Н У Х Т

Фахівці Підготовчого відділення визначають орієнтири подальшої співпраці із закладами загальної середньої освіти

16 вересня 2024

Фахівці Підготовчого відділення визначають орієнтири подальшої співпраці із закладами загальної середньої освіти

Фахівці Підготовчого відділення нашого університету продовжують активну співпрацю із закладами загальної середньої освіти.

16 вересня 2024 р. методистка Підготовчого відділення Маргарита Панасевич відвідала школи №№170, 245, 298 та гімназію «Потенціал» Оболонського району м. Києва.

Фахівчиня поспілкувалася з адміністрацією навчальних закладів, зокрема були досягнуті домовленості щодо зустрічей викладачів і здобувачів освіти університету з учнями старших класів. Також на інформаційних стендах шкіл і гімназії були розміщені постери про наше Підготовче відділення та плакати про День відкритих дверей НУХТ, що відбудеться вже у цю суботу, 21 вересня.

Нагадаємо, на Підготовчому відділенні НУХТ здійснюється підготовка до НМТ за програмами зовнішнього незалежного оцінювання з математики, української мови, історії України, хімії, фізики та біології. Докладніше за посиланням

Опублікований: 16-09-2024
Читайте також:
Нові завдання визначив для себе колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Із подовженням в Україні карантинних заходів, продовжується і робота викладачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів у дистанційній формі. 28 квітня 2020 року відбулося чергове засідання кафедри на платформі zoom-конференції, яке провів завідувач Василь Пасічний. Разом із колективом розглянули та обговорили наступні питання: 1. Організаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові завдання визначив для себе колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 29 квітня 2020

Про проблеми при розливанні чутливих напоїв дізналися від німецького фахівця наші магістранти

25 березня  на кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства завітали фахівці  німецької компанії «Drink Star», представництво  якої знаходиться у м. Львові (директор представництва – Володимир Самуляк). Доктор Штефан прочитав лекцію «Проблеми при розливанні чутливих напоїв і способи їх вирішення» для студентів-магістрів. Лектор  розпові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про проблеми при розливанні чутливих напоїв дізналися від німецького фахівця наші магістранти 25 березня 2019

Науково-технічна бібліотека університету презентує виставку нових надходжень літератури

Традиційно наприкінці місяця Науково-технічна бібліотека університету презентує літературу та періодику, що надійшли до фондів бібліотеки. Фахівці бібліотеки підготували виставку нових надходжень за січень і лютий 2017 року. В експозиції представлені підручники, навчальні посібники, монографії, автореферати дисертацій, фахові журнали з різних галуз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-технічна бібліотека університету презентує виставку нових надходжень літератури 24 лютого 2017

Усе про гастротуризм у Грузії на зустрічі з тревел-блогеркою дізналися наші здобувачі освіти й викладачі

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася онлайн-зустріч із тревел-блогеркою, засновницею і кураторкою агенції з гастротуризму «Trails and Wines • თრეილს ენდ ვაინს» та cпівавторкою путівника «Vinologue Georgia» Дар’єю Холоділіною (Грузія). Конференція була присвячена розвитку туризму в Грузії, а також безпосередньо знайомству зі світ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про гастротуризм у Грузії на зустрічі з тревел-блогеркою дізналися наші здобувачі освіти й викладачі 21 жовтня 2021