Н У Х Т

Другий день NUFT Career Chance-2022

16 листопада 2022

Другий день NUFT Career Chance-2022

16 листопада NUFT Career Chance-2022 продовжив роботу. Здобувачі освіти дізналися про діяльність компаній, почули мотивуючі розповіді про власний кар’єрний шлях від їх працівників, у тому числі й випускників нашого університету, отримали практичні поради щодо  формування своїх hard skills і soft skills, складення резюме та проходження співбесіди з рекрутерами.  

Учасники заходу зустрілися з представниками ПРАТ «АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА» на вебінарі «Чернігівське» – від минулого до сьогодення». Детально про роботу компанії, історію бренду, розвиток персоналу, соціальну відповідальність, як компанія долучається до допомоги населенню у час ворожої навали та багато іншого розповів директор Чернігівського відділення AB InBev Efes Україна Євген Ворожко. А наприкінці на слухачів чекав Kahoot! від компанії, переможницею якого стала магістрантка першого року навчання спеціальності «Харчові технології» Юлія Просянко.  

Далі здобувачі освіти знайомилися з ПрАТ «Тернопільський молокозавод» у ході вебінару «Знайомство з компанією «Молокія». Ґрунтовну інформацію про підприємство, умови працевлаштування та роботи, можливості стажування та проходження практики надали фахівчиня з пошуку та підбору персоналу Юлія Баран і начальник служби безпечності і якості продукції, наш випускник Андрій Згурський.

Багато зацікавлених слухачів зібралося на зустрічі з представницями компанії  «Нестле Бізнес» – Talent Acquisition Partner Вікторією Довганик і Recruiting Specialist Ольгою Городнюк. Вони презентували компанію, провели воркшоп «Успішна співбесіда. Чи варто боятися рекрутера?» та відповіли на численні запитання присутніх.

На вебінарі від ТОВ «Фармекс Груп» здобувачі також зустрілися з випускниками НУХТ, а також спілкувалися з інспекторкою з кадрів Наталією Клименок.  

Ще одна наша випускниця Валерія Скуйбіда представляла компанію PepsiCо. Разом із фахівчинею по роботі з персоналом Євгенією Подолян вона провела вебінар «Досвід роботи в PepsiCo: від студента до старшого технолога».

Не обійшовся без зустрічі з випускником НУХТ і вебінар ПрАТ «Концерн Хлібпром». Недавній випускник освітньої магістерської програми «Технології органічних харчових продуктів», а нині інженер-технолог з інновацій відділу розробки нових видів продукції дирекції з маркетингу Захар Борковський презентував інноваційні технології у хлібопекарському виробництві. Також компанію, відкриті вакансії та роботу своїх підрозділів представили менеджерка з персоналу відділу з підбору персоналу дирекції з персоналу та зв’язків з громадськістю Марія Винарчук, начальниця відділу контролю якості дирекції з управління ризиками Ірина Матвієнко та начальниця бактеріологічної лабораторії дирекції з управління ризиками Галина Касюхнич.

Також на учасників кар’єрного заходу чекав цікавий майстер-клас «Як легко створити мікросхему з власним функціоналом» від Applications Engineering Manager компанії Ренесас Дизайн (Україна) Олега Басовича та вебінар «Support Manager – суть роботи. Чому це хороший старт в ІТ(перспективи кар'єрного росту)» від Head of Support at Boosta Христини Хомик.

Практично усі стейкхолдери зазначали, що на їх підприємствах працює багато наших випускників різних спеціальностей і різних років випуску, які мають високий рівень професійний знань і прекрасні людські якості. Дуже приємно, що всі вони високо цінуються керівництвом своїх компаній.

Основна програма ярмарку вакансій завершилася. Дякуємо учасникам за активну участь і відповідальному українському бізнесу за підтримку української освіти. Окрема подяка спікерам, які сьогодні, незважаючи на технічні проблеми – відключення світла та Інтернету під час їх івентів, оперативно відшукували альтернативні варіанти зв’язку й продовжували свої вебінари.

Нагадуємо, що завтра, 17 листопада, за тими ж посиланнями відбудуться вебінари, які довелося перенести з 15 листопада через повітряну тривогу –  від ТОВ «ПЕРШИЙ СТОЛИЧНИЙ ХЛІБОЗАВОД» – о 13:20, від ПП «Алма-Веко, Фуд» – о 14:50 та Radisson Blu Resort, Bukovel – о 15:00. 

Опублікований: 16-11-2022
Читайте також:
Життя і шедеври Вільяма Шекспіра на черговому засіданні English Speaking Club

23 квітня англійські спільноти всього світу вшановують пам’ять відомого письменника, поета, драматурга Вільяма Шекспіра. Ві́льям Шекспі́р -  англійський драматург Єлизаветинської епохи, актор і поет. Один із найвідоміших драматургів світу, автор, принаймні, 17 комедій, 10 хронік, 11 трагедій, 5 поем і циклу зі 154 сонетів. Шекспір визнаний найвидат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Життя і шедеври Вільяма Шекспіра на черговому засіданні English Speaking Club 23 квітня 2019

Рекрутинг в стилі G.Bar: від нещодавньої випускниці – студентам

Територія краси для дівчат, найуспішніший beauty-проект України у складі автономних сервісів Oh My Look! (оренда суконь українських і світових дизайнерів), SO DODO (магазин корейських брендів і власної лінії одягу від Наді Дорофєєвої), BIG PLANS CLUB (навчання в офлайн-форматі), а також G.Bar, який за неповних 4 роки існування перетворився на міжна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекрутинг в стилі G.Bar: від нещодавньої випускниці – студентам 22 березня 2019

Про інноваційні компоненти косметичних засобів на лекції доцентки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш прочитала відкриту лекцію «Силікони, як інноваційні компоненти косметичних засобів» у режимі відеоконференції з дисципліни «Інновації в технології харчових добавок та косметичних засобів» для студентів групи ХТ-І-14-Маг. Відкриту лекцію ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про інноваційні компоненти косметичних засобів на лекції доцентки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 24 листопада 2021

Магістри-заочники кафедри екології та збалансованого природокористування вирішують актуальні питання захисту навколишнього середовища

На кафедрі екології та збалансованого природокористування  відбувся захист магістерських робіт студентів заочної форми навчання зі спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища» спеціалізації «Екологічний контроль та аудит». Екзаменаційну комісію  очолила доцент кафедри біотехнології Навчально-наукового інституту екологічної безпе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри-заочники кафедри екології та збалансованого природокористування вирішують актуальні питання захисту навколишнього середовища 18 червня 2018