Н У Х Т

До дня народження Великого Кобзаря

16 березня 2023

До дня народження Великого Кобзаря

Кафедра іноземних мов професійного спрямування має традицію відзначати День народження великого українського поета, художника і пророка Тараса Григоровича Шевченка, проводячи конкурси на краще прочитання творів Великого Кобзаря.

Тож і цього року здобувачі освіти представили свої відео з виконанням віршів українською та іноземними мовами.

Відео-конкурс творчих робіт здобувачів освіти НУХТ «Т.Г. Шевченко у перекладах», проводився в мережі Instagram.

Членам журі було надзвичайно складно обрати переможців. Представлені роботи вражали творчим підходом, щирістю та майстерним володінням мовами.

Переможців визначили в декількох категоріях:

Виконання творів іноземними мовами:

1 місце – Елеонора Суперека (група ТІ - 1-1)
2 місце – Дар’я Компанєць (група ХЧ-2-4)
3 місце – Роман Рудик (група ХЧ-2 -1)

Виконання творів українською мовою:

1 місце – Катерина Асташенко (група ГС-1-6)
2 місце – Анастасія Гонта (група ХЕ-1-10)
3 місце – Ярослав Винничук (група ГС-1-6)

Спеціальна відзнака «За чарівність, артистичність та володіння мовою»:

Марія Ковтун (група ГС - 1-5)
Максим Клименко (група БТ-1-1)
Гліб Максюка (група ТІ - 1-8)
Вікторія Кавун (група БТ- 1-2)

Спеціальна відзнака «За творчий підхід та оригінальне подання»:

Єгор Зінченко (група ТІ - 1-1)
Дар’я Артамонова (група ГС-2-6)
Аліса Іванова (група ТІ - 1-1)
Арина Новікова (група ГС -2 -5)
Валерія Монета (група ГС- 2-5 )
Юлія Рибак (група ТУ- 2-12А)
Мирослава Науменко (група ТІ-1-3)

Кафедра іноземних мов професійного спрямування щиро дякує всім учасникам і висловлює захоплення обдарованістю і патріотизмом здобувачів освіти університету. У цей важкий час ми залишаємось вірними заповітам Велетня Українського Національного Духу і його зверненню до свого народу:

Борітеся – поборете!
Вам Бог помагає!
За вас правда. За вас слава
І воля святая!

Опублікований: 16-03-2023
Читайте також:
Бухоблік і фінансова звітність на гостьовій лекції від фахівчині-практика з Норвегії

7 червня 2022 року заступниця голови відділу бухгалтерського обліку в Equateх as part of the Computershare Group Анастасія Хромець прочитала гостьову лекцію для здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» та викладачів кафедри обліку і  аудиту. Керуючись власним практичним професійним досвідом, фахівчиня познайомила слухачів із особливост...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бухоблік і фінансова звітність на гостьовій лекції від фахівчині-практика з Норвегії 09 червня 2022

Перше «бойове хрещення»: здобувачі першого курсу захищають курсові

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся захист здобувачами освіти першого курсу індивідуального завдання з дисципліни «Біологія клітин», яку викладає доцентка Вікторія Красінько. Упродовж семестру першачки плідно працювали, і ось настав час поділитися своїми здобутками. До підготовки своєї першої курсової підійшли творчо і охопили широки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше «бойове хрещення»: здобувачі першого курсу захищають курсові 25 травня 2021

Обговорюємо академічну доброчесність англійською

Дотриманню академічної доброчесності учасниками освітнього процесу в нашому університеті приділяється велика увага. Кожний навчальний рік починається із низки заходів, спрямованих на визначення рівня поінформованості та заповнення існуючих прогалин, у першу чергу, здобувачів освіти у питаннях академічної доброчесності. Цього року традиційний Тижде...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обговорюємо академічну доброчесність англійською 18 жовтня 2022

Зі сучасними тенденціями у сфері фінансових технологій знайомляться викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко долучилася до семінару «FinTech Soft-landing», організованого за підтримки Erasmus Centre for Entrepreneurship і присвяченого сучасним тенденціям у сфері фінансових технологій та їхньому впливу на освіту й бізнес. Захід мав на меті надати учасникам глибоке розуміння ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі сучасними тенденціями у сфері фінансових технологій знайомляться викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 03 березня 2025