Н У Х Т

До онлайн-презентації «Google for Tourism 2020» долучилися першокурсники спеціальності «Туризм»

14 квітня 2021

До онлайн-презентації «Google for Tourism 2020» долучилися першокурсники спеціальності «Туризм»

13 квітня 2021 року здобувачі освіти першого курсу спеціальності 242 «Туризм» долучилися до онлайн-презентації «Google for Tourism 2020» від Державної Асоціації розвитку туризму, у межах якої представлено низку проєктів компанії, розроблених для розвитку та підтримки туризму.

Захід мав на меті сприяти посиленню співпраці між Урядом і Google на регіональному рівні задля успішної промоції туристичної галузі.

Трансляція також включала презентацію оцифровування 16 національних парків України; програму тренінгів, зокрема, тренінг на каналі Дія.Бізнес, для СМБ і представників туристичної індустрії; презентацію веб-сайту «Автентичні смаки України» – цифрової колекції класичної української кухні усіх регіонів; представлення української версії сайту Grow with Google. 

Опублікований: 14-04-2021
Читайте також:
Черговий важливий етап вступної кампанії у фахових коледжах НУХТ

Настав черговий важливий етап вступної кампанії 2021 року для вступників на базі 9 класу до фахових коледжів навчально-наукового комплексу НУХТ. 30 липня відбулося зарахування за державним замовленням на основі базової середньої освіти вступників, що здобуватимуть освітній ступінь фахового молодшого бакалавра за освітньо-професійними програмами на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Черговий важливий етап вступної кампанії у фахових коледжах НУХТ 30 липня 2021

Розпочався прийом електронних заяв і документів на вступ до НУХТ

Сьогодні розпочався прийом електронних заяв і документів для вступників на бакалавра чи наскрізного магістра до університету та на основі 11 класів за денною формою здобуття освіти до коледжів НУХТ. Подання е-заяв і документів відбувається на сайті vstup.edbo.gov.ua. Для вступників до університету на бакалавра чи наскрізного магістра прийом заяв ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочався прийом електронних заяв і документів на вступ до НУХТ 14 липня 2021

ERASMUS+ дарує широкі можливості: стажування викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у Польщі

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасія Шевченко пройшла стажування за програмою академічної мобільності викладачів ERASMUS+ в Uniwersytet Rzeszowski (м. Жешув, Польща). Метою академічної мобільності був обмін досвідом щодо методів викладання, питань інтернаціоналізації вищої освіти та культурної інтеграції на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ERASMUS+ дарує широкі можливості: стажування викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у Польщі 28 грудня 2023

Університет отримав доступ до журналів академічного видавництва Wiley

Наш університет увійшов до 50 наукових установ та університетів, яким з 1 лютого по 30 квітня 2020 року наданий тестовий доступ до журналів академічного видавництва Wiley (https://onlinelibrary.wiley.com/). John Wiley&Sons (Wiley) - публікує матеріали з усіх галузей знань. На сьогодні компанія володіє правами на понад 21 000 наукових книг (щор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет отримав доступ до журналів академічного видавництва Wiley 04 лютого 2020