Н У Х Т

Здобувачі освіти обговорюють харчову безпеку у ЄС

30 травня 2024

Здобувачі освіти обговорюють харчову безпеку у ЄС

Здобувачі-магістранти освітньо-професійних програм «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» і «Промислова та фармацевтична біотехнологія» долучилися до обговорення цікавої й актуальної теми «Харчова безпека у ЄС».

Гостьову лекцію у рамках дисципліни «Екологічна політика та технічне регулювання у ЄС» для магістрантів факультету біотехнології та екологічного контролю прочитала доцентка кафедри ветеринарної гігієни Національного університету біоресурсів та природокористування Марія Галабурда.

Лекторка максимально просто й цікаво представила інформацію про важливі для майбутніх фахівців концепції управління безпечністю харчових продуктів. Для наших здобувачів освіти тема лекції була надзвичайно актуальною, адже сьогодні законодавче регулювання безпечності та якості харчових продуктів у країнах-членах Європейського Союзу визнане одним із найкращих і найефективніших в світі.

Наші магістранти й викладачі вдячні фахівчині за корисний івент.

Опублікований: 30-05-2024
Читайте також:
Інсайти для хімтехнологів від фахівчині ТОВ «Біотестлаб»

20 листопада на запрошення доцентки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олени Подобій гостьову лекцію «Організація хімічної лабораторії відповідно до вимог GMP (на прикладі ТОВ «Біотестлаб») прочитала завідувачка лабораторії фізико-хімічного контролю якості ТОВ «Біотестлаб», випускниця університету ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інсайти для хімтехнологів від фахівчині ТОВ «Біотестлаб» 23 листопада 2023

Коледж вітає вступників-2020: День відкритих дверей Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

30 листопада 2019 року у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся День відкритих дверей, в якому взяли участь учні шкіл Івано-Франківщини та їх батьки. У вестибулі коледжу відбулася виставка-презентація спеціальностей і професій, де студенти коледжу демонстрували отримані знання та навички в своїй про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Коледж вітає вступників-2020: День відкритих дверей Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 02 грудня 2019

Викладачки НУХТ взяли участь у ІІІ Всеукраїнському з’їзді «Харчовий бізнес-2024: безпечність продукції в умовах небезпеки»

Наприкінці квітня 2024 року відбулася важлива подія – ІІІ Всеукраїнський з’їзд «Харчовий бізнес-2024: безпечність продукції в умовах небезпеки». До участі у заході долучилися викладачки кафедри експертизи харчових продуктів, доцентки Оксана Вашека, Вікторія Кійко, Оксана Петруша, Оксана Мельник. Програма з’їзду була насичена цікавими та надзвичай...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки НУХТ взяли участь у ІІІ Всеукраїнському з’їзді «Харчовий бізнес-2024: безпечність продукції в умовах небезпеки» 03 травня 2024

Лекція-вебінар «Автоматизація HR-процесів для менеджерів персоналу»

11 жовтня 2022 року відбулася лекція-вебінар для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Спікерка вебінару – HR-експертка з досвідом 10+ років, незалежна фахівчиня з автоматизації HR-процесів, авторка книг «Автоматизація рекрутингу» та «Автоматизація адаптації та навчання» Вікторія С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція-вебінар «Автоматизація HR-процесів для менеджерів персоналу» 13 жовтня 2022