Н У Х Т

Веселий «екватор» технологів харчування

19 квітня 2024

Веселий «екватор» технологів харчування

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції організувала та провела серед здобувачів освіти тематично-розважальну гру «Екватор».

Студентський екватор – це символічний перевал через половину терміну навчання. Два з половиною роки студентства уже даються взнаки – за спиною п’ять сесій, вже здана перша курсова, залікова книжка наполовину заповнена та й граніту науки вже згризено немало.

П’ять семестрів подолали натхненні, цілеспрямовані та творчі, наполегливі і найрозумніші здобувачі третього курсу, груп ХЧ-3-1, ХЧ-3-2, ХЧ-3-3 ск, ХЧ-3-4 факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка.

Команди «Живчик», «Смаколики», «Бутерброди» та «Титани» намагалися передати «знання» через малюнок на спині, відчули «вагу знань» у різних конкурсах, а також дотепно відповідали на каверзні запитання ведучих.

У підсумку усі команді отримали солодкі призи!

Опублікований: 19-04-2024
Читайте також:
Тиждень циклової комісії дисциплін математичної та природничо-наукової підготовки у Сумському коледжі НУХТ

З 8 по 12 квітня 2019 у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся тиждень циклової комісії дисциплін математичної та природничо-наукової підготовки. Заходи тижня були захоплюючі, різнопланові, цікаві. 8 квітня з нагоди Дня довкілля для студентів 1 курсу була проведена інформаційна година «Думай глобально, дій локально». Студентка груп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень циклової комісії дисциплін математичної та природничо-наукової підготовки у Сумському коледжі НУХТ 15 квітня 2019

Працювати на Перемогу і водночас виконати дипломний проєкт – все під силу нашим механікам-фармацевтам!

Захистили дипломні проєкти наші студенти, що вивчали інжиніринг фармацевтичних і біотехнологічних виробництв (спеціальність 133 «Галузеве машинобудування»). На обличчях випускників помітно втому, не всі усміхнені, як зазвичай. Причина цьому поважна – багато студентів цієї групи роблять безпосередній внесок у наближення Перемоги. З часом ми дізнаєм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Працювати на Перемогу і водночас виконати дипломний проєкт – все під силу нашим механікам-фармацевтам! 21 червня 2022

Черговий фаховий вебінар з неформальної освіти для викладачів і здобувачів-менеджерів персоналу

15 лютого 2024 року здобувачки 3-4 курсу освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» Тетяна Секретарук, Єлизавета Козаченко, Олександра Вашкулат, Марія Свириденко, Анна Мізюк, Валерія Решетнікова разом із викладачками кафедри економіки праці та менеджменту ‒ професоркою Оленою Драган, доцентками Оленою Безпалько, Ліаною Мазник, Олесею Тур ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Черговий фаховий вебінар з неформальної освіти для викладачів і здобувачів-менеджерів персоналу 15 лютого 2024

Виїзний воркшоп в інтерактивному Театрі стародавньої їжі для викладачів кафедри готельно-ресторанної справи

30 червня 2025 р. відбувся виїзний воркшоп для викладачів кафедри готельно-ресторанної справи в інтерактивному Театрі стародавньої їжі, центрі нутриціології Наталії Калиновської-Саргсян. Гостинно зустріли кафедрян подружжя Арам Саргсян і Наталія Калиновська-Саргсян, засновники Театру стародавньої їжі. Двохгодинне дійство Театру стародавньої їжі п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзний воркшоп в інтерактивному Театрі стародавньої їжі для викладачів кафедри готельно-ресторанної справи 01 липня 2025