Н У Х Т

Фахівці Підготовчого відділення визначають орієнтири подальшої співпраці із закладами загальної середньої освіти

16 вересня 2024

Фахівці Підготовчого відділення визначають орієнтири подальшої співпраці із закладами загальної середньої освіти

Фахівці Підготовчого відділення нашого університету продовжують активну співпрацю із закладами загальної середньої освіти.

16 вересня 2024 р. методистка Підготовчого відділення Маргарита Панасевич відвідала школи №№170, 245, 298 та гімназію «Потенціал» Оболонського району м. Києва.

Фахівчиня поспілкувалася з адміністрацією навчальних закладів, зокрема були досягнуті домовленості щодо зустрічей викладачів і здобувачів освіти університету з учнями старших класів. Також на інформаційних стендах шкіл і гімназії були розміщені постери про наше Підготовче відділення та плакати про День відкритих дверей НУХТ, що відбудеться вже у цю суботу, 21 вересня.

Нагадаємо, на Підготовчому відділенні НУХТ здійснюється підготовка до НМТ за програмами зовнішнього незалежного оцінювання з математики, української мови, історії України, хімії, фізики та біології. Докладніше за посиланням

Опублікований: 16-09-2024
Читайте також:
Досвід організації дуальної освіти в Німеччині презентували у НУХТ німецькі фахівці

7 червня до університету завітали експерти німецької організації роботодавців «NORDMETAL» Гюнтер Трепте і Генрі Ціммерманн та заступник директора Департаменту розвитку трудового потенціалу та корпоративної соціальної відповідальності Федерації роботодавців України Анатолій Гармаш. Гості зустрілися з ректором Анатолієм Українцем, проректором з наук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід організації дуальної освіти в Німеччині презентували у НУХТ німецькі фахівці 07 червня 2019

Важливий етап професійного зростання долають бакалаври кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочалися захисти дипломних проектів студентів денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» за напрямом «Харчові технології». Для досягнення поставленої мети – успішного захисту дипломних проєктів, студенти наполегливо працювали та творчо підходили до вирішення технологічних за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливий етап професійного зростання долають бакалаври кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 червня 2019

Про харчові добавки та регламенти ЄС щодо їх використання дізналися магістранти освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока»

10 листопада 2022 року відбулася відкрита лекція професорки кафедри технології молока і молочних продуктів Оксани Кочубей-Литвиненко, до якої долучилися усі викладачі кафедри на чолі із завідувачкою, професоркою Галиною Поліщук. Підтримати колегу прийшли викладачі з кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів – професорка Юлія Камбу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про харчові добавки та регламенти ЄС щодо їх використання дізналися магістранти освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» 10 листопада 2022

З Міжнародним днем інтелектуальної власності!

Міжнародний день інтелектуальної власності встановлений у 2000 році на засіданні Генеральної асамблеї Всесвітньої організації інтелектуальної власності (ВОІВ), який відзначається щороку 26 квітня в день народження ВОІВ — організації, що сприяє охороні та розвитку інтелектуальної власності у всьому світі. Міжнародний день інтелектуальної власності ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З Міжнародним днем інтелектуальної власності! 22 квітня 2019