Н У Х Т

Другий день NUFT Career Chance-2022

16 листопада 2022

Другий день NUFT Career Chance-2022

16 листопада NUFT Career Chance-2022 продовжив роботу. Здобувачі освіти дізналися про діяльність компаній, почули мотивуючі розповіді про власний кар’єрний шлях від їх працівників, у тому числі й випускників нашого університету, отримали практичні поради щодо  формування своїх hard skills і soft skills, складення резюме та проходження співбесіди з рекрутерами.  

Учасники заходу зустрілися з представниками ПРАТ «АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА» на вебінарі «Чернігівське» – від минулого до сьогодення». Детально про роботу компанії, історію бренду, розвиток персоналу, соціальну відповідальність, як компанія долучається до допомоги населенню у час ворожої навали та багато іншого розповів директор Чернігівського відділення AB InBev Efes Україна Євген Ворожко. А наприкінці на слухачів чекав Kahoot! від компанії, переможницею якого стала магістрантка першого року навчання спеціальності «Харчові технології» Юлія Просянко.  

Далі здобувачі освіти знайомилися з ПрАТ «Тернопільський молокозавод» у ході вебінару «Знайомство з компанією «Молокія». Ґрунтовну інформацію про підприємство, умови працевлаштування та роботи, можливості стажування та проходження практики надали фахівчиня з пошуку та підбору персоналу Юлія Баран і начальник служби безпечності і якості продукції, наш випускник Андрій Згурський.

Багато зацікавлених слухачів зібралося на зустрічі з представницями компанії  «Нестле Бізнес» – Talent Acquisition Partner Вікторією Довганик і Recruiting Specialist Ольгою Городнюк. Вони презентували компанію, провели воркшоп «Успішна співбесіда. Чи варто боятися рекрутера?» та відповіли на численні запитання присутніх.

На вебінарі від ТОВ «Фармекс Груп» здобувачі також зустрілися з випускниками НУХТ, а також спілкувалися з інспекторкою з кадрів Наталією Клименок.  

Ще одна наша випускниця Валерія Скуйбіда представляла компанію PepsiCо. Разом із фахівчинею по роботі з персоналом Євгенією Подолян вона провела вебінар «Досвід роботи в PepsiCo: від студента до старшого технолога».

Не обійшовся без зустрічі з випускником НУХТ і вебінар ПрАТ «Концерн Хлібпром». Недавній випускник освітньої магістерської програми «Технології органічних харчових продуктів», а нині інженер-технолог з інновацій відділу розробки нових видів продукції дирекції з маркетингу Захар Борковський презентував інноваційні технології у хлібопекарському виробництві. Також компанію, відкриті вакансії та роботу своїх підрозділів представили менеджерка з персоналу відділу з підбору персоналу дирекції з персоналу та зв’язків з громадськістю Марія Винарчук, начальниця відділу контролю якості дирекції з управління ризиками Ірина Матвієнко та начальниця бактеріологічної лабораторії дирекції з управління ризиками Галина Касюхнич.

Також на учасників кар’єрного заходу чекав цікавий майстер-клас «Як легко створити мікросхему з власним функціоналом» від Applications Engineering Manager компанії Ренесас Дизайн (Україна) Олега Басовича та вебінар «Support Manager – суть роботи. Чому це хороший старт в ІТ(перспективи кар'єрного росту)» від Head of Support at Boosta Христини Хомик.

Практично усі стейкхолдери зазначали, що на їх підприємствах працює багато наших випускників різних спеціальностей і різних років випуску, які мають високий рівень професійний знань і прекрасні людські якості. Дуже приємно, що всі вони високо цінуються керівництвом своїх компаній.

Основна програма ярмарку вакансій завершилася. Дякуємо учасникам за активну участь і відповідальному українському бізнесу за підтримку української освіти. Окрема подяка спікерам, які сьогодні, незважаючи на технічні проблеми – відключення світла та Інтернету під час їх івентів, оперативно відшукували альтернативні варіанти зв’язку й продовжували свої вебінари.

Нагадуємо, що завтра, 17 листопада, за тими ж посиланнями відбудуться вебінари, які довелося перенести з 15 листопада через повітряну тривогу –  від ТОВ «ПЕРШИЙ СТОЛИЧНИЙ ХЛІБОЗАВОД» – о 13:20, від ПП «Алма-Веко, Фуд» – о 14:50 та Radisson Blu Resort, Bukovel – о 15:00. 

Опублікований: 16-11-2022
Читайте також:
Знайомство майбутніх експертів з Оlkom

Академічна група ХЕ-3-12 разом із наставницею, професоркою, академіком УАН Оксаною Шульгою та доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали провідне харчове підприємство України – ПрАТ «Київський маргариновий завод» Оlkom. Студенти на практиці побачили технологію виготовлення рафінованої олії, зміну органолептичних по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство майбутніх експертів з Оlkom 08 травня 2024

Сучасні моделі бізнес-аналізу: теорія і практика

7 травня 2024 р. HR director at U Trust Insuarnce Agency LLC, IIBA member Павло Ятченко прочитав для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» і «магістр» освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» гостьову лекцію «Using the business analysis core concept model (BACCM) as a conceptual framework for business analysis». Павло працює на поса...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні моделі бізнес-аналізу: теорія і практика 08 травня 2024

Професор кафедри іноземних мов професійного спрямування виступила офіційним опонентом дисертанта КНУ імені Тараса Шевченка

Відгук офіційного опонента на дисертацію, його виступ на засіданні спеціалізованої вченої ради є необхідними елементами творчих дебатів на захисті дисертації, формою атестації наукових кадрів та ознайомлення академічної спільноти з новітніми здобутками науковців. Від ретельності експертизи, аргументованості й повноти висновків опонента великою міро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професор кафедри іноземних мов професійного спрямування виступила офіційним опонентом дисертанта КНУ імені Тараса Шевченка 23 травня 2019

Як забезпечити належну увагу до свого дослідження дізналися наші науковці

Викладачки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, професорка Людмила Кривопляс-Володіна та доцента Анастасія Деренівська взяли участь у вебінарах від «BrightTALK», присвячених вивченню наукометричних баз.  Спікеркою заходів виступила офіційна тренерка компанії «Elsevier», головна бібліотекарка Наукової бібліотеки ім. М. Максимовича Київського...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як забезпечити належну увагу до свого дослідження дізналися наші науковці 29 грудня 2020