Н У Х Т

Другокурсники на «Carlsberg Ukraine»

23 травня 2024

Другокурсники на «Carlsberg Ukraine»

Здобувачі групи ХЕ 2-10, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» зі своєю наставницею, доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Мельник відвідали Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine».

Здобувачів детально ознайомили з історією заводу, процесом виготовлення пива різних сортів та особливостями кожного технологічного етапу, контролем якості та безпечності продукції на кожній стадії виробництва, роботою лабораторії. Особливу увагу було приділено питанням безпеки на підприємстві та цілям сталого розвитку, пріоритетам компанії.

Зустріч із Карлсбергом залишила незабутні враження у здобувачів освіти. Вони щиро вдячні фахівцям Київського пивоварного заводу «Carlsberg Ukraine» за цікаву та пізнавальну зустріч.

Опублікований: 23-05-2024
Читайте також:
Першокурсники спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» попрацювали з фінансовим тренажером

Не так давно відбулася посвята у першокурсники, а здобувачі першого року навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» 5 жовтня 2022 року вже поринули у світ фінансів. Кураторка групи Ганна Роганова організувала для здобувачів зустріч, під час якої вони намагалися стати фінансово незалежними за допомогою фінансового тренажера ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» попрацювали з фінансовим тренажером 06 жовтня 2022

Медичний туризм в Україні обговорювали наші фахівці з колегами з професійних об’єднань

25 квітня 2020 року доценти кафедри туристичного та готельного бізнесу Віктор Тринчук і Тетяна Мірзодаєва взяли участь в онлайн-зустрічі з головою Global Healthcare Travel Council і президенткою Української Асоціації Медичного Туризму, лікаркою  Віолеттою Янишевською та виконавчою директоркою Асоціації Індустрії Гостинності України, PhD в економіці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Медичний туризм в Україні обговорювали наші фахівці з колегами з професійних об’єднань 27 квітня 2020

Online-захисти кваліфікаційних робіт здобувачів кафедри біотехнології і мікробіології розпочато!

11 червня 2020 року у вже звичному для багатьох online-режимі розпочалися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» на отримання освітнього ступеня «бакалавр». У перший день довгоочікуване «Вітаємо! Ви – БАКАЛАВР!» почули 13 щасливчиків. Традиційно засідання Екзаменаційної комісії почалося з напутнь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Online-захисти кваліфікаційних робіт здобувачів кафедри біотехнології і мікробіології розпочато! 15 червня 2020

У роботі секції «Хімія» 88-ї Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів беруть участь і науковці-школярі

Триває робота нашої традиційної квітневої, цього року вже 88-ї, Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті». На кафедрі харчової хімії працює секція «Хімія», до якої долучилися, що стає доброю традицією, і юні наковці-школярі. Зокрема свої стендові д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У роботі секції «Хімія» 88-ї Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів беруть участь і науковці-школярі 20 квітня 2022