубіжжя.

Зокрема, завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, професор Валерій Мирончук і докторант кафедри, доцент Юрій Змієвський побували на підприємстві одного з лідерів молочного ринку України, компанії «Люстдорф» в м.Іллінці, Вінницької області.

Фахівці щиро вдячні керівництву компанії за змістовне й цікаве знайомство із сучасним виробничим підприємством, що, безумовно, підвищить якісний рівень підготовки спеціалістів в університеті.

Опублікований: 04-07-2018
Читайте також:
Гостьова онлайн-лекція кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка продовжує добру традицію НУХТ щодо проведення гостьових лекцій в онлайн-форматі. 13 лютого 2023 року у рамках вивчення здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова онлайн-лекція кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 14 лютого 2023

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» блискуче захистили кваліфікаційні роботи

16-20 червня 2025 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, освітньо-професійної програми «Технології в харчування», денної та денної скороченої форм здобуття вищої освіти. До складу екзаменаційної комісії увійшли завідувачка кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» блискуче захистили кваліфікаційні роботи 23 червня 2025

Викладачка НУХТ – серед експертів, що здійснюватимуть відбір «амбасадорських» вин

Фахівці всіх галузей продовжують докладати усіх зусиль, щоб підтримувати національну економіку України. Не виняток і українські винороби, які не лише виробляють якісну, конкурентоспроможну продукцію, але й опікуються презентацією України перед усією світовою спільнотою як виноробної держави з багатою скарбницею національного виноробства. На 30-31 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка НУХТ – серед експертів, що здійснюватимуть відбір «амбасадорських» вин 16 серпня 2022

Освітянський досвід європейських країн вивчали викладачі кафедри біотехнології та мікробіології

Викладачі кафедри біотехнології та мікробіології професор Віктор Стабніков, доценти Інна Лич, Олена Стабнікова та завідувач Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ, старший науковий співробітник Андрій Маринін упродовж тижня проходили стажування на кафедрі біотехнології, а також на кафедрі водного господарства факультету прикладних наук Delft...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітянський досвід європейських країн вивчали викладачі кафедри біотехнології та мікробіології 08 жовтня 2019