Н У Х Т

Дошку пам’яті випускників, що загинули в зоні АТО, відкрили у Волинському коледжі НУХТ

28 травня 2021

Дошку пам’яті випускників, що загинули в зоні АТО, відкрили у Волинському коледжі НУХТ

У Відокремленому структурному підрозділі «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбулося відкриття Дошки пам’яті випускників: Максима Шульги, Віталія Максима Махновця, Сергія Писарука, Олега Горкавчука, Ігоря Климюка, Андрія Єлістратова, Пасичнюка, які загинули в зоні операції об’єднаних сил.

Вшанувати пам’ять загиблих героїв прийшли заступниця міського голови Ірина Чебелюк, начальниця управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко, заступниця начальника відділу професійно-технічної освіти управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації Людмила Полякова, колектив коледжу, батьки та члени родин загиблих героїв.

Директор коледжу, заслужений працівник освіти України Ігор Корчук зазначив, що нам, українцям, притаманна безмежна любов до Батьківщини. Ця риса національної ментальності проявляє себе як життєва потреба захищати свою Україну. Це зробили наші герої, наші випускники, які віддали найдорожче – життя, заради щасливого майбутнього України. Ігор Корчук подякував батькам за виховання справжніх патріотів, мужніх захисників України.

Присутні на заході ознайомилися з біографічними даними загиблих героїв, які безмежно любили свою країну і заради її щасливого майбутнього віддали життя, хвилиною мовчання вшанували їх пам’ять і поклали квіти до Дошки пам’яті випускників.

Священнослужителі провели панахиду та освятили Дошку пам’яті.

Організатори заходу закликали присутніх бути справжніми патріотами своєї держави, адже наша держава – це всі ми, це наші спільні справи і відповідальність перед майбутнім.

Опублікований: 28-05-2021
Читайте також:
У нашої наукової молоді є шанс повторити минулорічний успіх у конкурсі наукових робіт молодих вчених

15 серпня МОН планує оголосити п'ятий конкурс наукових робіт молодих вчених. Для підтримки кращих проєктів до бюджету наступного року передбачається закласти понад 100 млн гривень. Про це повідомила генеральний директор директорату науки та інновацій МОН Юлія Безвершенко. Участь у конкурсі можуть брати молоді дослідники, які працюють або навчаютьс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У нашої наукової молоді є шанс повторити минулорічний успіх у конкурсі наукових робіт молодих вчених 13 серпня 2020

Наші вступники до магістратури, що складали ЗНО з іноземної мови, вже можуть побачити свої результати

Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив результати єдиного фахового вступного випробування і єдиного вступного іспиту, які використовуватимуться абітурієнтами деяких спеціальностей для вступу до магістратури. Нагадаємо, що цього року вперше складали ЗНО з іноземної мови наші вступники до магістратури за спеціальностями «Готельно-рест...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші вступники до магістратури, що складали ЗНО з іноземної мови, вже можуть побачити свої результати 23 липня 2018

У науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука» взяли участь наші викладачі

Викладачі  кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у щорічній VІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука», яка відбулася 25 жовтня 2022 року за ініціативи Федерації органічного руху України та Науково-методичного центру «Агроосвіта», за підтримки проєкту «Німецько-україн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука» взяли участь наші викладачі 28 жовтня 2022

Інноваційні технології магістрантки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції представлені на кулінарний конкурс

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка згідно зі стратегічним планом кафедри на 2022 рік впроваджують «зони елітарної освіти» з організацією для здобувачів-відмінників індивідуального підходу щодо виконання науково-дослідної роботи у рамках с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології магістрантки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції представлені на кулінарний конкурс 15 грудня 2022