Н У Х Т

До онлайн-презентації «Google for Tourism 2020» долучилися першокурсники спеціальності «Туризм»

14 квітня 2021

До онлайн-презентації «Google for Tourism 2020» долучилися першокурсники спеціальності «Туризм»

13 квітня 2021 року здобувачі освіти першого курсу спеціальності 242 «Туризм» долучилися до онлайн-презентації «Google for Tourism 2020» від Державної Асоціації розвитку туризму, у межах якої представлено низку проєктів компанії, розроблених для розвитку та підтримки туризму.

Захід мав на меті сприяти посиленню співпраці між Урядом і Google на регіональному рівні задля успішної промоції туристичної галузі.

Трансляція також включала презентацію оцифровування 16 національних парків України; програму тренінгів, зокрема, тренінг на каналі Дія.Бізнес, для СМБ і представників туристичної індустрії; презентацію веб-сайту «Автентичні смаки України» – цифрової колекції класичної української кухні усіх регіонів; представлення української версії сайту Grow with Google. 

Опублікований: 14-04-2021
Читайте також:
Важливість технологій для майбутньої професії обговорювали першокурсники англійською мовою

Викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Ципанова провела відкрите практичне заняття «Computers in Business» з англійської мови для студентів 1 курсу напряму підготовки «Менеджмент», використовуючи сучасні та інноваційні технології. Сучасне життя неможливо уявити без комп’ютера . На виробництві, у навчанні, на в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливість технологій для майбутньої професії обговорювали першокурсники англійською мовою 05 квітня 2023

Kinds of Energy на відкритому практичному занятті

Доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Бойко 13 жовтня 2023 року провела відкрите практичне заняття на тему «Kinds of Energy» для здобувачів вищої освіти групи Ел-1-3 Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. Гулого. Студенти прочитали текст про види енергії, прослухали аудіозапис інтерв’ю представника ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Kinds of Energy на відкритому практичному занятті 16 жовтня 2023

Сучасний матеріал щодо мікробіологічних основ харчових технологій на відкритій лекції завідувачки кафедри

14 грудня 2022 року завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Олександра Нєміріч у режимі Zoom-конференції прочитала відкриту лекцію «Мікробіологічні основи технології продукції ресторанного господарства» з навчальної дисципліни «Теоретичні ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасний матеріал щодо мікробіологічних основ харчових технологій на відкритій лекції завідувачки кафедри 16 грудня 2022

Гостями онлайн-лекції для здобувачів освіти спеціальності «Туризм» стали київські гімназисти

9 лютого 2021 р. учні гімназії «Троєщина» Деснянського району м. Києва були гостями онлайн-зустрічі зі здобувачами та викладачами кафедри туристичного та готельного бізнесу. У ході знайомства спілкувалися про туризм, екскурсії, відомі туристичні об’єкти України. Учні цікавилися, які професійні знання повинні мати спеціалісти у галузі туризму та сф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостями онлайн-лекції для здобувачів освіти спеціальності «Туризм» стали київські гімназисти 11 лютого 2021