Н У Х Т

До дня народження Великого Кобзаря

16 березня 2023

До дня народження Великого Кобзаря

Кафедра іноземних мов професійного спрямування має традицію відзначати День народження великого українського поета, художника і пророка Тараса Григоровича Шевченка, проводячи конкурси на краще прочитання творів Великого Кобзаря.

Тож і цього року здобувачі освіти представили свої відео з виконанням віршів українською та іноземними мовами.

Відео-конкурс творчих робіт здобувачів освіти НУХТ «Т.Г. Шевченко у перекладах», проводився в мережі Instagram.

Членам журі було надзвичайно складно обрати переможців. Представлені роботи вражали творчим підходом, щирістю та майстерним володінням мовами.

Переможців визначили в декількох категоріях:

Виконання творів іноземними мовами:

1 місце – Елеонора Суперека (група ТІ - 1-1)
2 місце – Дар’я Компанєць (група ХЧ-2-4)
3 місце – Роман Рудик (група ХЧ-2 -1)

Виконання творів українською мовою:

1 місце – Катерина Асташенко (група ГС-1-6)
2 місце – Анастасія Гонта (група ХЕ-1-10)
3 місце – Ярослав Винничук (група ГС-1-6)

Спеціальна відзнака «За чарівність, артистичність та володіння мовою»:

Марія Ковтун (група ГС - 1-5)
Максим Клименко (група БТ-1-1)
Гліб Максюка (група ТІ - 1-8)
Вікторія Кавун (група БТ- 1-2)

Спеціальна відзнака «За творчий підхід та оригінальне подання»:

Єгор Зінченко (група ТІ - 1-1)
Дар’я Артамонова (група ГС-2-6)
Аліса Іванова (група ТІ - 1-1)
Арина Новікова (група ГС -2 -5)
Валерія Монета (група ГС- 2-5 )
Юлія Рибак (група ТУ- 2-12А)
Мирослава Науменко (група ТІ-1-3)

Кафедра іноземних мов професійного спрямування щиро дякує всім учасникам і висловлює захоплення обдарованістю і патріотизмом здобувачів освіти університету. У цей важкий час ми залишаємось вірними заповітам Велетня Українського Національного Духу і його зверненню до свого народу:

Борітеся – поборете!
Вам Бог помагає!
За вас правда. За вас слава
І воля святая!

Опублікований: 16-03-2023
Читайте також:
Із субкритичною екстракцією як складовою харчових технологій знайомилися наші науковці

Днями науковці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка взяли участь у Всеукраїнському семінарі «Субкритична екстракція як складова харчових технологій», організованому кафедрою харчових технологій Полтавського державного аграрного університету. Модерат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із субкритичною екстракцією як складовою харчових технологій знайомилися наші науковці 01 грудня 2022

Магістранти підтверджують блискуче опанування дисципліни «Інноваційні ресторанні технології»

3 червня 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» магістрантами першого року навчання спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. Захід був проведений у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти підтверджують блискуче опанування дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» 06 червня 2022

НУХТ – дев’ятий серед столичних вишів за цитуванням у Google Scholar

За даними чергового випуску Webometrics 2024 року наш університет став 9-м серед закладів вищої освіти Києва, 23-м в Україні і 2303-м у світі у рейтингу Transparent Ranking: Top Universities by Citations in Top Google Scholar Profiles за критерієм кількості цитувань інституційних профілів у Google Scholar із показником 53 180 цитувань (для порівнян...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – дев’ятий серед столичних вишів за цитуванням у Google Scholar 20 серпня 2024

Практична складова підготовки магістрантів-хімтехнологів

Магістранти спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» практичні навички опановували на провідних підприємствах фармацевтичного, харчового та косметичного спрямування: АТ «Київмедпрепарат», ПрАТ «АК «Київводоканал», ТОВ «БУАССОН БЕВЕРІДЖ», ПрАТ «Лантманнен Акса», ПрАТ «Оболонь», ТОВ «РАПСО-ДІЯ», ТОВ «АСКАНІЯ-ПАК», ПП «Авант-Агро», ТОВ «АСТ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практична складова підготовки магістрантів-хімтехнологів 05 липня 2023