Н У Х Т

Ділимося досвідом з японськими колегами

18 серпня 2025

Ділимося досвідом з японськими колегами

Наш університет продовжує зміцнювати міжнародні зв’язки та ділитися досвідом щодо підвищення якості й безпечності харчової продукції. А наші викладачі незмінно запрошуються до різноманітних експертних груп із упровадження новітніх технологій та забезпечення найвищих стандартів якості у всіх сферах життя українців.

Так, доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, докторка технічних наук Анастасія Шевченко наразі активно працює у Команді реформи шкільного харчування, у складі якої на прикладі нашого університету презентувала український досвід японським колегам, що працюють над розвитком кулінарних студій в Японії.

Під час свого візиту до НУХТ гості поспілкувалися з ректором Олександром Шевченком і нашими викладачами та обговорили сучасні підходи забезпечення якісного й безпечного харчування для дітей і шляхи зміцнення академічної співпраці, а також відвідали інноваційні навчально-наукові лабораторії університету й пересвідчилися, що наш виш – це простір, де готують фахівців, здатних задавати стандарти розвитку харчової індустрії.

Щиро вдячні за фото Команді реформи шкільного харчування.

Опублікований: 18-08-2025
Читайте також:
Апробація наукових досліджень студентів кафедри маркетингу в умовах сьогодення

Всесвітня пандемія вносить свої корективи в діяльність усіх підприємств та організацій, незалежно від їх підпорядкування, розмірів, форми власності, організаційних особливостей, а також чисельності працівників. Не стали винятком і заклади вищої освіти. В умовах сьогодення студенти вимушені не лише навчатися в дистанційному режимі, але й апробовуват...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Апробація наукових досліджень студентів кафедри маркетингу в умовах сьогодення 24 квітня 2020

На кафедрі готельно-ресторанної справи активно тривають гостьові лекторії

На кафедрі готельно-ресторанної справи розпочався цикл лекторіїв від міжнародної аудиторки систем менеджменту якості і харчової безпеки Міжнародної організації з сертифікації якості та безпечності харчових продуктів «SGS Україна» Наталії Велемець. 25 вересня 2024 року в рамках вивчення дисципліни «Менеджмент якості та культура харчової безпеки в з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи активно тривають гостьові лекторії 26 вересня 2024

Підготовка здобувачів до участі у ІІ турі всеукраїнських олімпіад триває!

Щорічно квітень-травень – час активної участі наших здобувачів у фінальних турах всеукраїнських фахових олімпіад, олімпіад з окремих дисциплін і конкурсів студентських наукових робіт, у яких наш виш представляють переможці першого туру, що відбувався в університеті. До цих інтелектуальних змагань їх готують викладачі кафедр. І цьогорічний карантин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підготовка здобувачів до участі у ІІ турі всеукраїнських олімпіад триває! 22 травня 2020

Студент-фінансист НУХТ – переможець міжнародного Турніру ITF

У м. Черкаси відбувся єдиний в Україні Турнір Міжнародної федерації тенісу (ITF) 2 категорії. Участь у цих престижних змаганнях взяв студент спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» нашого університету Павло Шумейко. Наш студент – гравець юнацької збірної України з тенісу, поточний рейтинг якого за версією ITF складає 58. На його ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент-фінансист НУХТ – переможець міжнародного Турніру ITF 12 березня 2018