Н У Х Т

Подвійна перемога управлінців персоналом

24 травня 2019

Подвійна перемога управлінців персоналом

Нещодавно в НТУ «Харківський політехнічний інститут» відбувся Всеукраїнський конкурс дипломних робіт студентів ЗВО зі спеціалізації «Управління персоналом та економіка праці» освітнього ступеня «бакалавр» і «магістр». За перемогу на звання кращих випускових робіт України змагалася майже сотня студентів вишів Одеси, Луцька, Львова, Харкова, Житомира, Кременчука та Києва, яких оцінювала кваліфікована комісія на чолі з економістом-науковцем, редактором журналу «Іnnovative Marketing» Петром Перервою.

У категорії магістерських дипломів срібним призером стала цьогорічна випускниця освітньої програми «Управління персоналом та економіка праці» нашого університету Яна Сиволобова (керівник – доцент Ліана Мазник), яка представила власні розробки щодо оптимізації обліку та використання робочого часу ПАТ «Альфа-Банк», адаптувавши до українських реалій світові моделі гнучких форм зайнятості і ввівши практику тайм-менеджменту для керівників контакт-центру банку, ким, до речі, працює.

Серед бакалаврів «бронзу» здобув управлінець персоналом Богдан Репей (керівник – старший викладач Юлія Гринюк), запропонувавши в роботі вирішити проблему плинності кадрів одного з підприємств корпорації Nestlé шляхом впровадження конфлікт-коучингу та лінійного програмування в процес прийняття кадрових рішень щодо прийому, звільнень і переведень співробітників на вакантні посади.    

Вітаємо наших вихованців та їх наукових керівників із успішними результатами співпраці, бажаємо нових нестандартних ідей і рішень!   

Опублікований: 24-05-2019
Читайте також:
В організації навчального процесу у Навчально-науковому інституті харчових технологій використовуватиметься досвід австрійських коллег

Делегація викладачів Навчально-наукового інституту харчових технологій на чолі з директором Оксаною Кочубей-Литвиненко відвідала Університет природних ресурсів та природничих наук (BOKU) (м. Відень, Австрія) з метою ознайомлення з досвідом віденських колег щодо організації навчального процесу підготовки бакалаврів, магістрів та докторів філософії х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В організації навчального процесу у Навчально-науковому інституті харчових технологій використовуватиметься досвід австрійських коллег 06 лютого 2017

Традиційний Ярмарок вакансій «НУХТ ОСІНЬ»: пропозиції 2019 року

14 листопада в університеті відбувся традиційний Ярмарок вакансій «НУХТ ОСІНЬ», на якому наші студенти отримали можливість поспілкуватися з фахівцями найкращих підприємств, дізнатися про критерії відбору персоналу та подати своє резюме на відкриті вакансії. Ярмарок уже став помітною подією і збирає все більше учасників, які користуються можливістю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиційний Ярмарок вакансій «НУХТ ОСІНЬ»: пропозиції 2019 року 14 листопада 2019

Професійний інтерес ніколи не спить: занурення у світ пивоваріння

Наших здобувачів освіти виокремлює бажання постійно навчатися та розвиватися, незважаючи ні на що. І літні канікули не стали виключенням для підвищення фахових компетенцій аспірантки кафедри біотехнології і мікробіології Ірини Ковшар, яка вирішила відвідати славнозвісну «Лвіварню» – музей пивоваріння від «Лвівської пивоварні». Сучасний музейний ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійний інтерес ніколи не спить: занурення у світ пивоваріння 02 вересня 2024

Виробничники розповіли здобувачам освіти про використання гідроколоїдів у харчових виробництвах

20 квітня 2023 р. у межах дисципліни «Дієтологія» для здобувачів 4 курсу кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, які навчаються на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», відбулася гостьова лекція «Використання гідроколоїдів у харчових виробництвах». Метою лекції було ознайомлення з ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробничники розповіли здобувачам освіти про використання гідроколоїдів у харчових виробництвах 21 березня 2023