Н У Х Т

Другокурсники на «Carlsberg Ukraine»

23 травня 2024

Другокурсники на «Carlsberg Ukraine»

Здобувачі групи ХЕ 2-10, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» зі своєю наставницею, доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Мельник відвідали Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine».

Здобувачів детально ознайомили з історією заводу, процесом виготовлення пива різних сортів та особливостями кожного технологічного етапу, контролем якості та безпечності продукції на кожній стадії виробництва, роботою лабораторії. Особливу увагу було приділено питанням безпеки на підприємстві та цілям сталого розвитку, пріоритетам компанії.

Зустріч із Карлсбергом залишила незабутні враження у здобувачів освіти. Вони щиро вдячні фахівцям Київського пивоварного заводу «Carlsberg Ukraine» за цікаву та пізнавальну зустріч.

Опублікований: 23-05-2024
Читайте також:
Перший досвід педагогічної діяльності аспірантів кафедри технологічного обладнання та комп'ютерних технологій проєктування

На кафедрі технологічного обладнання та комп'ютерних технологій проєктування відбувся захист педагогічної практики аспірантів. Здобувачі третього рівня вищої освіти Ярослав Войтюк, Олег Ченцов, Іван Глущенко і Михайло Цюрпита відзвітували комісії в складі завідувача кафедри, професора Миколи Якимчука, професора Валентина Олішевського, доцентів Рома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший досвід педагогічної діяльності аспірантів кафедри технологічного обладнання та комп'ютерних технологій проєктування 18 червня 2024

Тренди Lean-виробництва та пакування харчових продуктів – горизонти майбутнього

Гості ХІV Міжнародної науково-практичної конференції «Тренди Lean-виробництва та пакування харчових продуктів» високо оцінили її рівень, актуальність та інноваційність доповідей. Конференція охопила фахівців різних галузей – виробничників, академічну спільноту, керівників і провідних інженерів підприємств харчової, біотехнологічної, фармацевтичної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренди Lean-виробництва та пакування харчових продуктів – горизонти майбутнього 26 вересня 2025

Презентація програми 2D від польського ЗВО для здобувачів НУХТ

За сприяння відділу міжнародних зв’язків 15 листопада 2023 року відбулася онлайн-зустріч спеціалістки  з питань міжнародної співпраці Вищої школи управління охороною праці у Катовіцах (WSZOP, Польща) Олени Кощенко зі здобувачами НУХТ. Тематикою презентації була програма двох дипломів (2D) для магістрантів. З привітальним словом виступили проректор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація програми 2D від польського ЗВО для здобувачів НУХТ 16 листопада 2023

Перспективні дослідження аспірантів

Наприкінці року на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбувся науковий семінар «Параметричний синтез адаптивної мехатронної системи для пневмотранспортування сипких харчових продуктів». Здобувач освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» Олександр Запорожець у рамках звітування за третій рік навчання в аспірантурі у своїй доповіді пред...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перспективні дослідження аспірантів 31 грудня 2024