Н У Х Т

До дня народження Великого Кобзаря

16 березня 2023

До дня народження Великого Кобзаря

Кафедра іноземних мов професійного спрямування має традицію відзначати День народження великого українського поета, художника і пророка Тараса Григоровича Шевченка, проводячи конкурси на краще прочитання творів Великого Кобзаря.

Тож і цього року здобувачі освіти представили свої відео з виконанням віршів українською та іноземними мовами.

Відео-конкурс творчих робіт здобувачів освіти НУХТ «Т.Г. Шевченко у перекладах», проводився в мережі Instagram.

Членам журі було надзвичайно складно обрати переможців. Представлені роботи вражали творчим підходом, щирістю та майстерним володінням мовами.

Переможців визначили в декількох категоріях:

Виконання творів іноземними мовами:

1 місце – Елеонора Суперека (група ТІ - 1-1)
2 місце – Дар’я Компанєць (група ХЧ-2-4)
3 місце – Роман Рудик (група ХЧ-2 -1)

Виконання творів українською мовою:

1 місце – Катерина Асташенко (група ГС-1-6)
2 місце – Анастасія Гонта (група ХЕ-1-10)
3 місце – Ярослав Винничук (група ГС-1-6)

Спеціальна відзнака «За чарівність, артистичність та володіння мовою»:

Марія Ковтун (група ГС - 1-5)
Максим Клименко (група БТ-1-1)
Гліб Максюка (група ТІ - 1-8)
Вікторія Кавун (група БТ- 1-2)

Спеціальна відзнака «За творчий підхід та оригінальне подання»:

Єгор Зінченко (група ТІ - 1-1)
Дар’я Артамонова (група ГС-2-6)
Аліса Іванова (група ТІ - 1-1)
Арина Новікова (група ГС -2 -5)
Валерія Монета (група ГС- 2-5 )
Юлія Рибак (група ТУ- 2-12А)
Мирослава Науменко (група ТІ-1-3)

Кафедра іноземних мов професійного спрямування щиро дякує всім учасникам і висловлює захоплення обдарованістю і патріотизмом здобувачів освіти університету. У цей важкий час ми залишаємось вірними заповітам Велетня Українського Національного Духу і його зверненню до свого народу:

Борітеся – поборете!
Вам Бог помагає!
За вас правда. За вас слава
І воля святая!

Опублікований: 16-03-2023
Читайте також:
Тиждень циклових комісій спеціальностей «Галузеве машинобудування» і «Енергетичне машинобудування»

З 2 по 6 березня 2020 року у Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету відбувся тиждень циклових комісій спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування» та 142 «Енергетичне машинобудування». Тиждень почався із зустрічі з працівниками патрульної поліції м. Полтава. Представники поліції дали змістовні відповіді на запитання студенті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень циклових комісій спеціальностей «Галузеве машинобудування» і «Енергетичне машинобудування» 10 березня 2020

За крок до захисту дисертаційної роботи ще один аспірант кафедри технології молока і молочних продуктів

У рамках розширеного засідання кафедри технології молока і молочних продуктів відбувся попередній захист асистентом Тетяною Пшеничною дисертаційної роботи «Розроблення технології комплексного перероблення молока на концентрати білково-ягідні», виконаної під керівництвом доцента Олени Грек. Дисертаційна робота присвячена комплексному переробленню м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За крок до захисту дисертаційної роботи ще один аспірант кафедри технології молока і молочних продуктів 21 грудня 2018

Викладачі НУХТ діляться своїм досвідом під час тренінгів

Доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва взяла участь у тренінгу «Створення конкурентоспроможного культурного туристичного продукту та фестивалів Приазов’я», який проводила у Генічеську за підтримки програми USAID «Економічна підтримка Східної України» експертка розвитку туризму, представниця правління Асоціації гостиннос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі НУХТ діляться своїм досвідом під час тренінгів 21 серпня 2020

Особливості дистанційного навчання, або, як поєднати корисне з приємним

Період неочікуваного і, як виявляється, тривалого карантину змусив кожного з нас змінити свій робочий ритм, налаштуватися на роботу на відстані – модерація роботи викладачів кафедр, перегляд освітньо-професійних програм і навчальних планів, консультування і перевірка курсових тощо. Крім того, за умов карантину доводиться дистанціюватися, обмежуючи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості дистанційного навчання, або, як поєднати корисне з приємним 09 квітня 2020