Н У Х Т

Другокурсники-експерти знайомляться з реалізацією системи НАССР і ККТ на «Carlsberg Ukraine»

06 березня 2024

Другокурсники-експерти знайомляться з реалізацією системи НАССР і ККТ на «Carlsberg Ukraine»

5 березня здобувачі групи ХЕ 2-9, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», разом зі своєю наставницею, доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали пивоварний завод «Carlsberg Ukraine».

«Carlsberg Ukraine» є частиною Carlsberg Group, однієї з провідних пивоварних груп у світі. Потужність виробництва київського пивоварного заводу складає 473 млн л пива на рік. На заводі встановлено новітнє обладнання, а сам технологічний процес побудовано з урахуванням останніх технологій енергозбереження, охорони здоров’я та навколишнього середовища.

Перед ознайомленням із технологічним процесом, здобувачі дізналися про історію заводу, асортимент продукції, перспективи проходження практичної підготовки та майбутнє працевлаштування.

Далі вони ознайомилися з функціонуванням оператора ринку, сертифікованого за FSSC 22000, побачили, яким чином організоване СІР-миття, реалізація системи НАССР і ККТ у дії.

Викладачка і здобувачі вдячні за цікаве заняття, що було організоване за сприяння Анастасії Горбась.

Опублікований: 06-03-2024
Читайте також:
Прощаємося з цьогорічними бакалаврами

Урочисті церемонії вручення дипломів нашим цьогорічним бакалаврам – це отримання путівки в їхнє нове, професійне життя. Роки навчання для нинішніх випускників були вкрай важкими – спочатку пандемія Covid-19, потім ракетні обстріли агресором українських міст і Києва, від яких руйнувався і наш університет, перебої зі світлом й труднощі зв'язку під ч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прощаємося з цьогорічними бакалаврами 14 липня 2023

Наші педагоги підвищуватимуть кваліфікацію кухарів шкільних їдалень

Педагогічні працівниці Волинського фахового коледжу нашого університету з професії «Кухар» Олеся Панькевич і Марія Деменік долучилися до міжрегіонального семінару «Зміни та сучасні тенденції в організації харчування в закладах загальної середньої освіти». Метою заходу було ознайомлення з особливостями реформи шкільного харчування, основними змінам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші педагоги підвищуватимуть кваліфікацію кухарів шкільних їдалень 06 вересня 2022

Молоді науковці НУХТ – лауреати премії Президента України для молодих вчених 2019 року

13 лютого у Національній бібліотеці України імені В. І. Вернадського відбулося урочисте вручення премій Президента України для молодих вчених 2019 року. Надзвичайно приємно, що серед лауреатів премії – молоді науковці нашого університету – доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, кандидат технічних наук Олег Галенко та провідний інжене...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді науковці НУХТ – лауреати премії Президента України для молодих вчених 2019 року 14 лютого 2020

Твоя англійська і «TED Talks»: ідеї варті поширення

Це чудово, що Інтернет наразі надає здобувачам вищої освіти нашого університету доступ до різноманітних джерел для практики англійської мови, але не завжди ці джерела забезпечують і гарантують якість, безпеку та навчально-розвиваючу корисність матеріалу. Такі відео- та аудіоматеріали мають відповідати освітнім потребам і сприяти комплексному розвит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Твоя англійська і «TED Talks»: ідеї варті поширення 24 лютого 2021