Н У Х Т

До дня народження Великого Кобзаря

16 березня 2023

До дня народження Великого Кобзаря

Кафедра іноземних мов професійного спрямування має традицію відзначати День народження великого українського поета, художника і пророка Тараса Григоровича Шевченка, проводячи конкурси на краще прочитання творів Великого Кобзаря.

Тож і цього року здобувачі освіти представили свої відео з виконанням віршів українською та іноземними мовами.

Відео-конкурс творчих робіт здобувачів освіти НУХТ «Т.Г. Шевченко у перекладах», проводився в мережі Instagram.

Членам журі було надзвичайно складно обрати переможців. Представлені роботи вражали творчим підходом, щирістю та майстерним володінням мовами.

Переможців визначили в декількох категоріях:

Виконання творів іноземними мовами:

1 місце – Елеонора Суперека (група ТІ - 1-1)
2 місце – Дар’я Компанєць (група ХЧ-2-4)
3 місце – Роман Рудик (група ХЧ-2 -1)

Виконання творів українською мовою:

1 місце – Катерина Асташенко (група ГС-1-6)
2 місце – Анастасія Гонта (група ХЕ-1-10)
3 місце – Ярослав Винничук (група ГС-1-6)

Спеціальна відзнака «За чарівність, артистичність та володіння мовою»:

Марія Ковтун (група ГС - 1-5)
Максим Клименко (група БТ-1-1)
Гліб Максюка (група ТІ - 1-8)
Вікторія Кавун (група БТ- 1-2)

Спеціальна відзнака «За творчий підхід та оригінальне подання»:

Єгор Зінченко (група ТІ - 1-1)
Дар’я Артамонова (група ГС-2-6)
Аліса Іванова (група ТІ - 1-1)
Арина Новікова (група ГС -2 -5)
Валерія Монета (група ГС- 2-5 )
Юлія Рибак (група ТУ- 2-12А)
Мирослава Науменко (група ТІ-1-3)

Кафедра іноземних мов професійного спрямування щиро дякує всім учасникам і висловлює захоплення обдарованістю і патріотизмом здобувачів освіти університету. У цей важкий час ми залишаємось вірними заповітам Велетня Українського Національного Духу і його зверненню до свого народу:

Борітеся – поборете!
Вам Бог помагає!
За вас правда. За вас слава
І воля святая!

Опублікований: 16-03-2023
Читайте також:
Серед лідерів національної освіти: рейтинг університетів України «ТОП-200 Україна 2024»

17 червня Центром міжнародних проєктів «Євроосвіта» у партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence був оприлюднений вісімнадцятий академічний рейтинг закладів вищої освіти України «ТОП-200 Україна 2024», у якому наш університет посідає 21 місце. Базові принципи рейтингу – забезпечення відкритості, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Серед лідерів національної освіти: рейтинг університетів України «ТОП-200 Україна 2024» 18 червня 2024

Лабораторне заняття четвертокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у закладі ресторанного господарства

У рамках вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталія Стукальська провела виїзне лабораторне заняття для здобувачі 4 курсу освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» у ресторані «Брускетта». Із дотриманням усіх карантинних обмежень,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторне заняття четвертокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у закладі ресторанного господарства 03 листопада 2021

Проблеми та досягнення сучасної біотехнології обговорили наші викладачі й здобувачі освіти

Нещодавно досвідчені викладачі та молоді науковці зібралися на ІІ Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Проблеми та досягнення сучасної біотехнології». Її учасниками стали вчені з провідних університетів України та іноземні спеціалісти, а також здобувачі освітніх рівнів «бакалавр», «магістр» і «доктор філософії» кафедри біотехнології...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблеми та досягнення сучасної біотехнології обговорили наші викладачі й здобувачі освіти 24 травня 2022

Розвиток Soft Skills викладачів кафедри експертизи харчових продуктів

Саморозвиток і підвищення рівня навичок викладачів відіграють важливу роль у якості надання освітніх послуг, у становленні студента як кваліфікованого та реалізованого робітника, в удосконаленні та забезпеченні освітнього процесу. Саме тому заходи на зразок «Uni-Biz Bridge: сучасний викладач» від компанії UGEN є дуже важливими. На воркшопах в межа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиток Soft Skills викладачів кафедри експертизи харчових продуктів 18 березня 2024