Н У Х Т

Випускникам програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» вручено сертифікати

28 травня 2025

Випускникам програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» вручено сертифікати

Цікаві лекції, практичні вебінари, виїзні заняття відвідали слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» в період з березня по травень 2025 року.

Навчальний процес забезпечували досвідчені викладачі кафедри готельно-ресторанної справи – професорка Тетяна Сильчук, доцентка Ольга Пушка, доценти Олег Бортнічук і Олександр Люлька, ґрунтовні теоретичні знання і практичний досвід яких сприяли поглибленню обізнаності учасників щодо функціонування підприємств сфери гостинності.

Виїзні модулі програми проходили в умовах реального бізнес-середовища. Власники й управлінці готельно-ресторанних закладів, з якими тісно співпрацює кафедра, ділилися професійним бекграундом – від тонкощів сервісу до стратегій управління бізнесом.

Випускники програми значно підсилили фахові компетентності за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа», зробивши впевнений крок назустріч успішному професійному розвитку. Вони вдячні модераторці сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі», професорці Тетяні Сильчук за натхнене навчання, сповнене нових професійних відкриттів.

Наступний набір на сертифікатну програму «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» вже розпочався. Запрошуємо на навчання у вересні 2025 року!

Опублікований: 28-05-2025
Читайте також:
Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції чекає на вступників із київської школи №216

Асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ганна Березова відвідала спеціалізовану школу з поглибленим вивченням англійської мови № 216 (м. Київ). Ганна Березова ознайомила учнів старших класів із особливостями підготовки фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» і «магістр»....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції чекає на вступників із київської школи №216 02 жовтня 2019

Біотехнологія – упевнений вибір!

Проводячи профорієнтаційні заходи, наш колектив завжди сповнений надією, що серед учасників присутні саме ті активні і талановиті, що стануть здобувачами вищої освіти нашого університету. І коли такі сподівання виправдовуються, ми відчуваємо себе справді окриленими. Не виняток і викладачі кафедри біотехнології і мікробіології, однією з таких студен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологія – упевнений вибір! 21 січня 2021

Академічна мобільність третьокурсниці кафедри технології молока і молочних продуктів

У рамках академічної мобільності за програмою Еразмус+ здобувачка третього курсу освітнього ступеня «бакалавр» кафедри технології молока і молочних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій Анна Гончар успішно завершила літній семестр навчання в Жешувському Університеті (м. Жешув, Польща). Протягом весняно-літнього семестру 2022-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна мобільність третьокурсниці кафедри технології молока і молочних продуктів 01 серпня 2023

Перший пріоритет – безпечність харчових продуктів

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції триває впровадження «зони елітарної освіти», що здійснюється під керівництвом професора Олега Кузьміна для здобувачів бакалаврської освітньо-професійної програми «Технології харчування» та магістерських освітньо-професійних програм «Технології в ресторанному господарстві» і «Технології дієти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший пріоритет – безпечність харчових продуктів 20 вересня 2023