Н У Х Т

Дорожня карта вступника до магістратури

30 квітня 2024

Дорожня карта вступника до магістратури

Кафедра економіки праці та менеджменту та кафедра обліку і аудиту провели спільну зустріч з бакалаврами, які навчаються за освітньо-професійними програмами «Менеджмент персоналу» та «Облік і аудит», на якій обговорили особливості вступу до магістратури у 2024 році на основі здобутого освітнього ступеня «Бакалавр». Зокрема, зосередилися на складанні єдиного вступного іспиту (ЄВІ) та проходженні єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) для вступу до магістратури.

Досвідчені професіонали – доцентки Ліана Мазник і Людмила Духновська фахово надали інформацію здобувачам, як найкраще підготуватися для успішного складання ЄВІ та ЄФВВ. Вони роз’яснили структуру іспитів і наголосили бакалаврам, на що потрібно звернути увагу при підготовці до ЄВІ та ЄФВВ у 2024 році.

На зустріч був запрошений магістрант освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» Максим Пилипенко, який поділився власним досвідом складня ЄВІ та ЄФВВ, які успішно склав іспити у минулому році.

Сподіваємося, ця зустріч допоможе бакалаврам успішно підготуватися та скласти вступні випробування до магістратури!

Опублікований: 30-04-2024
Читайте також:
Здобувачі освіти фахових коледжів – активні учасники конкурсу професійної майстерності Масниця-FEST 2023 від факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Кафедра готельно-ресторанної справи активно шукає шляхи посилення профорієнтаційної роботи зі здобувачами освіти і випускниками закладів фахової передвищої освіти. Цього разу за ініціативи завідувачки кафедри Лариси Шаран і відповідального за профорієнтаційну роботу, асистента Артема Ущаповського здобувачів освіти запросили долучитися до інтерактив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти фахових коледжів – активні учасники конкурсу професійної майстерності Масниця-FEST 2023 від факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 13 березня 2023

Століття та постаті в історії України відкрили для себе першокурсники факультету біотехнології та екологічного контролю

Студенти  першого курсу факультету біотехнології та екологічного контролю відвідали Національний музей історії України у супроводі кураторів груп БТ-1, БТ-2 Ольги Євтушенко та Аліни Сірик. Національний музей історії України – провідний музей країни. Нараховує понад 800 тисяч експонатів історії та культури від давніх часів до сьогодення. Розташуван...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Століття та постаті в історії України відкрили для себе першокурсники факультету біотехнології та екологічного контролю 08 листопада 2019

Лекторій професора Копенгагенського університету для наших викладачів

1 жовтня 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції: професор Олег Кузьмін, доценти Людмила Дейниченко, Ольга Коваль, Ірина Корецька, Володимир Польовик, Ігор Устименко, Юлія Фурманова та асистентка Ганна Березова долучилися до міжнародного лекторію «Економічні наслідки для здоров’я, пов’язані з дотриманням данських ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій професора Копенгагенського університету для наших викладачів 04 жовтня 2021

Неймовірний випускник на зустрічі зі здобувачами й викладачами факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

18 березня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулася неймовірна мотиваційно-пізнавальна зустріч із талановитим і невгамовним випускником, нині шеф-кухарем ресторану середземноморської кухні «Kritikos» Андрієм Клюсом. Уже на початку розмови здобувачі освіти спеціальностей 181 «Технології харчування» та 241 «Готельно-рест...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неймовірний випускник на зустрічі зі здобувачами й викладачами факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 19 березня 2021