Н У Х Т

Другокурсники Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ опановували мистецтво сучасного десерту

19 жовтня 2018

Другокурсники Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ опановували мистецтво сучасного десерту

18 жовтня у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ у рамках декади технологічних дисциплін відбувся відкритий захід «Мистецтво сучасного десерту».

Участь у заході взяли студенти другого курсу відділення харчових технологій. Його метою було ознайомлення студентів із традиційними десертами країн світу, історією їх виникнення, визначенням страви «десерт».

На заході були висвітлені «Характеристика десертів», «Історія десертів», «Англійські, французькі, американські, італійські десерти», «Фуршетний десертний стіл».

Захід підготувала викладач циклової комісії технологічних дисциплін Лілія Ткач.

Опублікований: 19-10-2018
Читайте також:
Нові ідеї для розвитку освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві»

Викладачі кафедри економічної теорії НУХТ відвідали конференцію «Access2Finance 2024», організовану Українською асоціацією фінтех і інноваційних компаній (UAFIC). Цей захід є щорічною ініціативою, спрямованою на покращення доступу до фінансування для малого та середнього бізнесу, особливо в умовах економічних викликів і післявоєнного відновлення. U...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові ідеї для розвитку освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві» 01 жовтня 2024

Тренінги та інтерактивні бесіди для першокурсників кафедри економіки і права

Восени у навчальних закладах розпочинаються «трудові будні», і перші тижні вересня сповнені радісних емоцій від зустрічей після тривалих літніх канікул із друзями та колективом, що вже стало приємною традицією. А також щороку в цей теплий час ми приймаємо до нашої дружньої родини першокурсників. Саме одного із теплих вересневих днів першокурсники ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренінги та інтерактивні бесіди для першокурсників кафедри економіки і права 12 вересня 2019

На практику до своїх здобувачів

Кафедрою експертизи харчових продуктів проведено виїзне практичне заняття з дисципліни «Lean-виробництво харчової продукції» на базі ПрАТ «Київський маргариновий завод» для магістрантів міждисциплінарної освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції». До такого заходу долучилися здобувачі обох курсів, аби не знехтувати унікальною ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На практику до своїх здобувачів 08 грудня 2023

Маємо ще одного чемпіона України!

У с. Яворів Львівської області на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру НКСІУ відбувся Чемпіонат України з біатлону серед юнаків і дівчат старшої вікової категорії. Насичена програма турніру включала чотири види змагань – короткі індивідуальні гонки, гонки переслідування, естафети та мас-старти. У Чемпіонаті взяли участь здобувачі освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маємо ще одного чемпіона України! 29 грудня 2021