Здобувачі групи ХЕ 2-10, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» зі своєю наставницею, доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Мельник відвідали Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine».
Здобувачів детально ознайомили з історією заводу, процесом виготовлення пива різних сортів та особливостями кожного технологічного етапу, контролем якості та безпечності продукції на кожній стадії виробництва, роботою лабораторії. Особливу увагу було приділено питанням безпеки на підприємстві та цілям сталого розвитку, пріоритетам компанії.
Зустріч із Карлсбергом залишила незабутні враження у здобувачів освіти. Вони щиро вдячні фахівцям Київського пивоварного заводу «Carlsberg Ukraine» за цікаву та пізнавальну зустріч.